غذای اصلی/ «فتوچینی با کوردن بلو» را حتما امتحان کنید
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - مجله پزشکین / امروز قصد داریم یک غذای خوشمزه را آموزش دهیم که بدون شک مزه آن را میپسندید.
مواد لازم:
کوردن بلو: 2 عدد
فتوچینی: نصف بسته
گوجهفرنگی: 4 عدد
سیر: 2 حبه
روغن زیتون: به میزان لازم
جعفری خرد شده: یکسوم لیوان
فلفل سیاه: به میزان لازم
پنیر فیلا فیلا: 4 برش
روش تهیه:
1.ابتدا کوردن بلوها را سرخ کرده کنار میگذاریم، فتوچینی را میجوشانیم و آبکش میکنیم. گوجهها را ریز خرد کرده، سیر را نیز خیلی ریز خرد میکنیم و سپس آن را با روغن زیتون کمی تفت میدهیم.
2.گوجهفرنگی را به مواد اضافه کرده البته میتوانیم به صورت دلخواه یک قاشق غذاخوری پیاز سرخ شده نیز به این مواد اضافه کنیم.
3.اجازه میدهیم تا گوجهها کاملا بجوشند و آب آنها تبخیر شود و به روغن بیفتد. وقتی گوجهها سرخ شدند، فتوچینی، فلفل و جعفری خرد شده را به مواد اضافه کرده همه را با هم مخلوط میکنیم، پنیر را رنده کرده مقداری از فتوچینی داخل بشقاب میریزیم، پنیر رنده شده داخل آن قرار میدهیم و دوباره روی آن فتوچینی میگذاریم و درنهایت کوردن بلو را روی بشقاب پاستا قرار داده و با گوجهفرنگی و جعفری تزئین میکنیم چون پنیر خودش نمک دارد و پاستا را باید با نمک بجوشانیم بهتر است به سس نمک اضافه نکنیم، اما این کار سلیقهای است.
-
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۹۸ - ۲۱:۲۲:۱۴
-
۳۷ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/232071/