شیرینی ها/ آب نبات میوه ای
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - خراسان / روش تهیه آب نبات میوه ای به این شرح است.
دو انتهای مرکبات را جدا کنید.
پوست آنها را به صورت چهار برش عمودی یا بیشتر، برش بزنید که این به اندازه میوه بستگی دارد.
پوست سفید آنها را جدا کنید. این پوست موجب تلخی آب نبات ها میشود. اگر پوست سفید را جدا کنید، موقع تبدیل شدن به پوستهای نازک سفتتر و چرمیتر میشود.
پوستها را به صورت نوارهای نیم سانتی برش بزنید.
پوستها را داخل قابلمه آب به مدت 15 دقیقه بجوشانیدو سپس در آبکش بریزید و آب را کاملا تخلیه کنید.
پوست ها را بشویید.
این فرایند را یک یا دو بار دیگر تکرار کنید تا طعم تلخی آن کاهش یابد.
آب تازه و شکر را داخل قابلمه بریزید و آنها را بجوشانید تا شکر حل شود.
بعد از حل شدن شکر، پوست مرکبات را اضافه کنید، حرارت را کاهش دهید تا به مدت 15 تا 20 دقیقه به آرامی غل غل کند. گاهی آنها را هم بزنید. تا زمانی که پوست مرکبات نرم شود و شربت هم کمی حالت سبک داشته باشد.
از یک کفگیر سوراخ استفاده کنید تا چندین پوست پرتقال را در یک زمان بردارید و شربت اضافی از سوراخ کفگیر به مدت چند ثانیه از آن خارج شود. پوستهای مرکبات را که داغ و مرطوب هستند داخل کاسه شکر بگذارید و بغلتانید تا شکری شود.
پوست مرکبات شکری را روی توری شیرینی پزی یا کبابپزی بگذارید تا خنک و به طور کامل خشک شود. یک تا دو روز بگذارید روی توری بماند.
آنها را داخل ظرفی دربسته در جایی خنک و خشک بگذارید. به این ترتیب میتوانید آبنبات پوست مرکبات را به مدت یک ماه نگهداری کنید. اگر آنها را در فریزر بگذارید میتوانید تا چند ماه از آن ها استفاده کنید.
-
يکشنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۹:۴۷
-
۲۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/232889/