آشنایی با روش تهیه سمبوسه پیتزایی
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - سرآشپز پاپیون / برای تهیه مواد سمبوسه پیتزا، باید همه مواد رو تفت بدیم. به این صورت که در ماهیتابه چند قاشق روغن میریزیم و پیاز رو خرد میکنیم.
مواد لازم برای 6 نفر
گوشت چرخکرده 200 گرم
قارچ 500 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
فلفل دلمهای متوسط 1 عدد
پنیر پیتزا 1 بسته
نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
1- برای تهیه مواد سمبوسه پیتزا، باید همه مواد رو تفت بدیم. به این صورت که در ماهیتابه چند قاشق روغن میریزیم و پیاز رو خرد میکنیم. کمی که با زردچوبه و روغن تفت خورد، گوشت چرخکرده رو اضافه میکنیم و تفت میدهیم. بهتر که ده دقیقهای گوشت و پیاز روی حرارت ملایم باهم تفت بخورند تا آب گوشت گرفته شود و پخته هم شود.
2- قارچها رو به شکل دلخواه خرد میکنیم و به همراه فلفل دلمهای نگینی خرد شده، به گوشت و پیاز اضافه میکنیم و تفت میدهیم. آب قارچها که گرفته شد و در اصطلاح سبک شد، رب گوجه رو در گوشهای از تابه کمی تفت میدهیم و با کل مواد مخلوط میکنیم.
3- نمک و آویشن رو هم اضافه میکنیم. فقط دقت داشته باشید که آویشن رو زیاد استفاده نکنید، چون مقدار بیش از حدش توی غذا تو ذوق میزند.
4- مواد رو که آماده کردیم، نان لواش رو به دو قسمت طولی تقسیم میکنیم و دو مستطیل با طول زیاد به دست میآید. مواد رو در انتهای نان مستطیل شکل میریزیم و پنیر پیتزا رو روی مواد میپاشیم و به شکل مثلثی، از یکی از گوشهها شروع به پیچیدن سمبوسه میکنیم.
وقتی که پیچیدن سمبوسهها تموم شد، در تابهای روغن میریزیم و هر دو طرفشون رو سرخ میکنیم.
-
سه شنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۴:۳۵
-
۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/228140/