آریا بانو

آخرين مطالب

فوت آشپزی/ کیک اسفنجی را مانند قنادی ها بپزید خانه داري

فوت آشپزی/ کیک اسفنجی را مانند قنادی ها بپزید
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آفتاب / برای تازه ماندن کیک ‌های اسفنجی، کافی است آنها را داخل ظرفی که در آن کاملا محکم می‌شود و هوا به درونش نفوذ نمی‌کند، نگه دارید. به این ترتیب کیک شما حداقل 4 تا 6 روز تازه می‌ماند.کیک‌های اسفنجی صنعتی را در بسته‌بندی‌های کوچک‌تر تهیه کنید تا هر یک بسته کیک را در یک وعده مصرف کنید. باز ماندن بسته‌بندی این کیک ها، باعث سفت و بدطعم شدنشان (به دلیل وجود نگهدارنده‌ها و افزودنی‌های مختلف در آنها) می‌شود.
آردی که برای تهیه کیک خانگی استفاده می‌شود، باید الک‌کرده، بسیار نرم و سفید باشد.
فر را حداقل از نیم‌ ساعت قبل روشن کنید و از باز کردن مداوم در فر، پیش از پخت کامل کیک خودداری کنید. در غیر این‌ صورت، پف کیک شما از بین خواهد رفت.
برای پیشگیری از چسبیدن خمیر کیک به قالب، قالب را چرب کنید و روی آن کمی آرد خام بپاشید.
همیشه قالب کیک را روی اولین سینی فر از پایین قرار بدهید تا حرارت یکنواختی به تمام سطوح خمیر کیک برسد.
زرده و سفیده تخم‌مرغ را به صورت جداگانه تا حدی که کاملا سفت شوند و حالت خامه‌ای پیدا کنند، به هم بزنید. به این ترتیب، هواگیری و پف بافت کیکتان بیشتر خواهد شد.
بهتر است زرده تخم‌مرغ را با شکر و وانیل بزنید تا بوی نامطلوب آن گرفته شود.
آرد را در آخرین مرحله به مخلوط کیک اضافه کنید و پس از اضافه کردن آرد، خمیر کیک را در حد ترکیب شدن مواد با یکدیگر و به یک جهت هم بزنید.
بعد از افزودن آرد، نباید مایه را زیاد به هم زد زیرا پف کیک می‌خوابد.
برای طلایی شدن روی کیک ، کافی است پس از پختن کامل آن، کمی زرده تخم‌مرغ را روی سطح کیک بزنید و شعله بالایی فر را به مدت 1 تا 2 دقیقه روشن کنید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

از شما/ کیک وانیلی خودم پز

کیک چای را بدون فر بپزید

سفر جهانگرد شکمو به ایران

از شما/ یخ در بهشت

از شما/ کیک من طرح پیچک

از شما/ ژله آکواریومی

ازشما/ شام ما

از شما/ یک دسر خوشمزه

برای مهمان ها پیراشکی پرملات درست کنید

ازشما/ بفرمایید دوستان

از شما/ کیکِ من

از شما/ باسلوق

از شما/ پلمبیر

3 مدل شکلات داغ برای پذیرایی یلدا

میز اردور/ سیب زمینی و سالاد تربچه؛ پیش غذایی معطر

از شما/ کلوچه های چهار گوش

از شما/ کلوچه کنجدی

از شما/ پیتزا استیک

سفر جهانگر شکمو به ایران

از شما/زرشک پلو با مرغ

از شما/ زرشک پلو بامرغ .سالاد ..

از شما/ ناهار من و همسرم

از شما/ پیتزای خونگی

غذای اصلی/ کباب کوبیده مخصوص با فوت و فن وا نرفتن

از شما/ فرنی ساده

ذائقه ها/ غذایی خوشمزه و رژیمی از مجارستان

تفدیم شما

خوراک لوبیا چیتی با قارچ مخصوص دانشجوها

طرز تهیه دمپخت مرغ غذایی ساده

صفر تا صد تهیه کباب کوبیده مخصوص در منزل!

از آش سماق غافل نشوید

سوپ کدو تنبل کبابی خوشمزه

آشپزی در ماگ؛ سریع و مایکروفری

انواع ژله هندوانه‌ای برای شب یلدا

مرغ برشته، غذای مورد علاقه کودکان

طرز تهیه کوکوی مرغ

دمنوش زردچوبه

پاناکوتا زعفرانی دسر بین المللی و لذیذ

20 مدل کفش پاشنه پهن زنانه برای استایل مجلسی و کژوال

آموزش طبخ مرغ برشته

املت ماکارونی یک صبحانه پرکاری

میزاردور/ سالاد بلغور را به سفره تان اضافه کنید

دمی بلغور جو غذای لذیذ و محلی استان تهران

یتیمک محلی بوشهری ها را امتحان کنید

از شما/ دسر من

از شما/شام ما

ساندویچ لبو مخصوص علاقه مندان به کاهش وزن

از شما/ شام ما

آموزش تهیه راویولى پنیر و اسفناج

آموزش تهیه بیسکو کیک