میزاردور/ سالاد بلغور را به سفره تان اضافه کنید
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - خراسان / مواد لازم
بلغور – یک دوم فنجان
آب جوش – یک فنجان
چغندر پخته شده - یک یا 2 عدد کوچک
سیب سبز بزرگ – یک عدد
جعفری خرد شده – یک چهارم فنجان
پیاز کوچک ریز خرد شده – 2 عدد
گردو ی ریز خرد شده – یک چهارم فنجان
روغن زیتون – یک چهارم فنجان
لیموی تازه – یک عدد
رب انار ملس – یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه - به میزان لازم
جعفری یا شوید برای تزیین – کمی
طرز تهیه
ٰ آب جوش را به بلغور اضافه کنید و اجازه دهید 10 دقیقه بجوشد. باید تمام آب جذب بلغور و نرم شود. زمانی که بلغورها پخت آنها را کنار بگذارید تا خنک شود. چغندرها را بشویید و پوست آن ها را بگیرید و بعد از پختن رنده یا نگینی کنید.
سیب سبز را بشویید و درشت رنده کنید.
در یک کاسه چغندر، سیب، گردو و جعفری را مخلوط کنید.
روغن زیتون، آب لیموی تازه، نمک و فلفل را نیز به مواد اضافه و خوب با هم مخلوط کنید.
سالاد را به مدت 30 دقیقه در یخچال نگه دارید تا طعمها به خوبی ترکیب شود.
سپس از یخچال خارج و با شاخههای جعفری تازه تزیین کنید.
-
يکشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۸:۴۱
-
۴۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/235719/