آریا بانو

آخرين مطالب

حجت‌الاسلام پناهیان دیدن چه فیلمی را به خانواده‌ها توصیه می‌کند؟ فرهنگی هنری

  بزرگنمايي:

آریا بانو - فارس / استاد حوزه و دانشگاه ضمن تمجید از فیلم سینمایی «منطقه پرواز ممنوع» گفت: اگر بخواهم یک قشری را برای دیدن این فیلم دعوت کنم، دانش‌آموزان بسیجی، بچه‌های مذهبی‌ و بچه هیئتی‌ها را دعوت می‌کنم. زندگی یک آدم مذهبی باید سرشار از درگیری با علم و تکنولوژی باشد.
حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان درباره فیلم سینمایی «منطقه پرواز ممنوع»گفت: «منطقه پرواز ممنوع» فیلم خوب و مفید و همراه با سرعت داستانی بالاست که به تعبیر رایج در آن آب نبسته بودند و وقت مخاطب پای آن تلف نمی‌شد. این فیلم از اول تا آخر بیننده را به صورت نفسگیر وادار به پیگیری داستان می‌کرد.
وی افزود: کمتر به این سادگی می‌شود فیلمی پیدا کرد که به یک موضوع جدی و مهم ‌بپردازد و آن را در داستانی مفید و جذاب برای خانواده‌ها بویژه نوجوانان روایت ‌کند. منطقه پرواز ممنوع می‌تواند پای کسانی را که با سینما قهر هستند به سینما باز کند و خاطره‌ای بدون هیچ نقطه تاریک و سیاهی در ذهنشان به یادگار بگذارد.
این استاد حوزه علمیه با بیان اینکه سوژه‌‌ این فیلم برای خانواده‌هایی که تمایل دارند بچه‌هایشان به فعالیت درسی بپردازند موضوع خیلی مهمی است، گفت: بنده به خانواده‌هایی که زیاد با سینما ارتباط ندارند، پیشنهاد می‌کنم بخاطر این فیلم به سینما بروند. خانواده‌هایی که حتی نمی‌توانند به سینما بروند، بچه‌هایشان را بخاطر این فیلم به سینما ببرند. این فیلم یک مشوق است برای دانش‌آموزان که بطور مثال المپیادی شوند یا به فعالیت‌های خاص علمی بپردازند و سرگرمی خودشان را کار‌های علمی قرار دهند. ما کمتر می‌بینیم فیلم، داستان و کتابی که بتواند بچه‌ها را در زمانی که می‌خواهند تفریح کنند به لحظه‌های جدی زنگی‌شان تشویق کند که بهتر درس بخوانند.
* آغازی برای یک تغییر فرهنگی
حجت الاسلام پناهیان ادامه داد: اولین نقطه قوت فیلم این است که برای نوجوان ساخته شده‌است و ما در سینمای خودمان کمتر اینچنین کارهایی برای نسل جوانمان داریم و دومین نقطه قوت فیلم که با نکته قبلی مرتبط هست، جدی گرفتن نوجوان است. ما الان به نوجوانان «دانش‌آموز» می‌گوییم، یعنی به آن‌ها همان کلمه‌ای را اطلاق می‌کنیم که به کودکان اول دبستان می‌گوییم. در جامعه ما این یک نقص فرهنگی است که مردم با نوجوانان اینچنین برخورد می‌کنند و بچه‌ها دیر به حساب می‌آیند.
وی افزود: این فیلم برای من از این جهت خیلی جذاب بود که در این داستان نوجوانان برای خودشان مردی شده بودند و اولین بار بود در یک داستانی می‌دیدم که چند نوجوان دبیرستانی را مرد به حساب آورده بود و این می‌تواند یک آغازی برای تغییر فرهنگی در جامعه ما باشد.
* مفید برای ارتقای سینما و سطح مخاطب
این کارشناس خانواده با بیان اینکه اگر مردم از این فیلم استقبال کنند، بیشتر شاهد از این دست فیلم‌های جدی، مهم و مفید خواهند بود، تصریح کرد: ما در لحظه‌هایی که به سینما برای تفریح و سرگرمی می‌رویم، باید یک انرژی و یک انگیزه و اندیشه‌ای برای زندگی‌مان دریافت کنیم، نه این که بعد از دیدن یک فیلم، خسته و منفی‌تر شده و زندگی‌مان بدتر شود. سینما محل سرگرمی‌ست، سینما یک صنعتی است که می‌تواند مردم را سرگرم کند و حتی برای هنرمندان درآمد هم داشته باشد؛ اما این وسط آن چیزی که خیلی کم پیدا می‌شود فایده‌های جدی برای مخاطب است.
حجت الاسلام پناهیان ادامه داد: من مهم‌ترین تاثیر این فیلم را کمک به ارتقا سینما و فرهنگ سینما رفتن در جامعه می‌دانم. اگر ما چنین فیلم‌هایی را در سیما داشته باشیم، سینما یک تفریحگاه جدی ارزشمند و حیاتی برای حیات فرهنگی جامعه خواهد شد.
* تصویری درست از مذهبی بودن
وی اظهارکرد: اگر بخواهم یک قشری را برای دیدن این فیلم دعوت کنم، دانش‌آموزان بسیجی، بچه‌های مذهبی‌ و بچه هیئتی‌ها را دعوت می‌کنم. زندگی یک آدم مذهبی باید سرشار از درگیری با علم و تکنولوژی باشد.
این استاد حوزه علمیه اضافه کرد: بچه مذهبی‌ها باید درگیر انجام کارهای مفید باشند و آن آرمان‌های بلند معنوی خودشان را در درگیری با کار جدی علمی نشان بدهند. این فیلم احساس افتخار و عزت در انسان ایجاد می‌کند و هر بچه مذهبی‌ای باید سعی کند در زندگی خودش شخصیت جذابی داشته باشد و برای جامعه و اقشار مختلف مردم الگو باشد. مذهبی بودن به این نیست که فرد یک چفیه‌ای بیندازد و در یک هیئتی شرکت کند و چهارتا شعار انقلابی بدهد
وی افزود: مقام معظم رهبری سال‌هاست که اندازه‌های یک جوان مذهبی را به ما نشان می‌دهند. در این فیلم یک نمونه‌اش را دیدیم، جوانِ سخت‌کوشی که برای ارتقاع علمی درگیر می‌شود، فداکاری می‌کند، وقت می‌گذارد و تفریحش را تولید یک اثر علمی قرار می‌دهد و این همان وضعیت مطلوبی است که همه آدم‌های جامعه ما می‌پسندند و ما باید تعریف مذهبی بودن را به این صورت ارائه دهیم.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/230751/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اُبژه و روابط ابژه ای چیست؟

