آریا بانو

آخرين مطالب

چیزهایی که فقط میلیاردرها استطاعت خریدش را دارند گوناگون

  بزرگنمايي:

آریا بانو - روزیاتو / میلیونرها شاید توانایی خرید یک پنت هاوس زیبا یا تحصیل در یک مدرسه ی خصوصی را داشته باشند، اما خرید ابرکشتی های تفریحی و جت های خصوصی برای آنها امری محال محسوب می شود. به دلیل افزایش هزینه های زندگی، حالا دیگر یک میلیون دلار یا حتی چند میلیون دلار در بخش هایی از دنیا چندان پولی محسوب نمی شود. در حقیقت برای اینکه بتوانید هر چه که می خواهید را بخرید باید میلیون ها و میلیون ها یا میلیاردها و میلیاردرها پول داشته باشید.
حقیقت آن است که یک میلیارد دلار هم دیگر ارزش گذشته اش را ندارد. وقتی مؤسسه ی فوربس در سال 1982 شروع به رصد ثروتمندترین افراد آمریکا کرد، ثروتمندترین فرد آمریکا، دنیل کیت لودویگ بود که ثروت خالص او 2 میلیارد دلار تخمین زده شده بود. حالا 37 سال از آن زمان گذشته و با نگاهی به فهرست فوربس از ثروتمندترین آمریکایی ها در سال 2019 می توان متوجه شد که یک ثروت 2 میلیارد دلاری دیگر جایی در این فهرست ندارد. در واقع ثروتمندترین فرد آمریکا در سال 1982 اگر امروز وجود داشت، به فهرست ثروتمندترین آمریکایی ها حتی راه پیدا نمی کرد، چه رسد که در صدر آن قرار گیرد. هر 13 نفری که در رتبه ی چهارصدم این فهرست قرار گرفته اند ثروت خالصی معادل 2/1 میلیارد دلار دارند.
در ادامه به 5 چیزی می پردازیم که فقط ثروتمندان واقعی یعنی مولتی میلیونرها و میلیاردرها استطاعت خریدشان را دارند و برای میلیونرهای صرف، دست نیافتنی محسوب می شوند. شاید ما توانایی خرید آن ها را نداشته باشیم اما به این فکر کنید که میلیونرها هم همینطور هستند.
1- ابرکشتی های تفریحی
بعضی مدل های قدیمی تر کشتی های تفریحی که حدود 24 متر طول دارند شاید قیمتی شش رقمی داشته باشند، اما خرید یک ابرکشتی تفریحی به احتمال زیاد دست کم چند میلیون دلاری آب می خورد.
مثلاً یک کشتی تفریحی 25 متری ساخت 2002 که در سال 2015 تعمیر شده باشد، می تواند 1/3 میلیون دلار قیمت داشته باشد، در حالی که یک کشتی تفریحی 82 متری ساخت 2013 می تواند 132 میلیون دلار قیمت داشته باشد.
اما هزینه های کشتی های تفریحی به خرید آن ها ختم نمی شود. از حقوق کادر کشتی و کرایه ی استفاده از اسکله ها گرفته تا سوخت کشتی و هزینه های نگهداری آن، صاحبان کشتی های تفریحی ممکن است حدود 10 درصد از قیمت خرید کشتی شان را هر ساله صرف راه اندازی و نگهداری آن کنند. مثلاً یک ابرکشتی تفریحی 10 میلیون دلاری سالانه یک میلیون دلار برای صاحب خود هزینه دارد.
2- جت های خصوصی
جت های خصوصی هم مانند کشتی های تفریحی بیشتر از قیمت خریدشان – که آن هم خود بسیار بالا است – هزینه دارند. جف بزوس، مدیرعامل شرکت آمازون که تا چندی قبل ثروتمندترین فرد دنیا بود و حالا بیل گیتس، بنیانگذار شرکت مایکروسافت، او را پشت سر گذاشته، یک جت گلف استریم مدل G650ER دارد که قیمت آن 65 میلیون دلار تخمین زده شده. مارک کیوبن، سرمایه دار و میلیاردر آمریکایی هم در سال 1999 یک جت گلف استریم V به قیمت 40 میلیون دلار خریداری کرد.
اما هزینه های سالانه ی سوخت، نگهداری و حقوق خلبان جت های خصوصی می تواند در مجموع بیشتر از یک میلیون دلار باشد. حقوق خلبان جت می تواند به سالانه 750 هزار دلار برسد و هزینه ی کرایه ی آشیانه ی جت هم می تواند سالانه حدود 200 هزار دلار باشد.
3- تیم های ورزشی حرفه ای
در سال 2014، استیو بالمر، مدیرعامل سابق شرکت مایکروسافت، تیم بسکتبال حرفه ای لس آنجلس کلیپرز (Los Angeles Clippers) را به مبلغ 2 میلیارد دلار خریداری کرد که این مبلغ حدوداً 4 برابر بیشتر از ارزش متصور برای این تیم در آن زمان بود.
حالا نسبت به گذشته تیم های ورزشی حرفه ای بیشتری وجود دارد که قیمتی بالاتر از یک میلیارد دلار داشته باشند، اما هنوز هم تیم هایی هستند که قیمت های معقولانه تری داشته باشند. تیم های ورزشی، بسته به معیارهای مختلفی، قیمتی بین 25 میلیون دلار تا 2/2 میلیارد دلار دارند.
4- مستخدمین تمام وقت
میلیونرها شاید بتوانند کسی را برای کمک در بعضی کارهای خانه استخدام کنند، اما توانایی مالی استخدام کادر خدماتی تمام وقت برای همه ی کارهای خانه را ندارند.
کادر مستخدمین تمام وقت شامل مستخدم ارشد، تیم مدیریت، سرپیشخدمت، دستیار، آشپز، خدمتکار زن، خدمتکار مرد، پرستار بچه، معلم سرخانه و راننده ی شخصی می شود.
حقوق کادر مستخدمین، بسته به سابقه ی کار آن ها، سالانه بین 1/03 میلیون تا 2/4 میلیون دلار می تواند هزینه داشته باشد که این مبلغ هزینه های درمانی و پاداش های این نیروها را شامل نمی شود.
5- پناهگاه های آخرالزمانی
برای اینکه بتوانید خود را برای آخرالزمان آماده کنید به پول بسیار زیادی نیاز دارید.
چهره های سرشناس و ابرپولدار سیلیکون ولی در سال های اخیر به خرید پناهگاه های آخرالزمانی میلیون دلاری و نصب آن ها در نیوزلند روی آورده اند. گران قیمت ترین این پناهگاه ها 8 میلیون دلار قیمت دارد.
شرکت های مختلف پناهگاه هایی مخصوص میلیاردرها تولید کرده اند که جوابگوی ترس های آن ها از وقایع آخرالزمانی هستند. ساخت این پناهگاه های فوق پیشرفته می تواند نزدیک به 20 میلیون دلار هزینه داشته باشد. این پناهگاه ها امکانات و تجهیزات مجلل و گران قیمتی هم دارند، مثل استخر شنا، سالن سینما، باشگاه ورزشی، دیوار صخره نوردی، پارک مخصوص سگ ها، اتاق بازی و استخرهای سربسته.
از آنجایی که آمادگی برای پایان دنیا دست کم 20 میلیون دلار آب می خورد، بنابراین این کار برای میلیونرها امری محال محسوب می شود و این بدان معنی است که اگر روزی پایان دنیا فرا برسد، جمع میلیاردرها جمع خواهد بود!

