شیرینی ها/ فاج فندق، شکلات خانگی مقوی برای بچه ها
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - بیتوته / چی لازم دارم:
شکلات تلخ یا شیری 400 گرم
شیر عسلی 400 گرم
فندق خام خرد شده 120 گرم
فندق اضافه 1/3 پیمانه
چه جوری درست میشه:
فندق خام را روی سینی فر ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا تست شود، سپس پوست فندق ها را جدا کرده و خرد کنید.
قالب مربع 18 یا 20 سانتی متری را چرب کرده و کف و دیواره آن را با فویل بپوشانید، شکلات خرد شده و شیر عسلی را داخل ظرف مناسبی ریخته و روی شعله ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکلات ذوب شود و مواد کاملا گرم شود، سپس از شعله برداشته و 120 گرم فندق خرد شده را اضافه کرده و داخل قالب آماده ریخته و سطح آن را صاف کرده و 1/3 پیمانه فندق اضافه را روی آن ریخته و با دست کمی روی فندق ها را فشار دهید تا بچسبد، پس از کمی خنک شدن به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا ببند و با چاقوی تیزی مکعبی برش بزنید.
-
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۹:۳۲
-
۳۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/234325/