شیرینی ها/ تارت ایتالیایی، با عطر و طعم پنیر
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - شور و شیرین / چی لازم دارم:
آرد 300 گرم
بیکینگپودر 2 قاشق چایخوری
شکر 55 گرم
کره خرد کرده 125 گرم
تخممرغ 2 عدد
مواد لازم رویه:
زرده تخممرغ 1 عدد
بادام و یا دانه کاج 2 قاشق سوپخوری
چطور بپزم:
آرد، بیکینگپودر و شکر را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و کره را بیفزائید.
دستگاه را روشن کنید تا مواد به شکل خرده نان درآید (میتوانید بدون کمک گرفتن از دستگاه غذاساز نیز این خمیر را فراهم کند و با نوک انگشتانتان کره را با مواد خشک مخلوط کنید).
آنگاه تخممرغها را بیفزائید و دوباره دستگاه را روشن کنید تا مواد خمیر شود.
سپس خمیر فراهم کرده را در کیسه نایلونی بگذارید و در حدود نیم ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
حالا دوسوم از خمیر را در قالب تارت (دیواره از کف جدا) به اندازه 10×34 سانتیمتر پهن کنید و مایه میانی را رویش بریزید.
باقیمانده خمیر را روی سطح آرد پاشیده با وردنه باز کنید و نوارای باریکی به عرض تقریبی 1/5 سانتیمتر از آن برش دهید.
اکنون نوارهای خمیر را به شکل زیبایی روی مایه میانی بچینید و رویشان زرده تخممرغ بمالید.
سپس قالب را روی سینی قرار دهید و روی تارت، بادام و یا دانه کاج بپاشید.
اینک تارت را به مدت تقریبی 35-40 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید.
آنگاه فر را خاموش کنید و در آن را نیمهباز بگذارید تا تارت خنک شود.
حالا تارت را یک شب در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود.
مواد لازم میانی:
پنیر ریکوتا یا پنیر محلی بینمک 450 گرم
شکر 75 گرم
آب پرتقال 2 قاشق سوپخوری
تخممرغ 3 عدد
پوست پرتقال رنده کرده 1 قاشق چایخوری
آرد 1 قاشق سوپخوری
مربای پوست پرتقال بدون شربت 55 گرم
روش تهیه مایه میانی:
پنیر، شکر، آب پرتقال، تخممرغها، پوست پرتقال و آرد را در کاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی اندکی هم بزنید تا صاف و یکنواخت شود.
آنگاه همزن را خاموش کنید و مربای پوست پرتقال را به آن بیفزائید.
-
دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۲:۵۵
-
۲۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/225838/