ناهار/ کباب لندنی، پیشنهاد لاکچری امروز
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - باماکوک / چی لازم دارم:
سیر 1 حبه خرد شده
نمک 1 قاشق چای خوری
سس سویا 3 قاشق غذا خوری
سس گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
روغن نباتی 1 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
آویشن 1/2 قاشق چای خوری
گوشت 1/5 کیلو گرم فیله یا راسته گوساله
چطور بپزم:
1. در یک کاسه کوچک، مخلوط سیر، نمک، سس سویا، سس گوجه فرنگی، روغن گیاهی، فلفل سیاه و آویشن را با هم مخلوط کنید.
2. دو طرف گوشت را با یک چاقوی بسیار تیز حدود 2 سانتی متر برش داده. مخلوط سیر را به هر دو طرف از گوشت بمالید و گوشت را خوب ماساژ دهید. در فویل آلومینیوم قرار دهید، و به مدت 5 تا 6 ساعت خنک کنید، هر ساعت گوشت را بچرخانید و زیر و رو کنید.
3. گریل را قبل در فضای باز برای حرارت های بالا گرم کنید، و به آرامی روغن بریزید.
4. گوشت را در گریل آماده قرار داده و 3 تا 7 دقیقه هر طرف آن را طبخ کنید.
-
پنجشنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۶:۰۱
-
۴۲ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/227066/