آریا بانو

آخرين مطالب

پخت اسپاگتی در فر به شیوه‌ای آسان خانه داري

  بزرگنمايي:

آریا بانو - اسپاگتی در فر یک پاستای کسرول پنیری وجترین است که درست کردن آن بسیار آسان است و تنها به یک ظرف مناسب فر نیاز دارد تا یک غذای راحت و خوشمزه را برای کل خانواده فراهم کند. ضمن اینکه در این روش از شر کثیف کاری‌های مربوط به درست کردن پاستا راحت می‌شوید. این اسپاگتی همانقدر خوشمزه است که اسپاگتی‌های معمولی هستند و حتی بیشتر.
برترین‌ها: اسپاگتی در فر یک پاستای کسرول پنیری وجترین است که درست کردن آن بسیار آسان است و تنها به یک ظرف مناسب فر نیاز دارد تا یک غذای راحت و خوشمزه را برای کل خانواده فراهم کند. ضمن اینکه در این روش از شر کثیف کاری‌های مربوط به درست کردن پاستا راحت می‌شوید. این اسپاگتی همانقدر خوشمزه است که اسپاگتی‌های معمولی هستند و حتی بیشتر.
اسپاگتی یکی از غذا‌های سریع و راحت است که اغلب اوقات وقتی که کسی زمان زیادی برای غذا پختن ندارد، از این غذا استفاده می‌کند. من در گذشته دوستی داشتم که به شدت عاشق اسپاگتی بود و البته خودش یک اسپاگتی پز قهار بود که زمان نزدیک به ناهار، تازه شروع به پختن غذا می‌کرد و همیشه می‌گفت همه گاز‌ها بالا!
و البته بر عکس او من در گذشته پختن پاستا را دوست نداشتم، چون به نظرم غذای اعصاب خردکنی بود و اگر چه امروز به نظرم غذای راحتی به نظر می‌آید، اما باز هم گاهی همان حس به سراغم می‌آید. من همیشه به دنبال روش‌های راحت‌تر برای پختن اسپاگتی می‌گردم. یکی از روش‌های راحت‌تر که اتفاقا مواد مغذی غذا را بهتر حفظ می‌کرد روش پخت پاستای دمپختی بود که در مورد پاستا راتاتوئی انجام دادکه به این روش هم باید مواد پخته می‌شدند. در اینجا شما هیچ کاری انجام نمی‌دهید و فقط همه چیز را ترکیب می‌کنید.
بعضی افراد از فر برای پاستا به این صورت استفاده می‌کنند که ابتدا پاستا را می‌پزند سپس آن را با سس مخلوط کرده و در ظرف پیرکس قرار می‌دهند، روی آن پنیر ریخته و در فر قرار می‌دهند تا دم کرده و پنیر هم برشته شود. در اینجا ما نیازی به پختن و آبکش کردن پاستا نداریم بلکه اگر بتوانیم تنها با مقداری روغن زیتون، سس پاستا و آب آن را در یک ظرف بپزیم خیلی خوب خواهد بود. مهم‌ترین بخش این ماجرا پخت کل مواد تنها در یک ظرف است.

مواد لازم
اسپاگتی: 450 گرم روغن زیتون: 1/4 پیمانه سیر: 3 حبه پیاز: 1/2 یک عدد، خلالی خیلی نازک (حدود 1 پیمانه) ادویه ایتالیایی: 1 قاشق غذاخوری نمک: 1 قاشق غذاخوری گوجه نگینی شده: 400 گرم فلفل دلمه سبز: 1/2 پیمانه خلال شده فلفل دلمه قرمز: 1/2 پیمانه خلال شده آب: 3 پیمانه سس مارینارا: 2 پیمانه ریحان: 2 شاخه + مقداری برای تزئین پنیر موزارلا: 2 پیمانه پنیر پارمزان رنده شده: مقداری برای سرو

طرز تهیه
1. فر را با حرارت 180 درجه سلسیوس روشن کنید.
2. پاستای خشک و خام را داخل ظرفی با ابعاد 22 در 33 سانت بریزید. روغن زیتون، پیاز، ادویه ایتالیایی و نمک را اضافه کنید. با استفاده از دستان‌تان به آرامی مواد را به طور یکسان و لابلای اسپاگتی‌ها پخش کنید.

