شیرینی ها/ «سابله» تا حالا درست کردهاید؟
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - مجله پزشکین / مواد لازم:
آرد: 475 گرم
روغن جامد: 325 گرم
بادام پوستگرفته و چرخ شده: 300 گرم
پودر قند: 300 گرم
زرده تخممرغ: یک عدد
رنده پوست پرتقال: یک قاشق چایخوری
پسته: به مقدار دلخواه
روش تهیه:
ابتدا روغن، پودر قند، زرده تخممرغ و رنده پوست پرتقال را با همزن برقی آنقدر هم میزنیم تا کاملا پف کرده و سفید شوند. سپس آرد را اضافه کرده با لیسک مخلوط میکنیم. پس از آن، پودر بادام را به مواد اضافه میکنیم و حسابی چنگ میزنیم تا خمیری شکل شود. خمیر حاصل را داخل کیسه نایلونی گذاشته و حدود 6 ساعت اجازه میدهیم استراحت کند. خمیر حاصل را به قطر نیمسانتی متر روی صفحه کار که از قبل آردپاشی کردهایم پهن میکنیم و با کاتر دلخواه آن را قالب میزنیم و در سینی فر میچینیم. میتوانیم روی سابله را با برس به سفیده تخممرغ آغشته کنیم یا اینکه به همین شکل روی آن پسته بریزیم و داخل فر قرار دهیم. این شیرینی را به مدت 20 دقیقه در طبقه بالای فر که از قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کردهایم، میپزیم. شیرینیهای داخل سینی را به مدت 4 تا 5 ساعت دست نمیزنیم تا خودشان را کامل بگیرند. سپس آنها را به ظرف مورد نظر منتقل میکنیم.
-
جمعه ۸ آذر ۱۳۹۸ - ۲۳:۱۰:۲۴
-
۴۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/232322/