عصرانه/ مافین شکلات، خوشمزه و دلچسب
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - مجله پزشکین / مواد لازم:
آرد: 250 گرم
پودرکاکائو: 50 گرم
تخممرغ: 2عدد
روغن مایع: 125 میلیلیتر(نصف لیوان)
آب جوش: 250 میلیلیتر
خامه صبحانه: یک قاشق غذاخوری پر
بیکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
شکر: 175گرم
مواد لازم برای تهیه کرم پنیر
پنیر خامهای بدون نمک: 300 گرم
پودر قهوه فوری یا نسکافه: یک قاشق غذاخوری
شکر: 5 تا 6 قاشق غذاخوری
روش تهیه:
ابتدا درکاسهای گود، آرد و پودرکاکائو و بیکینگ پودر را 2 تا 3 بار الک میکنیم. شکر را به مواد خشک اضافه کرده و همه را با هم خوب مخلوط میکنیم.
در ظرفی دیگر، تخم مرغها را با همزن دستی خوب بههم زده، خامه را نیز در آب جوش حل کرده، بههمراه روغن مایع به تخممرغها اضافه میکنیم و بههم میزنیم.
مواد خشک و تر را با هم مخلوط کرده و به اندازه 8 شماره با همزن برقی مخلوط میکنیم.
بهاندازه سهچهارم از قالبهای مافین را پرکرده و به مدت 45 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 175 درجه سانتیگراد گرم شده میپزیم.
پس از پخت، آن را از قالب خارج میکنیم. کمی که خنک شد، قسمت یک سوم بالایی کیک را از عرض برش داده و روی تمامی قسمتها را اندکی شربت قند غلیظ میریزیم.
برای تهیه کرم، شکر و نسکافه را داخل آسیاب برقی میریزیم تا کاملا پودر شوند، سپس درکاسهای مناسب آن را با پنیر خامهای مخلوط میکنیم. برای مخلوط کردن مواد، احتیاجی به همزن نیست و این کار را با یک قاشق ساده انجام میدهیم.
درانتها کرم را داخل قیف ریخته و روی قسمت پایین شیرینی میگذاریم و برش رویی را بهصورت کج روی کرم قرار میدهیم. مافینها را از چند ساعت قبل از مصرف، داخل یخچال میگذاریم.
-
جمعه ۸ آذر ۱۳۹۸ - ۱۶:۳۳:۳۶
-
۳۵ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/232229/