غذای اصلی/ دستور تهیه دلمه کلم
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - آخرین خبر / چی لازم دارم:
کلم برگ 1 عدد
برنج 1/2 پیمانه
سبزی دلمه خرد شده 1/5 پیمانه
سماق 1 پیمانه
روغن 4 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زعفران به مقدار لازم
آب ولرم 1 لیوان
چطور بپزم:
1- کلم را پس از شستن در قابلمه آبجوش و نمک قرار داده، زیر قابلمه را خاموش کرده و در قابلمه را تا 15 یا 20 دقیقه بگذارید تا کلم نرم شود، سپس کلم را برگ برگ کنید.
2- سماق نکوبیده (اگر از پودر سماق استفاده کردید از نصف این مقدار استفاده کنید) را با آب ولرم مخلوط کرده و در آن را بگذارید و یک ساعت استراحت دهید در این فاصله چندین بار با نوک انگشتان سماق را ماساژ بدهید تا عصاره آن کاملاً در بیاید.
3- برنج را با نمک و کمی روغن مخلوط کنید. برنج را با سبزی دلمه، لپه پخته شده، نمک، فلفل و کمی زعفران مخلوط کرده و در برگهای کلم به صورت استوانهای و کوچک میپیچیم و درون قابلمه میچینیم.
4- آب سماق را صاف کرده و همراه با روغن روی دلمهها بریزید.
5- سپس در قابلمه را گذاشته و اجازه دهید دلمه بپزد.
-
سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۳:۵۰
-
۳۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/226448/