چگونه لوبیای خشک را یک ساعته بپزیم؟
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - چگونه / اطلاعاتی راجع به اجاق گاز پرحرارت و فشار داشته باشید: دو نوع اجاق گاز پرفشار در بازار وجود دارد: اجاق معمولی و برقی. اما من شخصا فکر می کنم اجاق پرفشار برقی مناسب تر است و در کسری از زمان به شما در طبخ لوبیا کمک خواهد کرد. کافیست شما آنرا روشن کنید و تنظیمات آنرا انجام دهید و مابقی کار را به این اجاق گاز بسپرید. بنابراین شما قادر خواهید بود استراحت کنید یا مابقی کارهای منزل را انجام دهید بدون اینکه لازم باشد وضعیت پخت غذایتان را بررسی کنید. اما اگر شما از اجاق گازهای معمولی استفاده کنید مجبورید بخشی از کارها را خودتان انجام دهید و حرارت آنرا در طی پخت، مرتب بررسی و تنظیم کنید. حالا کارهای اضافی که باید انجام دهید به کنار، اما این را در نظر داشته باشید که زمان پخت با استفاده از اجاق گاز معمولی بسیار بیشتر از اجاق گاز برقی است و شما با استفاده از نمونه برقی می توانید سرمایه گذاری باارزشی روی زمان خود داشته باشید. فراموش نکنید: از یک اجاق گاز پرفشار و قوی برای کاهش زمان پخت استفاده کنید.
گام اول: اضافه کردن لوبیا، آب، روغن، و ادویه جات به قابلمه غذا: برای تهیه لوبیای پخته شده، به ازای یک پیمانه لوبیا، 8 فنجان آب درنظر بگیرید و 4 قاشق غذاخوری روغن نیز به آن اضافه کنید. روغن را زمانی اضافه کنید که در لوبیا و آب در حال پخت، کف یا حباب ایجاد شده باشد. شما می توانید ادویه هایی نظیر برگ سرخ، سیر، زنجبیل و زیره و ترشی جات نیز اضافه کنید. اما اگر مایل نیستید از ادویه استفاده کنید فقط حواستان باشد نمک اضافه نکنید چون باعث سفت شدن لوبیا می شود.
گام دوم: اجاق گاز پرفشار و فشردن دکمه شروع: قابلمه را در جایش قراردهید و اجاق گاز را روی حرارت بالا برای مدت 25 دقیقه که زمان مناسبی برای پخت انواع حبوبات است قراردهید.(برخی حبوبات به زمان بیشتر یا کمتری احتیاج دارند) به خاطر داشته باشید که اجاق گاز قبل از اینکه حرارتش به 25 دقیقه پخت برسد حدود 10-15 دقیقه زمان نیاز دارد. در ضمن بعد از 25 دقیقه زمان پخت، حدود 15-30 دقیقه هم زمان نیاز است تا حرارت و فشار از قابلمه خارج شود . در مجموع شما به کمی بیشتر از یک ساعت زمان برای پخت غذایتان نیاز دارید.
گام سوم: ذخیره کردن لوبیای پخته شده در یخچال یا فریزر: از آنجایی که ممکن است قسمتی از لوبیا بعد از اولین مصرف، اضافه بیاید لازم است باقیمانده آنرا ذخیره کنید. لوبیای پخته شده را می توانید در چند پلاستیک قرار داده و تا 3 ماه نگهداری کنید. بنابراین شما برای استفاده های بعدی فقط کافیست یخ آنها را آب کنید. راه دیگر برای ذخیره کردن، خنک نگهداشتن لوبیاهای پخته شده در یک ظرف دربسته حاوی مایع پخته شده است. اینکار باعث می شود طعم ادویه، حسابی در لوبیا نفوذ کند. اما درنظر داشته باشید که در این روش، لوبیاها باید نهایتا طی 5 روز مصرف شوند.
گام چهارم: خوردن! شما می توانید لوبیای پخته شده را به همان شکل استفاده کنید و یا اینکه مواد و چاشنی هایی به آن اضافه کنید. به عنوان مثال لوبیای سفید پخته شده را می توان با چغندر ترکیب کرد. البته این ترکیب معمولا در کنسرو لوبیا استفاده می شود اما استفاده از این دستور، در لوبیایی که خودتان طبخ کرده اید خالی از لطف نیست. در نظر داشته باشید که لوبیای خشک از لحاظ وزن و حجم تقریبا دو برابر لوبیای پخته شده است یعنی یک پیمانه لوبیای نپخته معادل دو پیمانه لوبیای پخته شده است. پخت و پز لوبیای خشک که در شرایط معمول یک بعد از ظهر زمان می گیرد، به لطف اجاق گاز پرحرارت، زمان کمی نیاز دارد. به جای خرید کنسرو، از این به بعد از این دستور پخت استفاده کنید تا کنترل بیشتری روی طعم و قوام غذایتان داشته باشید و در این صورت، مطمئنا دیگر زحمت خرید کنسرو را به خودتان نخواهید داد.
-
شنبه ۲ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۸:۱۶
-
۳۷ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/229626/