شیرینی مارمالادی یکی از انواع پرطرفدارهای خشک!
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - برترین ها / یکی از انواع شیرینی خشک شیرینی مارمالادی است
مواد لازم:
آرد: 220 گرم
آرد برنج: 1 و 1/2 قاشق سوپخوری
پودر شکر: 40 گرم
بادام (آسیاب شده): 2 قاشق سوپخوری
کره (خردشده): 180 گرم
اسانس بادام: 1/4 قاشق چایخوری
مارمالاد: 1/3 پیمانه
طرز تهیه:
1. فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد از یک ربع قبل گرم کرده و سینی فر را چرب کنید سپس آرد و آرد برنج را همراه پودر شکر در ظرفی الک کنید. پودر بادام و اسانس را اضافه کنید. کره را به مواد فوق اضافه کرده و کمی ورز دهید تا نرم شود.
2. از خمیر به اندازه یک قاش چای خوری برداشته در دست گرد کنید، روی سینی به فاصله 4 سانتی متر از یکدیگر قرار دهید و با ته یک قاشق چوبی در مرکز بیسکویتها فرورفتگی ایجاد کنید و به مدت 20 دقیقه در فر بپزید. پس از خنک شدن داخل آنها را با مارمالاد رنگی پرکنید.
-
دوشنبه ۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۲:۱۲
-
۳۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/230740/