3. گوجه، فلفل‌های دلمه‌ای سبز و قرمز، آب، سس مارینارا و ریحان را روی اسپاگتی بریزید و دوباره با استفاده از دست آن را به طور یکسان پخش کنید و اسپاگتی را با سس و سبزیجات پوشش دهید.

4. پنیر موزارلا را روی سطح اسپاگتی ریخته و با آن روی پاستا را پوشش دهید.
5. آن را بدون گذاشتن هیچ پوششی داخل فر بگذارید و به مدت 45 تا 55 دقیقه بپزید یا تا زمانی که روی آن قهوه‌ای شده و حباب بزند.
6. آن را از فر درآورید و با ریحان تازه و پنیر پارمزان تزئین کرده و سرو کنید.

ترفند‌های پختن اسپاگتی در فر
اسپاگتی را با روغن زیتون پوشش دهید. از آنجایی که اسپاگتی قبل از گذاشتن در ظرف فر، پخته نشده است بنابراین لازم است که روی آن مقداری روغن زیتون بریزید تا در حین پختن در فر از چسبندگی آن جلوگیری شود. قبل از گذاشتن در فر نمک بزنید. معمولا موقع پخت عادی پاستا نمک به آب اضافه می‌شود؛ در اینجا هم از همین ایده استفاده می‌شود. نمک را دقیقا در شروع کار به پاستا اضافه کنید. آب پاستا باید کافی باشد. این غذا در یک ظرف پخته می‌شود و بنابراین باید مقدار آب دقیق باشد. ترفند خاصی برای اینکار وجود ندارد، اما در کل هر 100 گرم پاستا، حدودا 1 پیمانه استفاده می‌شود. من دوست دارم کمی شل‌تر باشد بنابراین از 5 پیمانه آب برای 450 گرم پاستا استفاده می‌کنم. همانند روش برنج دمپخت در اینجا هم باید مطمئن شوید که مایع کافی روی پاستا را گرفته است. روی ظرف را با چیزی نپوشانید. ممکن است به نظر برسد، چون پنیر ریخته‌اید حتما باید درب ظرف را ببندید تا پنیر نسوزد و پاستا خشک نشود، اما نیازی به انجام این کار نیست؛ و من در عوض خلاف آن را توصیه می‌کنم، چون پنیر حباب خواهد زد و برشته خواهد شد بدون اینکه بسوزد. چگونه اسپاگتی در فر را تغییر دهیم
چیز خوبی که در مورد این غذا می‌توان ذکر کرد این است که بدون اندازه‌گیری دقیق می‌توان آن را تغییر داد. شما می‌توانید هر چیزی را که در دست دارید، استفاده کنید و روی آن پنیر رنده شده بریزید. در اینجا چند روش جالب برای شما آورده شده است:

افزودن گوشت: این دستور با موادی درست شده که در مجموع جزو دستورالعمل‌های وجترین رده بندی می‌شود. اما شما می‌توانید مقداری گوشت چرخ کرده گوساله، بوقلمون یا مرغ اضافه کنید. می‌توانید آن‌ها را در ماهیتابه سرخ کنید یا از مقدار اضافی مانده در یخچال استفاده کنید. سبزیجات بیشتری استفاده کنید. در اینجا فقط از پیاز و فلفل دلمه‌ای استفاده شده است، اما قارچ هم برای این دستورالعمل خیلی خوب است و همچنین اسفناج، کدو سبز، بادمجان یا حتی زیتون. سس را تغییر دهید. در عوض سس مارینارار می‌توانید از سس آلفردو خامه‌ای یا حتی سس پستور استفاده کنید. سبزیجات معطر را داخل مخلوط بریزید. من از ادویه ایتالیایی و ریحان استفاده کردم، اما شما می‌توانید از اورگانوی تازه، رزماری یا شوید و یا کاری و فلفل هم استفاده کنید. نکات مهم
اضافی غذا را می‌توان در ظرفی دردار ریختن و در یخچال نگهداری کرد. بهترین زمان برای نگهداری این غذا 4 یا 5 روز در یخچال است. اگر بخواهید این غذا را بعدا درست کنید می‌توانید قبل از پختن در فر آن را پلاستیک کشیده و در فریزر نگهداری کنید. برای استفاده مجدد آن را از شب قبل در یخچال بگذارید تا ذوب شود. اسپاگتی پخته را هم می‌توان به مدت نهایتا 3 ماه در فریزر نگهداری کرد. این پاستا خودش به تنهایی یک غذای عالی است، اما برای لذت بردن بیشتر از آن می‌توان مقداری سالاد تازه یا سبزیجات برشته هم همراه آن سرو کرد. همچنین می‌توان آن را با نان سیر هم میل کرد.
زهرا موسوی


