آریا بانو

آخرين مطالب

فوت آشپزی/ نکاتی برای حرفه ای شدن در پختن یک لازانیا خوب خانه داري

فوت آشپزی/ نکاتی برای حرفه ای شدن در پختن یک لازانیا خوب
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر / برای داشتن یک لازانیای خوب، چند نکته را پیشنهاد میکنم که مطمئناً با رعایت نکات زیر، یک لازانیای درجه یک خواهید داشت.
1 – میزان مایه لازانیا کم باشد. ( منظورم از مایه گوشت، مرغ یا سبزیجات است )
2 – مایه لازانیا کم چرب باشد. حتی اگر از گوشت چرخکرده گوسفندی استفاده میکنید، بدون چربی باشد، چون اگر گوشتتان چرب باشد، لازانیای شما به دلیل ترکیب با مواد دیگر بوی چربی دنبه خواهد گرفت.
3 – پیاز استفاده شده در لازانیا ( برای گرفتن بوی زُهم گوشت ) خیلی ریز خرد شده یا رنده شود و یا از پودر پیاز استفاده کنید.
4 – اگر از رب در مایه لازانیا استفاده میکنید، میزان آن بسیار کم باشد و ترجیحاً لازانیایی که با سس سفید ( بشامل سس ) تهیه میشود، مطلوب تر است که رب در آن استفاده نشود و برای رنگ گرفتن گوشت از کمی زردچوبه استفاده کنید.
5 – حتما اولین لایه ای که در ظرف میریزید سس سفید باشد. ( کف ظرف )
6 – روی سس سفید ورقه های لازانیا را بچینید.
7 – بعد از هر لایه ورق لازانیا، یک لایه خیلی خیلی خیلی نازک مایه گوشتی یا سبزیجات بریزید.
8 – روی هر لایه مایه گوشتی، مقدارخیلی کمی پنیر پیتزا (موزارلا) رنده شده و پودر پنیر پارمزان بریزید. ( پنیر پارمزان خیلی ضروری نیست )
9 – پس از ریختن پنیر روی هر لایه، سس سفید فراوان بریزید.
10 – وقتی لایه ها تمام شد روی آخرین لایه، بعد از گذاشتن ورق لازانیا، مایه گوشتی یا سبزیجات نریزید، فقط سس سفید بریزید.
11 – در آخرین لایه روی سس سفید را با پنیر پیتزای فراوان پوشش دهید.
12 – قبل از قرار دادن در فر، مقداری آب را با آب پاش روی لازانیا اسپری کنید.
13 – حتما در انتهای پخت گریل را روشن کنید و حدود 10 دقیقه از بالا حرارت دهید تا پنیر روی لازانیا طلایی شود. در این مدت چند بار به فر سر بزنید و مراقب باشید پنیر نسوزد.
14 – وقتی لازانیا را از فر در آوردید، بلافاصله سرو نکنید و صبر کنید تا دمای پنیر کمی پایین بیاید.
15 – در صورت امکان به صورت تک نفره سرو کنید، ولی اگه با ظرف پخت سرو میکنید، خودتان از قبل لازانیا را برش زده و به روی میز ببرید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

از شما/ کیک وانیلی خودم پز

کیک چای را بدون فر بپزید

سفر جهانگرد شکمو به ایران

از شما/ یخ در بهشت

از شما/ کیک من طرح پیچک

از شما/ ژله آکواریومی

ازشما/ شام ما

از شما/ یک دسر خوشمزه

برای مهمان ها پیراشکی پرملات درست کنید

ازشما/ بفرمایید دوستان

از شما/ کیکِ من

از شما/ باسلوق

از شما/ پلمبیر

3 مدل شکلات داغ برای پذیرایی یلدا

میز اردور/ سیب زمینی و سالاد تربچه؛ پیش غذایی معطر

از شما/ کلوچه های چهار گوش

از شما/ کلوچه کنجدی

از شما/ پیتزا استیک

سفر جهانگر شکمو به ایران

از شما/زرشک پلو با مرغ

از شما/ زرشک پلو بامرغ .سالاد ..

از شما/ ناهار من و همسرم

از شما/ پیتزای خونگی

غذای اصلی/ کباب کوبیده مخصوص با فوت و فن وا نرفتن

از شما/ فرنی ساده

ذائقه ها/ غذایی خوشمزه و رژیمی از مجارستان

تفدیم شما

خوراک لوبیا چیتی با قارچ مخصوص دانشجوها

طرز تهیه دمپخت مرغ غذایی ساده

صفر تا صد تهیه کباب کوبیده مخصوص در منزل!

از آش سماق غافل نشوید

سوپ کدو تنبل کبابی خوشمزه

آشپزی در ماگ؛ سریع و مایکروفری

انواع ژله هندوانه‌ای برای شب یلدا

مرغ برشته، غذای مورد علاقه کودکان

طرز تهیه کوکوی مرغ

دمنوش زردچوبه

پاناکوتا زعفرانی دسر بین المللی و لذیذ

20 مدل کفش پاشنه پهن زنانه برای استایل مجلسی و کژوال

آموزش طبخ مرغ برشته

املت ماکارونی یک صبحانه پرکاری

میزاردور/ سالاد بلغور را به سفره تان اضافه کنید

دمی بلغور جو غذای لذیذ و محلی استان تهران

یتیمک محلی بوشهری ها را امتحان کنید

از شما/ دسر من

از شما/شام ما

ساندویچ لبو مخصوص علاقه مندان به کاهش وزن

از شما/ شام ما

آموزش تهیه راویولى پنیر و اسفناج

آموزش تهیه بیسکو کیک