شیرینی ها/ طرز تهیه جویزلی سوجوک
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / چی لازم دارم:
1 کیلو گردو
3 لیوان شیره انگور ، توت،( فرق نداره هر کدوم که در اختیار داشته باشین )
4 لیوان اب
1 لیوان نشاسته ( نشاسته فرق نداره گندم یا ذرت )
نصف لیوان ارد
نصف لیوان شکر
یک استکان چای شیر ( یعنی یک استکان شیر) منظور استکان چایخوری هست
چطوری درست کنم:
گردوها رو برا اینکه راحت بتونین نخ کنین یکساعت داخل اب میزاریم تا کمی نرم بشن
بعد مثل فیلم از اب در اورده و روی یه پارچه تمیز میریزم تا اب اضافی اون در بیاد
بدون خیس کردن هم با یه سوزن نازک میشه گردوها رو نخ کرد
شیره یا دوشاب و اب رو داخل یه ظرف ریخته
بدون اینکه هم بزنین یک لیوان از این شیره و اب رو جدا کرده و داخل یه ظرف ارد و نشاسته و شکر و شیر رو مخلوط کرده هم بزنین تا با هم مخلوط بشن
بقیه شیره و اب رو بزارین روی حرارت تا بجوش بیاد
بعد جوش اومدن شیره و اب
مخلوط ( ارد و نشاسته و...) بهش کم کم اضافه کرده با قاشق چوبی هم میزنیم
اونقدر روی حرارت هم میزنیم تا غلظتش مثل مایع کیک بشه
سپس حرارت رو خاموش میکنیم
گردوهای نخ شده با نخ لحاف رو مثل فیلم اماده کرده و یکی یکی داخل این مایع فرو کرده و از یه جا اویزون میکنیم تا اضافی مایع در بیاد
این کارو با 20 دقیقه فاصله 3 بار تکرار میکنیم
اگر تو این فاصله مایع ما غلیظ و سفت شد هم بزنین و کمی گرم کنین تا دوباره به غلظت مورد نظر ( مثل مایع کیک ) برسه
لازم نیس حتما جلوی افتاب خشک بشه تو محیط مناسب خونه هم خشک میشه
حدود یک هفته وقت لازمه برا خشک شدنش
بعد خشک شدن تو یه ظرف در دار یا سلفون کشیده باید نگهداری بشه
توی جای سرد و خنک و سلفون پیچ شده
3 تا 4 ماه قابل نگهداری هست
-
پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۷:۲۸
-
۱۴۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/231907/