آریا بانو

آخرين مطالب

وقتی رسانه‌های غربی نیاز به عینک «نزدیک بین» پیدا می‌کنند اجتماعي

  بزرگنمايي:

آریا بانو - با وجود به راه افتادن راهپیمایی‌های فراوان علیه خشونت علیه زنان در اروپا، خبرگزاری رسمی آلمان کشورهای آسیایی را مکانی ناامن برای زنان خوانده است.

به گزارش بانو نیوز ، همزمان با روز جهانی مقابله با خشونت علیه زنان، کشورهای اروپایی بیش از دیگر نقاط جهان شاهد واکنش ها و راهپیمایی قربانیان خشونت علیه زنان در خیابان های خود بودند.
به طوری‌که طی روزهای اخیر در اغلب شهرها و کشورهای اروپا ازجمله فرانسه، ایتالیا، بلژیک، آلمان و دیگر کشورهای این قاره زنان در اعتراض به افزایش خشونت به آن ها و مرگ به دلیل خشونت خانگی دست به اعتراض زده و به خیابان ها آمدند.
بر اساس اخبار خبرگزاری آلمان، 150 هزار نفر از زنان کشور فرانسه سه روز پیش در اعتراض به خشونت و تبعیض علیه زنان به خیابان ها آمده و خواستار پایان یافتن قتل زنان شدند.
در این راهپیمایی که یکی از بزرگ ترین راهپیمایی‌های تاریخ فرانسه علیه خشونت جنسی محسوب می شود، زنان با شعار «سکوت را بشکنید نه زنان را» نسبت به عدم حفاظت نهادهای اجتماعی از زنان آسیب دیده و نبود امنیت اعتراض کردند.

بر اساس تحقیقات خبرگزاری فرانسه، از ابتدای سال 2019 تاکنون بیش از 137 قربانی زن به دست شریک زندگی خود به قتل رسیده اند.
بر اساس آمارهای سال جاری، بیش ترین میزان وقوع آزار و اذیت های جنسی علیه زنان مربوط به آلمان، اسپانیا و سپس فرانسه است. نتایج تحقیقات حاکی از آن است؛ 68 درصد زنان آلمانی، 66 درصد اسپانیایی ها و 30 درصد بانوان فرانسوی در محل کار خود مورد سوء استفاده و آزار جنسی قرار گرفته اند.
به علاوه در طول 12 ماه گذشته، 21 درصد زنان اروپایی انواع خشونت و آزارهای جنسی را در اماکن عمومی تجربه کرده اند. 9 درصد زنان قربانی نیز به دلیل تجربه این نوع خشونت مجبور به تغییر یا ترک شغل خود شده‌اند.
هر سه روز یک زن در آلمان بر اثر خشونت خانگی به قتل می رسد
این آمار تنها مربوط به فرانسه نیست و آمارهای خشونت به زنان و نبود امنیت فیزیکی و روانی در دیگر کشورهای اروپا نیز به قاتل آرامش زنان تبدیل شده است. بنابر اعلام پلیس جنایی آلمان در طول سال 2018، 114 هزار زن تحت خشونت خانگی بوده و 122 نفر نیز توسط شریک زندگی خود کشته شده اند.
افزایش خشونت های فیزیکی، جنسی، روانی و لفظی علیه زنان این کشور به حدی است که وزیر خانواده آلمان اعلام کرد، هر سه روز یک زن در آلمان بر اثر خشونت خانگی کشته می شود.
این در حالی است که روز گذشته خبرگزاری دویچه وله طی مطلبی درباره روز جهانی مقابله با خشونت علیه زنان نوشت: «در حالی که زنان کشورهای شمال اروپا از امنیت بالایی برخوردارند، زنان در ایران، افغانستان، ترکیه، عربستان، هند و پاکستان و بسیاری کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا در معرض بدترین نوع خشونت جسمی و روحی قرار می‌گیرند.»
این رسانه در ادامه نیز بدون اشاره بر اعتراضات زنان اروپایی نسبت به نبود امنیت در این کشورها، به مسئله خشونت علیه زنان در ایران و روند تصویب لایحه منع خشونت علیه زنان پرداخته و آن را مورد نقد قرار داده است.

با وجود اذعان خبرگزاری رسمی آلمان نسبت به وجود امنیت بالا در کشورهای شمال اروپا، روز جهانی مقابله با خشونت علیه زنان در این کشورها بیش از دیگر نقاط جهان نمود پیدا کرد و صدای اعتراض زنان قربانی در خیابان های اغلب کشورهای اروپایی پیچید.
علیرغم اعلام این رسانه آلمانی مبنی بر اعمال خشونت های فراوان علیه زنان در کشورهای اسلامی و آسیایی و وجود امنیت بالا در شمال اروپا، آمارهای رسمی حکایت از وجود خشونت فراوان نسبت به زنان در انگلیس، آلمان و دیگر نقاط شمالی اروپا دارد.
اروپای شمالی، مرکز قتل و خشونت خانگی علیه زنان
به طوری که بر اساس اعلام روزنامه گاردین، آمار قتل زنان بر اثر خشونت خانگی در انگلیس طی سال 2018 نسبت به 5 سال گذشته افزایش یافته و به سطح وحشتناکی رسیده است.
بنابر اعلام پلیس انگلیس، سال گذشته 173 نفر از شهروندان این کشور بر اثر خشونت خانگی و توسط همسر یا اعضای خانواده خود به قتل رسیده اند؛ سه چهارم این افراد نیز زنان و دختران جوان بوده اند.

