غذای اصلی/ کیک سیب زمینی با هویج، غذایی شیک و خوشمزه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - مجله تصویر زندگی / کیک سیب زمینی و هویج یک غذای سرد و خوشمزه قالبی است که در وعده شام و ناهار و هم چنین به عنوان پیش غذا می توانید سرو کنید. در صورت تمایل می توانید این غذا را در قالب مافین و به صورت پرس های تک نفره تهیه کنید.
چی لازم دارم:
سیب زمینی متوسط 4 عدد
ماست چکیده 2 قاشق غذاخوری
سس مایونز 2 تا 3 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز پرک شده 1 قاشق مرباخوری
نمک 1 قاشق مرباخوری
مواد لازم برای لایه میانی :
4-5 عدد هویج
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 کاسه ماست موسیر
1 قاشق چایخوری نمک
مواد لازم برای تزیین کیک :
ماست چکیده
خیار شور
فلفل قرمز کاپیا (فلفل ترکیه ای)
کنسرو ذرت
چطور بپزم:
ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید. بگذارید سرد شود. پوستشان را کنده و رنده کنید. سپس با سس مایونز، نمک، فلفل و ماست چکیده مخلوط کنید.
هویج ها را رنده کرده و در روغن زیتون کمی تفت دهید تا نرم شوند. پس از اینکه سرد شدند با ماست و موسیر و نمک و فلفل مخلوط کنید.
داخل قالب را سلفون بکشید. در اینجا از قالب لوف استفاده شده ، شما می توانید از هر قالب دیگری استفاده کنید.
کمتر از نصف مواد سیب زمینی را داخل قالب ریخته و روی آن را صاف کنید.
سپس مواد هویجی را ریخته و روی ان را صاف کنید.
در پایان باقی مواد سیب زمینی را بریزید. با سلفون روی قالب را بپوشانید.
قالب را چند ساعت در یخچال بگذارید، سپس در ظرف سرو برگردانید.
ماست چکیده را داخل قیف ماسوره دار ریخته و کیک را به دلخواه با ماست، خیار شور، فلفل دلمه ای و ذرت تزیین کنید.
در اینجا دور تا کیک با ماست تزیین شده و فضای بین آن با ذرت، خیار شور و فلفل دلمه ای نگینی شده تزیین شده است.
-
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۸:۳۹
-
۵۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/234563/