آریا بانو

آخرين مطالب

غذای ملل/ با چاتنی گوجه‌فرنگی به هندوستان سفر کنید خانه داري

غذای ملل/ با چاتنی گوجه‌فرنگی به هندوستان سفر کنید
  بزرگنمايي:

آریا بانو - فرهنگ غذا/ چاتنی یا چَتنی (Chutney) به طیفی از سس‌ها یا چاشنی‌هایی گفته می‌شود که در کشورهای جنوب آسیا و مخصوصا آشپزی هندی تهیه می‌شود. چاتنی می‌تواند یک چاشنی همانند ترشی با پایه میوه و سرکه یا سس‌هایی با پایه ماست یا روغن خردل باشد. گاهی اوقات نیز ممکن است چاتنی‌ها بیشتر شبیه انواع دیپ درست شود. چاتنی گوجه‌فرنگی و پیاز یکی از لذیذترین انواع چاتنی می‌باشد.
مواد لازم :
روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
پیاز قرمز 2 عدد متوسط
گوجه‌فرنگی 3 عدد
فلفل قرمز 3 عدد
سیر 3 حبه
زنجبیل تازه نصف قاشق چایخوری خرد شده
نمک به میزان لازم
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
دانه زیره سبز به میزان لازم
دانه خردل به میزان لازم
برگ کاری چند عدد به میزان لازم
بادام هندی 2 قاشق غذاخوری
دستور تهیه :
ابتدا در یک تابه بدون روغن کمی بادام هندی و مقداری دانه زیره سبز را تفت دهید. بعد آن را کنار بگذارید تا سرد شود. سپس روغن را درون تابه بریزید و ظرف را روی شعله قرار دهید. بعد از داغ شدن روغن فلفل‌های قرمز را به روغن اضافه کنید تا تفت بخورد. سپس پیاز و گوجه‌فرنگی‌های خرد شده را اضافه کنید. همچنین سیر و زنجبیل را به همراه مقداری نمک و زردچوبه به تابه بیافزائید. اجازه دهید تا با شعله ملایم تمام مواد کاملا تفت بخورد و تغییر رنگ دهد.
سپس بادام هندی تفت داده را به همراه دانه زیره سبز آسیاب کنید. تمام مواد گوجه‌فرنگی و پیاز را درون میکسر بریزید تا یکدست شود. سپس بادام زمینی آسیاب شده را به آن بیافزائید. چاتنی گوجه‌فرنگی شما آماده است. برای تزئین روی این چاتنی کمی دانه خردل و دانه زیره سبز را به همراه برگ کاری تفت دهید و روی چاتنی خود بریزد.
نکات :
در دستور تهیه اصلی برای تهیه این چاتنی باید از چِنادال استفاده کرد که معمولا به علت نبود آن از بادام هندی استفاده می‌شود.
طعم این چاتنی تند است. اگر می‌خواهید تند نباشد میزان فلفل و زنجبیل را کم کنید.
اگر برگ کاری پیدا نکردید از برگ بو نیز می‌توانید برای تزئین استفاده کنید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

میز اردور/ حلوای نشاسته، خوش رنگ و خوش طعم

میز اردور/ محلبی معروف ترین دسر ترکی و عربی

راز خوشمزه شدن آش رشته مادربزرگ ها چیست؟

ناهار/ جوجه چینی را با دلستر مزه دار کنید

فوت آشپزی/ روش های نگهداری سیب برای مدت طولانی در خانه

مدل های سرویس آرکوپال برای جهیزیه عروس

بهترین سیب زمینی سرخ شده به روش رستورانی

مواد غذایی حاوی پتاسیم

طرز تهیه آنتی بیوتیکی طبیعی با انار

بیسکوئیت شکلاتی برای زنگ تفریح مدرسه ای ها

نمونه هایی از تزیین سبزی پلو با ماهی

جلوگیری از کپک زدن نان و میوه در یخچال

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی و برنج

با چند صبحانه نابغه پرور آشنا شوید

سوپ و آش/ آش انار پاییزی با خواص بی نظیر

سفره آرایی/ نمونه هایی از تزیین سبزی پلو با ماهی

فوت آشپزی/ بهترین سیب زمینی سرخ شده به روش رستورانی

صبحانه/ با چند صبحانه نابغه پرور آشنا شوید

ریسمانی که پاییز را به خانه می‌آورد!

غذای اصلی/ به سرعت برق و باد کوکو درست کن

میز اردور/ دسر سوپانگل برای عاشقان کاکائو

فوت آشپزی/ نکاتی برای حرفه ای شدن در پختن یک لازانیا خوب

سوپ جعفری برای شب های سرد پاییز

خوشمزه ترین مسقطی خانگی بدون نشاسته گندم

کیک شکلاتی با گاناش دسری فوق العاده

شام/ استانبولی پلو با طعمی و رنگ واقعی

خورش کدو مسما برای تشکر از زحمات مادر

غذای اصلی/ دستور تهیه دلمه کلم

میز اردور/ بورانی لبو، پیش غذایی عالی برای شام

شیرینی ها/ 4 مدل پخت کیک زنجبیلی برای دورهمی ها

غذای اصلی/ اشکنه، غذای کهن خراسانی

عصرانه/ تی تاپ، پیشنهاد نوستالژیک برای دهه شصتی ها

میز اردور/ ترشی پاییزی بسیار خوشمزه با کیوی

غذای اصلی/ پخت اسپاگتی در فر به شیوه ای آسان

عصرانه/ تی تاپ، پیشنهاد نوستالژیبک برای دهه شصتی ها

طبع من/ نیمرو با فلفل سیاه معجزه می کند

غذای ملل/ اسپاگتی با خوراک گوشت؛ غذای معروف ایتالیایی

بهترین مدل‌های نیم‌بوت زنانه برای پاییز و زمستان

پخت اسپاگتی در فر به شیوه‌ای آسان

آموزش تزئین میوه ها با ایده های ساده و خلاقانه

روش های خانگی برای وز نشدن موها

میز اردور/ چگونه در خانه خمیر تارت درست کنیم؟

ناهار/ آموزش پخت خورشت فسنجان با گوشت مرغ

غذای اصلی/ ریحان پلو با کوفته ریزه

فوت آشپزی/ کیک اسفنجی را مانند قنادی ها بپزید

غذای اصلی/ با خیار هم می توان دلمه درست کرد

کدام شال گردن را با کدام لباس هماهنگ کنیم؟

بهترین صبحانه در فصل پاییز چیست؟

نکاتی درباره خرید نیم‌بوت و بوت‌های مردانه

شیرینی ها/ نوستالژی ترین شیرینی ایرانی