آریا بانو

آخرين مطالب

طرز تهیه مشکوفی یا همان دنت خانگی خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو - ایران کوک / مواد لازم برای مشکوفی
نشاسته ذرت یا گل 8 قاشق غذاخوری
شکر 12 قاشق غذاخوری
شیر 4 پیمانه
کره 1 قاشق غذاخوری
گلاب 1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 4 قاشق غذاخوری
مشکوفی که به دنت خانگی ، دنت زعفرانی و حتی مشکافی هم معروفه یه جور دسر سنتی و محلی ایرانی و در اصل مازندرانی به حساب میاد. معمولا در ماه رمضان و خصوصا برای افطاری ها سرو میشه. اما در همه ایام سال حسابی می چسبه. طرز تهیه ش یه مقدار شبیه مسقطیه و طعمی شیرین و بافتی ژله ای داره. اگه دفعه اولی هست که می خواین این دسر جذاب رو درست کنین، ازتون دعوت می کنم تا انتهای این مطلب همراه ما باشین. چون قراره با هم یه دسر خیلی خوشمزه تهیه کنیم.
در تهیه این دسر، بسته به تمایل خودتون می تونین از نشاسته ذرت و نشاسته گل استفاده کنین. و اگه دوست دارین با دسرهای نشاسته ای بیشتری آشنا بشین، من دسر برفی، محلبی و یخ در بهشت رو پیشنهاد می کنم. اما در مورد مشکوفی باید بگم که راه های زیادی برای تهیه ش هست. برخی آشپزها تمام مواد خشک رو با هم مخلوط می کنن و بعد به شیر اضافه می کنن و در آخر قابلمه رو روی حرارت میذارن. برخی روش دیگه ای دارن. مثلا یه عده گلاب رو آخر سر اضافه می کنن تا عطرش بمونه. و خلاصه راهکارهای مختلفی وجود داره که ممکنه هر کسی با اون روش راحت تر باشه. دوست دارین بدونین دستور تهیه پیشنهادی ما چیه؟ پس در ادامه با هم میخونیم.
طرز تهیه مشکوفی
مرحله اول: مخلوط کردن شیر و نشاسته
برای تهیه دنت خانگی ابتدا باید یک قابلمه بزرگ بردارید. شیر را به طور کامل در آن بریزید. سپس نشاسته را اضافه کرده و خوب بهم بزنید تا نشاسته گلوله نشود.
مرحله دوم: گرم کردن مخلوط شیر
قابلمه محتوی نشاسته و شیر را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. در این حین باید مواد را به طور مداوم به هم بزنید تا نسوزد و ته نگیرد.
مرحله سوم: افزودن گلاب به مشکوفی
حالا گلاب را به مواد اضافه کنید و بهم بزنید.
مرحله چهارم: اضافه کردن کره
در این مرحله از تهیه مشکوفی زعفرانی یا مشکافی باید کره را اضافه کنید. خوب بهم بزنید تا کره کاملا ذوب شده و در شیر حل شود.
مرحله پنجم: مخلوط کردن زعفران
در همین هنگام مقداری زعفران دم کرده آماده کنید. پس از حل شدن کره در مواد مشکوفی ، زعفران دم کرده را اضافه کنید. بهتر است زعفران شما غلیظ باشد تا دسر خوش رنگ تر شود.
مرحله ششم: غلیظ شدن مشکوفی
به طور مرتب به هم زدن مواد ادامه دهید. کمی بعد حرارت را کم کرده و روی درجه ملایم تنظیم کنید. در نهایت شکر را اضافه کنید. تا حدی مواد را بهم بزنید که شکر کاملا حل شود و غلظت مشکوفی مشابه با غلظت فرنی شود. می توانید به جای شکر از پودر قند هم استفاده کنید.
مرحله هفتم: تزیین و سرو
وقتی دسر شما به غلظت مطلوب رسید آن را از روی حرارت بردارید. وقتی کمی خنک شد در ظرف مورد نظر برای سرو یا در قالب بریزید. سپس در یخچال بگذارید تا ببندد. در صورتی که برای تزیین مشکوفی اید خاصی دارید باید تا وقتی گرم است آن را پیاده کنید. چون مشکوفی سرد قابل شکل دادن نیست. نوش جان.
نکات کلیدی تهیه مشکوفی
– در صورتی که می خواهید مشکوفی سه رنگ قالبی تهیه کنید باید مرحله اضافه کردن زعفران دم کرده را از این دستور حذف کنید. به مشکوفی ساده کمی اسانس وانیل اضافه کنید و وقتی پخت آن تمام شد، رنگ خوراکی مورد نظر را اضافه کنید.
– اگر شیر را از دستور حذف کنید و به جای آن این دسر خوشمزه را با آب تهیه کنید، مسقطی ساده یا مسقطی زعفرانی تهیه کرده اید.
– برای تهیه مشکوفی شکلاتی مقداری پودر کاکائو را با آب جوش حل کنید. سپس در مرحله آخر آن را اضافه کرده و خوب بهم بزنید. روش کار برای مشکوفی موزی با اسانس موز هم به همین ترتیب است.
– این دسر هر چه غلیظ تر باشد ژله ای تر بوده و راحت تر می بندد.
– برای تهیه مشکوفی برای 10 نفر باید مقدار مواد اولیه را دو برابر کنید.

لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/228921/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

جریمه 10 درصدی پس از باخت به پرسپولیس

استفاده حداکثری از غیبت تورس و زنده‌روح

سیو تک دست دیدنی آلیسون در دیدار برابر آتالانتا

گل دوم آاس رم به میلان با ضربه تماشایی دیبالا

واکنش اوسمار به تحریم کنفرانسش در آبادان

صلاح امید را به لیورپول برگرداند

سنگ تمام مردم آبادان برای گلزن پرسپولیس

گل اول وستهم توسط آنتونیو در دقیقه 12

ویدئویی که سایت رهبری برای مدال آوران تیم ملی کشتی آزاد و فرنگی منتشر کرد

اخراج چلیک و ده نفره شدن آاس رم مقابل میلان

آهنگ بی نظیر The magus اثری از یانی

آیفون‌های سرقت شده سر از چین درآوردند!

عملیات انتقال بیمار 300 کیلویی به بیمارستان مسکو!

تلاوت دلنشین سوره قیامت با صدای استاد عبدالباسط

ماکارونی رو فقط با این دستور ویژه بپزید

یک توصیه برای کاهش تاثیر استرس بر قلب

برای مادربزرگتان سجاده جیبی بدوزید

ساخت گلدانی خوش آب و رنگ به شکل توت فرنگی

زومی حیرت آور درون صورت فلکی اوریون

زیبایی شناسی معشوق در شعر فارسی

جنجال در لیگ کنفرانس؛ مربیان معروف درگیر شدند

نصرتی: دوست داریم سهمیه آسیا بگیریم

تحریم نشست خبری اوسمار ویرا توسط خبرنگاران

نجات مهم در کامبک بزرگ آبی‌ها

گل مارادونایی لیونل مسی به ختافه

ژوزه مورینیو: من محمد صلاح را برای چلسی خریدم!

نظر تیری آنری در مورد انتقادات ژاوی از داور دیدار بارسلونا و پاری سن ژرمن

حیرت زدگی تیری آنری از تکل کانسلو روی دمبله در دیدار بارسلونا و پاری سن ژرمن

گل اول لیورپول به آتالانتا توسط محمد صلاح

گل اول آاس رم به میلان توسط مانچینی

پشت پرده فروش 1200 میلیارد تومانی سینمای ایران!

فصل جدید «زخم کاری» چه زمانی پخش می شود؟

علاقه شدید «لیلا حاتمی» به سبک فیلمسازی پدرش

معرفی 5 فیلم هندی برتر 2024

اجرای خصوصی تصنیف «جام مدهوشی» از علی اصغر شاه زیدی

سقوط کامیون نفت‌کش در آب‌نمای کنخ مسیر بندر خمیر

وزیر ارتباطات: تا پایان سال 50 درصد به سرعت اینترنت افزوده می شود

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش: رتبه‌بندی 100 هزار معلم اصلاح شد

گیر افتادن گربه‌ای در سیل دبی

نماهنگ حماسی «الله اکبر» با صدای محمود کریمی

اوضاع فرودگاه کیش و دبی یک روز پس از باراش شدید باران

نماهنگ «تنبیه متجاوز»

املت قارچ ایرانی را مثل کافه ها بپزید

اقدامات لازم در زمان افت قند خون بیماران دیابتی

با بزرگترین ستاره شناخته شده آشنا شوید

همدلی های دلنشین دکتر شکوری

پورموسوی: ریسک کردیم و جواب گرفتیم

معرفی دفاع راست ایده‌آل؛ یاشوا کیمیش

توخل به پپ رسید؛ هدف بعدی مورینیو است

مربی موفق ایرانی در لیگ عراق لژیونر شد