عصرانه/ طرز تهیه پای میوه کوچک
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - نمناک / پیش غذاها لزوما نباید شور باشند. آن ها همچنین می توانند با شیرینی درست شوند. با این پای کوچک، مهمانان از خلاقیت شما شگفت زده خواهند شد و تحت تاثیر قرار خواهند گرفت.
مواد لازم
1 / 2 فنجان توت فرنگی خرد شده ( 75 گرم )
یک فنجان آرد گندم ( 150 گرم )
3 عدد تخم مرغ
1 فنجان شیر عسلی ( 397 گرم )
1فنجان کره ( 200 گرم )
تراشه پوست لیمو
دستورالعمل
اول، در یک کاسه بزرگ، کره، آرد و یک تخم مرغ بریزید. آن را به خوبی مخلوط کنید و بگذارید 15 دقیقه در فریزر بماند .بعد از این زمان، خمیر را از فریزر بیرون آورید و با یک وردنه آن را پهن کنید.
سپس آنها را ببرید و داخل مافین کیک بریزید و 10 دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانی که قهوه ای طلایی شوند.بعد از آن شیر عسلی را به همراه تخم مرغ های باقیمانده و توت فرنگی داخل مخلوط کن بریزید و همه آن را با همه مخلوط کنید و روی خمیر بریزید.
در نهایت آن ها را 20 دقیقه در دمای 350 فارنهایت / 180 درجه سانتیگراد داخل فر قرار دهید، آن ها را از قالب بیرون آورید و با کمی تراشه پوست لیمو آن ها را سرو کنید. می توانید از توت فرنگی بیشتری به عنوان تزیین استفاده کنید.
-
شنبه ۹ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۵۲:۱۸
-
۳۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/232675/