به علاوه چندی پیش صادق خان شهردار لندن نیز اعلام کرد، میزان خشونت و آزار و اذیت های خانگی علیه زنان طی 7 سال گذشته به شدت افزایش یافته است.
روزنامه گاردین در ابتدای سال 2019 در مطلبی درباره افزایش خشونت علیه زنان در این کشور نوشت، بر اساس آمارها میزان سو استفاده و خشونت های خانگی علیه زنان در انگلستان بین سال های 2011 و 2018، 63 درصد افزایش یافته است.
آمارها حاکی از آن است، میزان درخواست های زنان قربانی خشونت برای دریافت کمک های اجتماعی در سال 2017، 83 درصد افزایش یافته این در حالی است که میزان کمک های اجتماعی نیز 50 درصد کاهش یافته است.
به علاوه مطالعات اخیر انگلیس نشان می دهد، میزان خشونت های جنسی علیه زنان در اماکن عمومی به ویژه در وسایل حمل و نقل عمومی طی 4 سال گذشته 42 درصد رشد یافته و در فاصله سال های 2018 تا 2019 بیش از هزار و 200 نفر مورد سو استفاده های جنسی قرار گرفته اند.
رسانه های غربی در حالی کشورهای آسیایی و اسلامی را به عنوان مکانی نا امن و خشونت بار برای زنان می خوانند که هرساله در مناسبت های مختلف از جمله روز جهانی مقابله با خشونت علیه زنان و در ماه اکتبر به بهانه جنبش «من هم همینطور»، شاهد به راه افتادن راهپیمایی های اعتراض آمیز زنان نسبت به اعمال خشونتهای فراوان به زنان و حتی قتل آن ها هستیم.
از سوی دیگر آمارهای منتشر شده در رسانه های غربی درباره شمار زنان قربانی خشونت نیز مهر تایید دیگری بر این حقیقت است که اروپا و به ویژه کشورهایی نظیر انگلیس و فرانسه نا امن ترین و مرگبارترین کشورها برای زنان محسوب می شوند.
خبرگزاری مهر-گروه جامعه-ساناز باقری راد
انتهای متن/*

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/234645/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تصاویر کمتر دیده شده از استاد محمدرضا شجریان در جوانی

مهلت انتخاب رشته دکتری تمدید شد

وضعیت شهر حاجی آباد زیرکوه در پی شکسته شدن 2 سد خاکی

جزئیات آزمون سراسری از زبان وزیر علوم

ترافیک پرحجم و روان در کندوان و هراز

تعادل موقع موتور سواری یعنی این!

طلوع زیبا و بارانی همراه با صدای نقاره‌ها در حرم مطهر رضوی

صفر تا صد طبخ شامی کباب لرستانی

سال گذشته میانگین سن پدر و مادر در اولین فرزندآوری چقدر بود؟

توسعه روشی برای بهبود مصرف انرژی در دستگاه‌های مخابراتی

تو که با عاشقان درد آشنایی

آغاز اردو از هجدهم

صالح: دیدار با قرقیزستان بهترین بازی تیم ملی فوتسال بود

سپاهان نمی‌تواند استقلال ملاثانی را دست‌کم بگیرد!

تیم دانشجویان ایران در راه مسابقات جهانی

جبران فرصت‌های سوخته در رفسنجان

بازداشت یک نوجوان به ظن تدارک حمله تروریستی در المپیک

حذف تیم‌های ریکرو مردان و زنان ایران در کاپ جهانی شانگهای

سرگشتگی و یاس یک فضانورد

پوستر جدید فیلم سینمایی سال گربه منتش شد

چهره ها/ واکنش همسر مهدی قایدی به شایعات

تکریم و سپاسگزاری استاندار و مدیرکل بنیاد مازندران از والدین معزز شهیدان والامقام سروی

بنیاد باید به نهاد راهبردی و مطالبه‌گر تبدیل شود

بازجویی هایی که به مرگ رئیس دانشگاه تهران ختم شد

سیکس پک چند؟ / هزینه‌های نجومی برای خوش‌اندامی یک‌شبه!

بنری که خواننده مطرح پاپ را به شدت شاکی کرد

زمان اعلام نتایج اولیه آزمون سراسری مشخص شد

4 گوشه دنیا/ جزیره‌ای که مرگ در آن فراموش می‌شود!

حرکت جنون‌آمیز مرد جوان وسط خیابان؛ نشستن روی سقف خودرو!

چیزهایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند

گفتگوی آخرین خبر با بانوی ورزش ایران

صحبت‌های جالب مجید جلالی درباره برنامه 12 ساله

العین، نیمار را از یک دستاورد تاریخی محروم کرد

بازگشت ستاره جوان سپاهان

پرسپولیس بعد از چهار فصل با مربی خارجی در حذفی!

جلسه حساس لیگ برتری‌ها برای قانون سقف هزینه

گرگ های زیادی اطراف همسرتون هستند

استوری جذاب الناز حبیبی با تم مشکی

«اسماعیل» دوست نداره من کار کنم

شش سریال پربیننده صداوسیما که درس عبرت مردم شدند

سمی که بسیاری از خانم ها هر روز مصرف می‌کنند!

ترانه زیبای «خنده داره نه» با صدای علی یاسینی

تداوم رگبار باران در ارتفاعات برخی استان‌ها

کنکور 1403 با آزمون «علوم ریاضی» و «انسانی» آغاز شد

اینترنت برای کنکور امسال قطع می‌شود؟

تفال/ مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم

تقویم تاریخ/ گشایش نخستین ایستگاه فرستنده رادیویی و تلگراف بی‏سیم ایران

در صورت بلعیدن اجسام خارجی توسط کودکان چه واکنشی باید داشته باشید؟

پاستا کانِلونى یا لازانیا!

نقش شبکه‌های اجتماعی در ترغیب نوجوانان به مصرف دخانیات