غذای ملل/ کباب مرغ از نوع مراکشی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / چی لازم دارم:
سینه مرغ کامل 4 عدد
پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 5 قاشق غذاخوری
آبلیمو 5 قاشق غذاخوری
سیر 4 حبه
گشنیز و جعفری خرد شده 5 قاشق غذاخوری
پودر گشنیز 1 قاشق چایخوری . پودر زیره سبز 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
چطور بپزم:
آبلیمو ، روغن زیتون ، سیر ، پودر زیره ، پودر گشنیز ، پودر فلفل قرمز و نمک را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود ( اگر در میکس کردن مشکلی داشتید میتوانید مقداری سرکه یا آب جوش اضافه کنید ).پس از اینکه مواد مخلوط شدند گشنیز خرد شده و جعفری خرد شده را اضافه کنید و سس را داخل کاسه ای بریزید ( نیازی به زدن گشنیز و جعفری نیست ).
ستخوان های مرغ را جدا کنید و هر سینه مرغ را از پهنا به 2-3 قسمت برش بزنید ،سپس تکه های مرغ را به سس اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید ، روی کاسه را با سلفون بپوشانید و حداقل به مدت 4 ساعت در یخچال استراحت دهید ( بهتر است 1 شب مرغ در سس استراحت کند ).
مرغ ها را داخل تابه ای که چرب کرده اید یا سینی مخصوص کبابکردن قرار دهید ، پس از اینکه طلایی شد برگردانید تا طرف دیگر مرغ نیز برشته و طلایی شود سپس کباب مرغ را به همراه ماست و برنج سرو کنید.
-
شنبه ۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۵:۲۱:۱۶
-
۴۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/229671/