آریا بانو

آخرين مطالب

آموزش تهیه ژامبون مرغ ساده و دودی در خانه خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو - روزانه/ ژامبون مرغ غذایی بسیار خوشمزه و محبوب است که کودکان هم عاشق طعم آن هستند و البته کارشناسان تغذیه توصیه می کنند که این غذا باید به صورت خانگی تهیه شود.
ژامبون Jambon غذایی فرانسوی است و از گوشت فرآوری شده ران حیوانات که به صورت ساده و یا دودی پخته شده است و به آن مواد نگهدارنده و نمک اضافه می شود.
نکته قابل توجه این است که در کشورمان به کالباس مرغ و گوشت هم ژامبون می گویند. کالباس در اصل ماده ای از ترکیب گوشت، آزد و ادویه است و باتکه های نمایشی مانند گوشت فراوری شده، قارچ، پسته و هویج در آن تزیین می شود.
تهیه کالباس مرغ با تکه های نمایشی خیلی آسان است و در این مطلب روش تهیه آن را می خوانید.
روش تهیه ژامبون مرغ خانگی ساده
برای تهیه ژامبون مرغ ساده خانگی شما نیاز به این مواد دارید.
مواد لازم
ران مرغ بدون استخوان 375 گرم
تخم مرغ 1 عدد
آب و یخ پودر شده 60 میلی‌لیتر
شکر 1/2 قاشق چای‌خوری
نمک 2 قاشق چای‌خوری سرخالی
آرد نشاسته 1٫5 قاشق غذاخوری
شیر خشک 1/2 قاشق سوپ‌خوری
فلفل سیاه 1/3 قاشق چای‌خوری
پودر سیر 1 قاشق چای‌خوری
پودر موسیر 1 قاشق چای‌خوری
پودر تخم رازیانه 1/4 قاشق چای‌خوری
پودر زنجبیل 1/4 قاشق چای‌خوری
پودر تخم شنبلیله 1/4 قاشق چای‌خوری
روغن مایع 2 قاشق سوپ‌خوری
پسته، قارچ و هویج خرد شده به میزان لازم
فلفل قرمز به میزان دلخواه
طرز تهیه
در ابتدا ران مرغ بدون استخوان را 2 بار چرخ کنید. سپس ان را در پلاستیک فریزر بگذارید و به مدت 1 ساعت در فریزر بگذارید تا یخ بزند.
مرغ یخ زده را از فریزر خارج کنید و در کاسه ای بگذارید. نمک را به آن اضافه کنید و خوب ورز دهید.
نصفی از مخلوط آب و یخ را به مرغ اضافه کنید و خوب آن را ورز دهیدف سپس تخم مرغ را اضافه کنید و باز هم ورز دهید.
روغن باقیمانده اب و یخ را اضافه کنید و مواد را ورز دهید تا یکدست شوند.
مواد خشک و ادویه ها را به گوشت اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید. برای این منظور می توانید از غذاساز هم استفاده کنید تا مواد یکدست شوند.
مایه ژامبون ررا در کاسه ای بریزید و بسته به ذائقه ای که دارید، مغز پسته خرد شده، قارچ و هویج خرد شده و فلفل قرمز را هم به آن اضافه کنید، سپس با قاشق هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
مواد را درون رول کالباس (در لوازم قنادی موجود است) بریزید و محکم آن را ببندید.
رول را در بخارپز بگذارید و 60 دقیقه صبر کید تا ژامبون پخته شود.
بعد از پخته شدنف آن را در رف حاوی آب و یخ قرار دهید تا به آن شوک وارد شود.
بعد از یک دقیقه، ژامبون را از آب و یخ خارج کنید و به مدت 1 روز کامل در یخچال قرار دهید تا آاده سرو شود و پس از طی شدن این مدت ژامبون را برش بزنید و مصرف کنید.
نکته: در صورت عدم دسترسی به دستگاه بخارپز، یک قابلمه را تا نیمه آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید؛ سپس یک آبکش فلزی روی دهانه قابلمه قرار دهید، به‌طوری که کف آبکش بالاتر از سطح آب جوش قرار گیرد. رول را در آبکش بگذارید و درب قابلمه را ببندید.
آموزش طرز تهیه ژامبون مرغ دودی
برای تهیه ژامبون مرغ دودی شما نیاز به این مواد دارید.
مواد لازم برای دودی کردن ژامبون مرغ
زغال 2-3 تکه کوچک
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
کاغذ فویل 1 تکه
ژامبون مرغ را به همان روش فوق درست کرده و برای دودی کردن آن مطابق دستور زیر عمل کنید.
روش تهیه
اطراف یک تکه کاغذ فویل را جمع کنید تا شبیه به کاسه شود.
روغن مایع را در کاسه ای که با فویل کرده اید بریزید.
زغال را سرخ کنید تا قرمز شود.
ژامبون را از رول خارج کنید و در قابلمه بگذارید.
کاسه فویلی روغن را در قابلمه و در کنار ژامبون بگذارید.
زغال سرخ شده را در روغن موجود در کاسه فویلی بگذارید و خیلی سریع درب قابلمه را ببندید.
قرار دادن زغال افروخته درون روغن باعث ایجد دود می شود و این دود روی سطح ژامبون می نشیند.
بعد از 15 تا 20 دقیقه ژامبون را از قابلمه درآورید. درون کیسه فریزر بگذارید و شب تا صبح درون یخچال بگذارید تا خنک شود و سپس آماده سرو است.
نکته: بهترین زغال برای تهیه ژامبون دودی مرغ، زغال تهیه شده از چوب درخت زردآلو است که دود آن بوی فوق‌العاده خوبی دارد.ژامبون مرغ قابل سرخ کردن است؟
بیشتر مردم فکر می کنند سوسیس به صورت فرآورده ای خام به بازار عرضه می شود، ولی کالباس فرآورده ای پخته شده است. به همین دلیل سوسیس را قبل از مصرف سرخ می کنند. ولی کالباس را معمولا به صورت خام مورد استفاده قرار می دهند. کالباس و سوسیس تهیه شده در کارخانه های ایران هر دو محصولات پخته شده هستند که بسته به قطری که دارند به مدت 1 تا 2 ساعت در حرارت 75 تا 85 درجه سانتی گراد، حرارت می بینند.
اما ژامبون قابل سرخ کردن است؟ سوسیس و کالباس در کارخانه دارای ماده ای به نام نیتریت می شود که نگهدارنده شیمیایی است و برای جلوگیی از بوتولیسم به آن اضافه می شود. نیتریت در اثر حرارت به مواد سرطان زایی مانند نیتروزامین تبدیل می شود و حرارت خیلی زیاد و سرخ کردن سوسیس و کالباس تا حدی که رنگ آنها به قهوه ای در می آید می تواند خطرناک باشد. اما سوسیس و کالباس خانگی مواد نگهارنده شیمایی ندارند و سرخ کردن آن مشکل ایجاد نمی کند.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/234910/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ستاره هایی که درآسمان میبینیم چه اندازه ای هستند؟