7 روش ساده برای کاهش استرس

راه و روش یادگیری

علائم افسردگی در زنان را بشناسیم

چرا ما انسان‌ها می‌خندیم؟

نظریه مزلو: سلسله مراتب نیازها

نکات ضروری برای مواجهه با ترس

آلکسی تایمیا چیست؟ علل، علائم و راه درمان

8 عادت برای تقویت اعتماد به نفس

9 نکته برای غلبه بر ترس

سروتونین چیست و خوراکی های منبع سروتونین کدامند؟

قصه درمانی چیست و چگونه میتوان با قصه درمانی از مشکلات دور شد؟

عواملی که باعث ایجاد عصبانیت می‌شود کدامند و برای کنترل خشم و عصبانیت چه باید کرد؟

8 عادت رفتاری برای افزایش اعتماد به نفس و داشتن زندگی شادتر

چرا از دیگران تقلید می کنیم؟

اختلالات کنترل تکانه چیست ؟علل و درمان آن

دلایل خودزنی نوجوان و راه درمان آن چیست؟

تئوری انتخاب چیست و چه کاربردهایی دارد؟

کاردرمانی ذهنی چیست و کاربرد های آن کدامند؟

مدیتیشن چیست و انواع مدیتیشن کدامند؟

آنچه در مورد اریتروفوبیا (ترس از سرخ شدن) باید بدانید

انواع هدف چیست و داشتن هدف در زندگی چه اهمیتی دارد؟

تجسم خلاق چیست ؟

ماتریس بوستون چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

مهارت رهبری چیست ؟

هوش هیجانی چیست و چه کاربرد هایی دارد؟

دلایل اختلال خواب نوجوانان چیست و راههای درمان آن کدامند؟

پارانویا چیست و چه علائمی دارد؟

ماندالا چیست و چه کاربردی دارد؟

اختلال وسواس جبری چیست؟

استرس در دختران نوجوان

ویژگی های افراد خجالتی و چگونگی ترک خجالت

5 راهکار برای تقویت حافظه

افسردگی چیست؟

چگونه نه بگوییم؟

نوروسایکولوژی کیست؟

4 دمنوش گیاهی برای آرامش اعصاب

اختلال وحشت خواب: تعریف، علل، علائم و درمان

بحران سی سالگی

10 راهکار عملی برای کنترل خشم

گوش دادن فعال چیست و چه مزایایی دارد؟

اختلال مبدل پوشی

خشونت خانگی چیست و انواع آن کدامند؟

تاثیر گرما بر خلق و خو و پرخاشگری

با مزاحمت خیابانی چگونه برخورد کنیم؟

علت ایجاد حس تنفر از فرزند

تابو چیست؟ اهداف تابو کدامند؟

عقده ادیپ چیست؟ انواع و راه های درمان عقده ادیپ

سوگیری شناختی چیست و چه مسائلی باعث سوگیری می‌شوند؟

چطور با یک فرد معلول رفتار کنیم؟