سوپ سیر مخصوص مبتلایان به آنفلوآنزا
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - خراسان / چی لازم دارم:
عصاره مرغ – به میزان لازم
سیر - 10عدد
کره - 25گرم
پیاز – یک عدد
روغن – یک قاشق سوپ خوری
آرد - 3قاشق سوپ خوری
سرکه سیب - یک قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ - 2عدد
نمک - به میزان لازم
فلفل - به میزان لازم
چطور بپزم:
ابتدا پیاز و نیمی از سیر را رنده و بقیه را ریز خرد کنید. کره و روغن را داخل ظرف مناسبی بریزید و داغ کنید و بعد به ترتیب پیاز، سیر خرد شده و سیر رنده شده را در آن تفت دهید تا نرم شود . پس از تغییر رنگ سیر و پیاز ، آرد را کم کم اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید . سپس نمک ، سرکه ، عصاره مرغ و مقداری آب اضافه کنید و بگذارید سوپ حدود 30تا40دقیقه با حرارت متوسط بجوشد. پس از آماده شدن سوپ، زرده های تخم مرغ را جداگانه با چنگال هم بزنید و اضافه کنید تا سوپ یک دست شود، پس از مخلوط کردن زیر حرارت را خاموش کنید تا نجوشد ، سوپ را در کاسه بریزید و با تکه های نان برشته و پودر موسیر و سیر تزیین کنید.
نکات
در صورت تمایل مقداری نعناع داغ هم به سوپ اضافه کنید.
بهتراست داخل سوپ مقداری پودر موسیر و پودر سیر هم بیفزایید.
در صورت تمایل مقداری مرغ پخته شده وریش شده هم به سوپ اضافه کنید.
مزیت فوقالعاده یک کاسه سوپ سیر این است که میتواند به تسکین علایم سرماخوردگی و آنفلوآنزا مانند سرفه، حالت تهوع، ضعف، گرفتگی بینی و ... کمک کند. سیر حاوی روغنهای معطر است که به عنوان شاخص های ضد باکتری و ضدعفونیکننده در بدن عمل میکند.
نوروویروس، نوعی ویروس است که به دستگاه گوارش حمله و آن را آلوده میکند و سبب بروز استفراغ، اسهال و دل درد میشود. نورو ویروس به راحتی با تماس دست، اشیا، مدفوع یا استفراغ یک بیمار، گسترش مییابد.
سیر حاوی مواد مغذی فوقالعاده از جمله ویتامینها و مواد معدنی مورد نیاز بدن است. برخی از ویتامینهای موجود در سیر عبارت اند از ویتامین C، B6 و B1 . افزون بر این، سیر دارای منگنز، سلنیوم و فیبر است.
-
چهارشنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۶:۲۵
-
۴۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/234306/