معرفی نامزدهای ایرانی کتاب‌ برای کودکان با نیازهای ویژه

ابهام در میزبانی استقلال در لیگ دسته اول

نقش‌ اول جنجال ال‌کلاسیکو؛ توپ از خط رد نشد!‏

حزباوی جلوی چشم ابراهیمی جشن می‌گیرد

الهلال از سبیل متنفر است؛ تا اطلاع ثانوی

شکست تلخ، یاران قربانی در نزدیکی سقوط

فتح‌الله‌زاده نمی‌خواست ساپینتو روی نیمکت بنشیند

امروز بگو و بخند، فردا جنگ و جدل!

لحظه اعلام گل آفساید اولسان توسط فغانی

تشویق ایسلندی فوتسالیست‌ها بعد از صعود به نیمه‌نهایی

گل اول ازبکستان به ویتنام در جام ملت‌های فوتسال آسیا

اخلال در بازار ارز؟!

این فقط اهل کثافت‌ کاری‌های جمع و جور و زود بازده است!

وقتی کلی پول کلاس دف دادم!

سلبریتی‌ها و سندروم فتوشاپ سازی/ در حاشیۀ بیماری ترانه علیدوستی

بخش هایی از کنسرت پرانرژی امید حاجیلی

توماج صالحی به اعدام محکوم شد

دستگیری اراذل و اوباش شمشیر به دست تهرانپارس

تصویری حیرت انگیز از فرود ناموفق یک بوئینگ!

معاون امنیتی وزیر کشور: طرح نور با قوت به‌ کار خود ادامه خواهد داد

لحظه تصادف هولناک در جاده برفی به دلیل سرعت بالا

ماجرای شکایت جالب همسر محسن قرائتی نزد رهبر انقلاب

تصویری تماشایی با فاصله نزدیک از افعی شاخدار ایرانی

روز زیارتی امام رضا علیه‌السلام

طرز تهیه بستنی سنتی خانگی

عوارض خطرناک کبد چرب

ویدیویی از خط تولید لوازم آرایشی اورجینال در پاکستان!

تلسکوپ فضایی جیمز وب شواهدی از وجود حیات را کشف کرده است

ناسا یک گام به کشف حیات بیگانه در مریخ نزدیک‌تر شد

صحبت های دلنشین دکتر کاکاوند در مورد قدرت

الزام فرهنگ‌سازی برای کتاب‌های الکترونیکی

خلیفی به لاپورتا؛ این ایده احمقانه را کنار بگذارید

اینقدر اغراق نکنید، مسی کند بود و دو گل معمولی زد!‏

چادرملو علیه چهار صحنه داوری نیم فصل دوم

ویدیوی کامل بیانیه خوان لاپورتا درباره ال‌کلاسیکو

رد پای پرسپولیس در شکست پروژه بزرگ فوتبالی عربستان!

لیگ ملت‌ها؛ قهرمان المپیک پرستاره‌تر از همیشه

تباس: برخی بازی‌های لالیگا در آمریکا برگزار خواهند شد!

رئیس باشگاه میلان: پیولی تا پایان فصل سرمربی تیم خواهد بود

درگذشت فوتبالیست سابق ایرانجوان در حین بازی با پیشکسوتان استقلال

کسب 10 مدال در روز نخست برای نمایندگان ووشو ایران

چندرغاز که دیگه چانه زدن نداره!

هجوم هواداران محمدرضا گلزار برای سلفی گرفتن با او!

سکانسی خنده دار از سریال «سه در چهار»

ویدئو خنده‌دار از «نون خ» که هیچکس آن را ندیده است!

7 اقدام مراقبتی پس از لیزر پوست صورت

علیرضا قربانی و اجرای زیبای ترانه‌ی «عاشقانه نیست»

اجرای مهدی دارابی از آهنگ «شاید یه شب بارون»

آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان مناطق محروم