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

یک قدم تا مرحله‌ی نهایی کارآزمایی بالینی واکسن کرونا

آن‌هایی که به استقلال تهمت زدند باید توبه کنند

عالیشاه: ممکن بود تا آخر فصل خانه‌نشین شوم!

وقتی عبدالله خون به پا کرد!

قطری‌ها به دنبال شکار کاپیتان الهلال

کریمیان: باید تفکرات جدیدی به شاهین بیاید

لغو اردوهای پاراوزنه برداری پس از شیوع موج دوم کرونا

پیش‌بینی برگزاری یا لغو المپیک کار سختی است

علی دایی پشت خط آقازاده‌های ورزش!

در مسیر ستاره شدن

نویدکیا سرمربی سپاهان شد؟

بازگشت هواداران به ورزشگاه‌ها در فرانسه

شلـیـک‌هـای 3 امتیـــازی

«چنین دیدم..» داستانی از ایران تا سوریه

تبادل آب میان خلیج گرگان و تالاب میانکاله مانع بروز بیماری «بوتولیسم» خواهد شد

تشریح جزئیات راه ندادن سهیلا منصوریان به پیست ورزشگاه انقلاب

 ادعای نیویورک‌تایمز: انفجار در تاسیسات نظنز «برنامه اسرائیل با اطلاع آمریکا» بوده

چهره ها/ روزگاری که حال و احوال «شبنم مقدمی» بهتر بود

چهره ها/ عکسی از مریم مومن در ظلمت شب

تذکر کرونایی به امین حیایی توسط کودک بامزه در عصرجدید

گشت ارشاد باید مردان بی‌غیرت را بگیرد

چند مدل ته‌دیگ که هر ایرانی باید بلد باشد

کنایه ایرج حریرچی به اظهارات همسر بنیامین بهادری

ناقلان خاموش، کرونا را گسترش می‌دهند

پیشنهاد طرح «ساعت کاری شناور» برای کارمندان پایتخت

قیمت‌های نجومی برای یک داروی "تقلبی" درمان کرونا

ماجرای انگشت قطع شده پای قولنامه خانه

داستان کوتاه "انسانیت"

مناره گلپایگان یکی از بلندترین مناره های ایران با قدمت 900 ساله!

فواید سحر خیزی بر سلامت جسم

روش‌هایی برای حفظ گوجه‌های خوش‌رنگ تابستان

از قهرمانی با پراید تا شوماخر شدن

طرح ضد عفونی خانه به خانه در محلات منطقه 6 اجرا می شود

محققان MIT ماسک لاستیکی و قابل شستشو با کارایی در حد N95 تولید کردند

قلعه‌نویی به تیمی می‌رود که فکرش را هم نمی‌کنید

از قهرمانی با پراید تا شوماخر شدن و "طلوع"معروف مازیار ناظمی!

مدیر یعنی کفاشیان؛ خنده خنده شد نایب رئیس آسیا

تیم ملی پیشکسوتان سال 85؛ این همه ستاره

پیش‌بینی قهرمانی پرسپولیس آسان است

مسابقات مقدماتی فوتبال زیر 23 سال قهرمانی آسیا به تعویق افتاد

لیگ والیبال با «تدبیر» برگزار شود

فدراسیون‌ها برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی برنامه ریزی کنند

ماجرای بخشش 2 میلیارد تومانی منصوریان و واکنش به برخی شایعات

پیامک‌های دردسرساز برای مربیان تکواندو

استقلال نزد تا باز هم نَبَرد

آماده‌باش تیم ملی به شجاع

شاعرانه/ "روح من درجهت تازه ی اشیا جاری است" از سهراب سپهری

روزهای پایانی تصویربرداری تله فیلم «ول وله»

چهره ها/ خواب شیرین «علی مشهدی» در پشت صحنه سریال آخر خط

از ظرفیت های جزیره کیش در راستای دستیابی به اهداف کلان استفاده کنیم