آریا بانو

آخرين مطالب

صفر تا صد تهیه ماست چکیده خانگی خانه داري

صفر تا صد تهیه ماست چکیده خانگی
  بزرگنمايي:

آریا بانو - فرهنگ غذا/ ماست چکیده، ماست یونانی، ماست پنیر و یا ماست لبنه همه اسامی نوعی از ماست است که بسیار غلیظ‌تر از ماست می‌باشد. ماست چکیده ماحصل حذف آب از ماست است که در نتیجه بافتی سفت و خامه‌ای دارد. ماست چکیده همانند سایر ماست‌ها از شیر تهیه می‌شود، اما برخی ماست چکیده را از ماست و برخی ماست چکیده را مستقیما از شیر با اضافه کردن شیر خشک تهیه می‌کنند. ماست چکیده دستور تهیه بسیار آسانی دارد اما کمی زمان‌بر است.
مواد لازم :
ماست به مقدار لازم
پارچه تنظیف یک عدد

دستور تهیه :
همان‌طور که اشاره شد، ماست چکیده از آبکش کردن ماست تازه بدست می‌آید. برای تهیه ماست چکیده باید پارچه تنظیف را درون آبکش قرار دهید و آبکش را روی ظرفی بزرگ‌تر بگذارید. ماست را به هر اندازه دلخواه درون پارچه بریزید و بگذارید تا آب ماست کم کم از آن خارج شود.
معمولا زمانی بین 3 تا 4 ساعت باید ظرف را درون یخچال بگذارید تا کاملا آب ماست خارج شود و ماست چکیده بدست آید، اما اگر ماست چکیده سفت‌تری می‌خواهید باید شب تا صبح در یخچال بماند تا ماست چکیده شما کاملا سفت شود. در ساعات اول تهیه چکیده، بهتر است ماست درون تنظیف را چند بار هم بزنید تا آب آن زودتر خارج شود. بعد از سپری زمان ذکر شده ماست چکیده شما آماده است. اگر خیلی ماست شما سفت شد می‌توانید کمی از آب ماست درون آن بریزد تا رقیق‌تر شود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

غذای اصلی/ به سرعت برق و باد کوکو درست کن

میز اردور/ دسر سوپانگل برای عاشقان کاکائو

فوت آشپزی/ نکاتی برای حرفه ای شدن در پختن یک لازانیا خوب

سوپ جعفری برای شب های سرد پاییز

خوشمزه ترین مسقطی خانگی بدون نشاسته گندم

کیک شکلاتی با گاناش دسری فوق العاده

شام/ استانبولی پلو با طعمی و رنگ واقعی

خورش کدو مسما برای تشکر از زحمات مادر

غذای اصلی/ دستور تهیه دلمه کلم

میز اردور/ بورانی لبو، پیش غذایی عالی برای شام

شیرینی ها/ 4 مدل پخت کیک زنجبیلی برای دورهمی ها

غذای اصلی/ اشکنه، غذای کهن خراسانی

عصرانه/ تی تاپ، پیشنهاد نوستالژیک برای دهه شصتی ها

میز اردور/ ترشی پاییزی بسیار خوشمزه با کیوی

غذای اصلی/ پخت اسپاگتی در فر به شیوه ای آسان

عصرانه/ تی تاپ، پیشنهاد نوستالژیبک برای دهه شصتی ها

طبع من/ نیمرو با فلفل سیاه معجزه می کند

غذای ملل/ اسپاگتی با خوراک گوشت؛ غذای معروف ایتالیایی

بهترین مدل‌های نیم‌بوت زنانه برای پاییز و زمستان

پخت اسپاگتی در فر به شیوه‌ای آسان

آموزش تزئین میوه ها با ایده های ساده و خلاقانه

روش های خانگی برای وز نشدن موها

میز اردور/ چگونه در خانه خمیر تارت درست کنیم؟

ناهار/ آموزش پخت خورشت فسنجان با گوشت مرغ

غذای اصلی/ ریحان پلو با کوفته ریزه

فوت آشپزی/ کیک اسفنجی را مانند قنادی ها بپزید

غذای اصلی/ با خیار هم می توان دلمه درست کرد

کدام شال گردن را با کدام لباس هماهنگ کنیم؟

بهترین صبحانه در فصل پاییز چیست؟

نکاتی درباره خرید نیم‌بوت و بوت‌های مردانه

شیرینی ها/ نوستالژی ترین شیرینی ایرانی

عصرانه/ کاپ کیک پرتقالی عصرتان را دلچسب می کند

غذای اصلی/ میگو کبابی را با طعمی جدید بپزید

غذای اصلی/ کوفته کاسه ای، ایده ای عالی برای مهمانی

میز اردور/ مربای نارنگی کاراملی

شام/ کشک کدو، غذای محبوب کرمانی

نوشیدنی ها/ معجون نارگیل و آناناس سرحالتان می آورد

میز اردور/ سالاد پرتقال و پیاز، پاییزی ترین دستور امشب

شیرینی ها/ با باسلوق و چای شب هایتان را شیرین کنید

مدل نمای رومی برای سنتی پسندان

شیرینی ها/ تارت ایتالیایی، با عطر و طعم پنیر

غذای ملل/ مرغ خامه ای، طعمی لطیف و عالی

میز اردور/ ژله طبیعی انار برای دسر غذا

مارشمالوهای رنگی؛ دسر مورد علاقه‌ بچه ها

لیموناد پیازی

میز اردور/ نان کامل خانگی بدون آرد و کربوهیدرات

مدل های پرده منزل چند رنگ برای جهیزیه

لب هایتان را بدون رژلب بطور طبیعی قرمز کنید

ناهار/ آبگوشت اصیل ایرانی با نکات ریز آن

کیک هویج را در ماهیتابه بپزید