میز اردور/ سالاد بادمجان را با فلفل تند و تیز کنید
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - شور و شیرین / چی لازم دارم:
بادمجان 2 عدد متوسط
سیر له کرده 2 حبه
فلفل دلمهای رنگی 2 عدد متوسط
گوجه فرنگی 2 عدد
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
سرکه 1 قاشق سوپخوری
جعفری خرد کرده 1 قاشق سوپخوری
پودر سیر، نمک و فلفل به میزان لازم
چطور بپزم:
بادمجان، سیر، فلفل دلمه و گوجهفرنگی را کبابی کنید.
آنگاه پوست بادمجان و گوجهفرنگی را گرفته و به همراه سیر و فلفل دلمهای ساتوری کنید.
حال روغن زیتون، سرکه، جعفری، پودر سیر، نمک و فلفل را با هم مخلوط و به مواد سالاد بیفزائید.
سپس سالاد را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و به دلخواه تزیین نمایید.
-
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۷:۵۰
-
۴۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/234500/