میز اردور/ ژله طبیعی انار برای دسر غذا
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - هفت گنج / چی لازم دارم:
آب انار ……………………………… 3 پیمانه
پودر ژلاتین ………………………… 3 قاشق غذاخوری
آب سرد …………………………… یک چهارم پیمانه
شکر ……………………………….. دو سوم پیمانه
چه جوری درست میشه:
آب انار و نصف شکر را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و 5 دقیقه یا تا زمانی که شکر حل شود روی حرارت ملایم قرار دهید.
مزه کنید و میزان شیرینی را بسنجید.
ژلاتین را در ظرفی مقاوم به گرما با آب سرد بخیسانید تا نرم شود و سپس به روش بن ماری روی حرارت بخار حل کنید.
ژلاتین را به شربت انار اضافه کرده و مخلوط کنید( باید مرتباً هم بزنید تا نسوزد) .
باید تا حدی آن را بجوشانید که دیگر هم نخورد. سپس به آن باقی شکر اضافه کنید و بگذارید برای 2 دقیقه بجوشد.
ظرف را از روی حرارت بردارید و بگذارید برای یک دقیقه بماند و به یک حالت خامهای شود.
ژله ها را در ظرف مورد نظر ریخته و در یخچال قرار دهید تا ببندد.
نکته:
با این مقادیر حدودا 3 ظرف یا قالب یک نفره ژله خواهید داشت.
برای تهیه ژله با طعم میوه های دیگر میتوانید به جای آب انار ، از آب میوه مورد نظر استفاده کنید.
به همین سادگی شما میتوانید یک ژله سالم و طبیعی تهیه کنید
-
دوشنبه ۲۰ آبان ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۲:۵۳
-
۲۰ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/225836/