نوشیدنی ها/ چای هندی با شیر و دارچین معرکه میشه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - نمناک / چای ماسالا ترکیبی از یک چای معمولی یا همان چای سیاه است با شیر و مواد افزودنی و طعم دهنده دیگر. این پیشنهاد برای آنهایی که طعم و مزه چای سیاه را دوست دارند.
چی لازم دارم:
چای سیاه : 1 ق چ
چوب دارچین : 1 تکه
شکر : به میزان دلخواه
شیر :1 پیمانه
آب : 2 پیمانه
دانه هل : 2 /1 ق چ
چطور بپزم:
2 پیمانه آب را به همراه 1 تکه چوب دارچین داخل یک قوری بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب به جوش بیاید. پس از به جوش آمدن آب حرارت را کم کنید و کمی صبر کنید تا آب طعم دارچین در بگیرد.سپس شیر، هل و شکر را داخل آن بریزید و هم بزنید و اجازه دهید همه مواد روی حرارت کم در قوری گرم شوند.
بعد از اینکه شیر کاملا گرم شد چای سیاه را بریزید و بعد قوری را روی کتری در حال جوش قرار دهید تا با بخار کتری چای دم بکشد. بعد از 5 دقیقه دم کشیدن چای آن را از صافی رد کنید و سرو کنید. در این چای میتوانید بجای استفاده از شکر از عسل استفاده کنید و یا شکر را کلا حذف کنید.
نکات
1.اگر دوست دارید چای را تلخ بنوشید شکر را حذف کنید.
2. به جای قوری می توانید از لیوان های مخصوص آماده کردن چای سبز هم استفاده کنید . این لیوان ها را می توانید مانند قوری روی کتری بگذارید و صبر کنید تا دم بکشد.
3. به جای شکر می توانید عسل در چای بریزید.
-
سه شنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۸:۰۸:۳۵
-
۴۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/234113/