صبحانه/ شیر برنج ترکیه ای مغذی و گرم
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / چی لازم دارم:
برنج نصف پیمانه ی پلوپز
شیر 4 لیوان
شکر یک لیوان
وانیل یک بسته
نشاسته ذرت یک قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ یک عدد
آب یک استکان برای حل کردن نشاسته ذرت
چطور بپزم:
من از شب گذشته این مقدار برنج را خیس کردم و بعد برنج را گذاشتم با آب چندان حسابی بپزد و له له شود و تقریبا خمیر مثل شود و هیچ آبی باقی نماند و سپس 4 لیوان شیر را اضافه کردم به اضافه یک لیوان شکر میگذاریم تا بجوشد و کمی از مقدار شیر کم شود اگر بگذارید زیادی قوام بیاید سوت لاچتون خیلی سفت میشود ولی به نظر من بهتر هست نصف شیر بماند.
سپس وانیل را هم اضافه میکنیم و سپس یک قاشق نشاسته ذرت را با زرده تخم مرغ و یک استکان آب مخلوط میکنیم و به مواد داخل قابلمه اضافه میکنیم و بعد از کمی جوشیدن داخل این ظروف سفالی مخصوص ریختم «با این کاسه های من 4 یا 5 تا میشود و بعد داخل سینی فر کمی آب می ریزیم و کاسه ها را پر کرده و می چینیم داخل آن و بعد با دمای 180 درجه به مدت بیست دقیقه گذاشتم و بعد گریل را روشن کردم تا روی آن طلایی تیره شود و اگز دوست داشتید روی آن را با پودر مغزهای دلخواه تزئین کنید.
این سوت لاچ بسیار خوشمزه هست امتحان کنید.
-
چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۱:۴۱
-
۲۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/228689/