شیرینی ها/ مسقطی بوشهری ها را امتحان کنید
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - برترین ها / یکی از شیرینیهای جنوبی به خصوص بوشهر مسقطی می باشد که در اینجا با طرز تهیه آن آشنا می شویم.
چی لازم دارم:
نشاسته ربع لیوان
آب دو لیوان
گلاب ربع لیوان
هل و زعفران به میزان زیاد!
شکر یک و یک چهارم لیوان
کره 100 گرم
مغز پسته
چطور بپزم:
1. ابتدا نشاسته و آب و زعفران و هل رو مخلوط کرده و بعد روی حرارت قرار میدیم.
2. مرتب هم میزنیم تا به خوبی غلیظ بشه.
3. گلاب و شکر رو اضافه کرده مجددا با حوصله به طور مداوم هم میزنیم تا زمانی که حسابی غلیظ شه.
4. نکته اش به همینه که خیلی همش بزنیم تا زمانی که با چشم ببینید که خوب غلیظ شده.
5. حالا کره رو اضافه میکنیم و اینقدر هم میزنیم تا مسقطیمون به روغن بیافته.
6. زمان خیلی زیادی میبره حتی با این میزان خیلی کمی که من بهتون دادم هم سه ربع باید سر پا وایسی و مرتب هم بزنی.
7. حدودی میتونم بگم حجم مواد توی دیگ به یک سوم میرسه.
8. یعنی دیگه حسابی غلیظ و کشدار میشه.
9. دیگه آخراش احساس میکنیم اگر بیشتر رو حرارت بمونه میسوزونیمش. یعنی لب مرز سوختن و نسوختن. یه چیزی تو مایه های کارامل یعنی باید اون نکات درمورد این هم اجرا شه.
10. راستی این وسط اگه ته دیگی هم ایجاد شده همش بزنید تا وارد مسقطی بشه یکی از لذتهای خوردن مسقطی اینه که وسط جویدن یه دفعه یه تیکه کاراملی ته دیگ بره زبر دندون آدم. یامی!
11. از روی حرارت بر میداریم و اگر دوست داریم توش مغز پسته میریزیم.
12. چون خیلی خیلی غلیظ شده باید با قدرت هم بزنیم تا مغز پسته ها توش قاطی شن.
-
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۷:۵۸
-
۲۱ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/228824/