آریا بانو

آخرين مطالب

مربای سیب و هویج بسیار خوشمزه و خوش‌عطر

مربای سیب و هویج بسیار خوشمزه و خوش‌عطر
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ستاره / سیب و هویج هر دو دارای مقادیری زیادی از ویتامین هستند. در میان تمامی مرباهای خوش‌طعم و لذیذ، مربای سیب و هویج از جمله مرباهای خاص و متفاوت است که همراه با کره یا خامه، برای وعده صبحانه یا حتی میان وعده، دلپذیر و خوش‌طعم است. از این دو میوه پرخاصیت و شگفت انگیز علاوه بر تهیه مربا می‌توان مارمالاد هویج و اسموتی سیب تهیه کرد. اگر تا به حال طعم این مربا را امتحان نکرده‌اید، حتما در منزل دست به کار شوید و آن را تهیه کنید. در این مطلب طرز تهیه مربای سیب و هویج، به همراه برخی از نکات مهم شرح داده شده است.
مواد لازم
هویج 2 کیلو
سیب نیم کیلو
شکر
2 کیلو
خلال بادام و پسته
3 قاشق غذاخوری
هل سابیده یا کوبیده شده
1قاشق چایخوری
آب
2 لیوان
گلاب
1 سوم پیمانه
پوست پرتقال رنده شده
به مقدار کم
دستور تهیه
در مرحله اول، هویج‌ها را به صورت کامل شسته و خشک کنید، سپس آن‌ها را خیلی نازک پوست گرفته و با رنده درشت به صورت خلال در بیاورید.
سپس سیب‌ها را به خوبی شسته و خشک کنید و بر حسب سلیقه خود درشت یا ریز رنده کنید.
هویج‌های رنده شده و سیب‌های رنده شده را درون یک ظرف ریخته و کنار بگذارید.
درون یک ظرف دیگر، به صورت جداگانه آب و شکر را به میزان گفته شده با یکدیگر مخلوط کنید، روی حرارت بگذارید تا شهد مربای شما آماده شود.
در مرحله بعد، ظرف سیب و هویج رنده شده را در روی شعله قرار داده تا مخلوط هویج و سیب کمی له شوند .
سپس شهد مربا را که از قبل آماده کرده بودید، به مخلوط سیب و هویج اضافه کنید.
در این مرحله، برای معطر شدن مربا بهتر است مقداری هل به آن اضافه کنید و اجازه دهید مربای شما به قوام برسد.
در مرحله آخر، مقداری گلاب، پوست پرتقال رنده شده و خلال پسته را به مربای خود اضافه کنید.
زیر حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید، مربا در هوای محیط خنک شود، سپس آن را در یک ظرف شیشه‌ای مناسب ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
نوش جان...
نکات مهم
برخی از افراد، میوه به را به دلیل خواص بی‌نظیر آن، به صورت خرد شده یا رنده شده به این مربا اضافه می‌کنند تا یک مربای خوش طعم و لذیذ با خاصیت فراوان تهیه کنند.
در صورت تمایل، می‌توانید به جای رنده کردن سیب، بدون اینکه پوست آن را بگیرید، آن را چهار قاچ کرده و به مربا اضافه کنید.
برای هم‌زدن مربا بهتر است از قاشق چوبی و یا استیل استفاده کنید. دقت کنید قاشق شما کاملا تمیز باشد؛ چون در غیر این صورت ممکن است باعث کپک زدن مربا شود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

غذای اصلی/ کتلت سویا سرشار از پروتئین و بدون چربی

ناهار/ ته چین گرمساری غذای سنتی سمنان

2 روش تهیه میوه خشک برای شب یلدا

10 روش برای از بین بردن بوی ماهی

غذای اصلی/ کتلت سویا سرشار از پروتئین و بدن چربی

پیراشکی سبزیجات برای مقابله با کم خونی

3 روش خانگی پخت لبو برای شب یلدا

شیرینی ها/ کیک میوه و پنیر با عطر و طعمی بی نظیر

ساخت کاردستی با استفاده از توپک های نمدی

جعبه هایی زیبا برای هدیه با هنر اوریگامی

شیک ترین مدل های شومیز گیپور زنانه

صبحانه/ املت ریحان و گوجه حالتان را خوب می کند

ذائقه ها/ پیراشکی سبزیجات برای مقابله با کم خونی

5 ست لباس پیشنهادی با پالتوی شیری

طرز تهیه‌ی ماهی فیله سوخاری

صبحانه سالم و کامل یعنی این!

طرز تهیه ته‌چین گرمساری؛ غذای سنتی سمنان

از شما/کباب کوبیده در منزل سالم و با صرفه

غذای ملل/ پیتزا نیویورکی، خوش رنگ و خوش طعم

میز اردور/ ژله با تزیین هویج، شیک و مجلسی

غذای ملل/ «سان چوی بو» یک غذای چینی مقوی

میز اردور/ رول گوشت و تخم مرغ، ساده و راحت

میز اردور/ سس سیر برشته را حتما امتحان کنید

غذای اصلی/ «کوفته باقلا» با طعمی فوق‌العاده

میز اردور/ پوره سیب زمینی با طعم خامه‌، محبوب و انرژی‌بخش

طرز تهیه دسر یاقوتی مخصوص شب یلدا

از شما/بفرمایید ناهار

فوت تهیه ماهی سالمون خوشمزه

از شما/قرمه سبزی جان

از شما/ کشک بادمجان من

طرز تهیه خیار شور خانگی به 3 روش

حلوا ساگو، مخصوص مناطق جنوبی کشور

از شما/ ژله های خوشمزه

از شما/ شام خوشمزه

از شما/ حلوای کاکائویی

در خانه باسلوق درست کنید

کیک عصرانه برای روزهای سرد پاییز

ازشما/ ناهار امروز ما

از شما/ کیک خیس شکلاتی

از شما/ بفرمایید شام مختصر

از شما/ کیک یزدی خودم پز

از شما/ شام امشب ته چین مرغ

از شما/ شام امشب

فست فودی جدید از هندوستان

نسخه KFC برای مرغ سوخاری

از شما/ شام دیشب

از شما/ حلوا

از شما/ کیک خامه ای خودم پز

از شما/ ناهار امروز

از شما/ شام ما