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/232773/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کارشناسی داوری مس رفسنجان - پیکان

کارشناسی داوری شمس آذر - فولاد

کارشناسی داوری استقلال خوزستان - صنعت نفت

پلی به گذشته؛ برتری 2-1 بایرن مونیخ مقابل منچستریونایتد

بخش‌هایی از داوری گلاره ناظمی در اولین قضاوت خود به عنوان داور اول در جام ملت های فوتسال آسیا

گل زیبای دوشان ولاهوویچ به کالیاری از روی ضربه آزاد

کارشناسی داوری سپاهان - ذوب آهن

کارشناسی داوری پیکان - هوادار

پیشنهاد رسمی امیر قلعه نویی و فدراسیون فوتبال به دست افشین قطبی رسید

کارشناسی داوری صنعت نفت - پرسپولیس

ماجرای مرد کوری که 60 سال پیش با شکنجه 2 کودک را برای گدایی اجاره کرد!

پیرترین فرد زنده جهان کیست؟

وداع با اطلس؛ ربات انسان‌نمای بوستون داینامیکس بازنشسته می‌شود

دل ز جان برگیر و در بر گیر یار مهربان

نصیرزاده: با مجیدی، گل محمدی مذاکره داشتیم

نصیرزاده: تمام لیست خمس با نظر خودش جذب کردیم

پیروانی: یک بار هم علیه داوری حرف نزدم

وضعیت خروجی ورزشگاه وطنی

هاشمی نسب: درباره ناعدالتی ها حرف نمیزنم

کایل واکر: جود بلینگام یک هافبک کامل است

بادامکی: فشار مجازی استقلال بی سابقه بوده است

بیرانوند فردا گچ دستش را باز می کند

معاون پرسپولیس: اعلام کردند VAR منتفی شد

علت توقف مذاکره تراکتور با بردیف از زبان نصیرزاده

آخرین خبر از واگذاری مالکیت باشگاه پرسپولیس

عمو کاووس: مرگ حقه، میکروب بهانه است

گناه مخاطب چی بود فرشته؟

‎«گریه لیلی»؛ شاهکار تکنوازی ویولن استاد اسدالله ملک

سرعت وقوع فرونشست چقدر است؟

خیلی شانس آورد از یک تصادف مرگبار نجات پیدا کرد!

عکس های کاملا به موقع

دلیل احساس درد در مفاصل انگشت ها چیست؟

اشتباهات ساده‌ای که آشپزخانه را شلوغ و نامرتب می‌کند

نسخه جدید ربات انسان‌نما اطلس با قابلیت‌های هوش مصنوعی معرفی شد

صحبت های شنیدنی دکتر الهی قمشه ای

دقیقی: می‌توانستیم مساوی کنیم، حیف شد

جعفری: بازی کردن با فولاد در اهواز همیشه سخت است

قربانعلی‌پور: مطمئنا لیگ برای تیم ملی رصد می‌شود

حردانی: هواداران سنگ تمام گذاشتند

شجاعی جمله معروف کمالوند را بازسازی کرد

سرپرست استقلال: مشکل تیم ما مالی است

کری ستاره بارسا برای رئال؛ با 200 درصد توان بازی می کنیم

رضاوند: بازی‌ها با VAR برگزار شود تا حق تیمی‌ خورده نشود

واکنش بادامکی به استفاده از VAR در هفته‌های پایانی

بادامکی: اسماعیلی فر به هواداران لایک نشان داده

وقتی هیچی از هنر نقاشی نمیدونی

دابسمش علی لهراسبی برای مخاطبانش

سلمان: در باز است، باز پرنده است، پس در پرنده است!

وقتی نمیتونی دو دقیقه ساکت بشینی

فامیل دور و بچه‌ش و ببعی قاچاقی میخوان برن ترکیه