طرز تهیه لذیذترین خورش قیمه
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو -
طرز تهیه خورش قیمه
مواد لازم برای "طرز تهیه ی قیمه" :
گوشت گوسفندی خرد شده | 300 گرم |
لپه | 200 گرم |
پیاز بزرگ | 1 عدد |
نمک، فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
چوب دارچین | یک تکه |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
زعفران دمکرده | نصف قنجان |
پودر لیمو عمانی | به مقدار لازم |
سیب زمینی سرخ شده | به مقدار لازم |
طرز تهیه قیمه:
برای درست کردن قیمه ، ابتدا لپه را بشویید و حدود دو ساعت بخیسانید و دو بار آب لپه را عوض کنید.
پیاز را ریز یا خلالی نازک خرد کنید و با روغن تفت بدهید. و بعد از نرم شدن آن گوشت ها را اضافه کنید و تفت بدهید و با هم سرخ کنید و سپس مقداری آب بریزید و اجازه بدهید به آرامی بپزند وقتی گوشت ها نیم پز شدند لپه ها را در ظرفی جدا کمی تفت بدهید و به گوشت اضافه کنید. و بعد چوب دارچین را داخل آن بریزید.
وقتی لپه ها و گوشت ها پختند رب گوجه فرنگی را به صورت جداگانه تفت بدهید و نمک و زردچوبه و فلفل اضافه کنید و به داخل خورش بریزید. سپس زعفران را هم اضافه کنید.
اجازه بدهید مواد خوب به خورد هم بروند. حدود نیم ساعت آخر پودر لیمو عمانی را به خورش اضافه کنید.
در آخر چوب دارچین را خارج کنید. و با سیب زمینی سرخ شده تزیین کنید.
طرز پخت قیمه
نکاتی برای درست کردن قیمه:
• می توانید مقدار کمی گلاب به طرز تهیه خورشت قیمه اضافه کنید خوش عطر می شود.
• برای طرز تهیه قیمه از لیمو عمانی کامل هم می توانید استفاده کنید فقط باید قبل از استفاده با چنگال دو طرف آن را سوراخ کنید و داخل آب جوش قرار بدهید تا تلخی آن از بین برود. استفاده از پودر لیمو عمانی باعث ترش شدن خورش قیمه می شود. این کاملا سلیقه ای است.
• برای لعاب انداختن خورش قیمه می توانید از یک سیب زمینی کوچک استفاده کنید به این صوت که به صورت نگینی خرد کرده و داخل خورش قیمه تان بریزید.
• برای طرز تهیه قیمه خوشمزه پیاز داغ خورش را زیاد کنید.
• بعضی افراد داخل "خورش قیمه" از آلوچه خشک استفاده می کنند شما هم دوست داشته باشید می توانید از چند عدد آلوچه استفاده کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته
-
پنجشنبه ۲۳ آبان ۱۳۹۸ - ۸:۲۸:۳۰ AM
-
۳۴ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/227031/