میز اردور/ لذت پخت باسلوق شیره انگور
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - کوکپد / مواد لازم
4 ق غ نشاسته
شیره انگور 1 سوم لیوان
2 لیوان آب سرد
گردو خرد شده نصف لیوان
2 ق غ گلاب
مراحل
نشاسته را با ا لیوان آب سرد باز میکنیم و در قابلمه ای میریزیم شیره انگور و ا لیوان آب دیگر را هم به نشاسته اضافه میکنیم و روی اجاق گاز میگذاریم و یکی دو بار هم میزنیم و گردو رو هم به موادمون میریزیم و میگذاریم تا بجوشد و به غلظت بیافتد وقتی به غلظت افتاد گلاب رو هم میریزیم و هم میزنیم وقتی خیلی سفت و غلیظ شد زیر اجاق رو خاموش میکنیم و باسلوق رو در ظرفی میریزیم و در یخچال قرار میدهیم تا دو ساعت بماند و خودش را بگیرد
-
يکشنبه ۱۹ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۷:۵۲
-
۳۳ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/225314/