آریا بانو

مربای سیب و هویج بسیار خوشمزه و خوش‌عطر خانه داري

مربای سیب و هویج بسیار خوشمزه و خوش‌عطر
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ستاره / سیب و هویج هر دو دارای مقادیری زیادی از ویتامین هستند. در میان تمامی مرباهای خوش‌طعم و لذیذ، مربای سیب و هویج از جمله مرباهای خاص و متفاوت است که همراه با کره یا خامه، برای وعده صبحانه یا حتی میان وعده، دلپذیر و خوش‌طعم است. از این دو میوه پرخاصیت و شگفت انگیز علاوه بر تهیه مربا می‌توان مارمالاد هویج و اسموتی سیب تهیه کرد. اگر تا به حال طعم این مربا را امتحان نکرده‌اید، حتما در منزل دست به کار شوید و آن را تهیه کنید. در این مطلب طرز تهیه مربای سیب و هویج، به همراه برخی از نکات مهم شرح داده شده است.
مواد لازم
هویج 2 کیلو
سیب نیم کیلو
شکر
2 کیلو
خلال بادام و پسته
3 قاشق غذاخوری
هل سابیده یا کوبیده شده
1قاشق چایخوری
آب
2 لیوان
گلاب
1 سوم پیمانه
پوست پرتقال رنده شده
به مقدار کم
دستور تهیه
در مرحله اول، هویج‌ها را به صورت کامل شسته و خشک کنید، سپس آن‌ها را خیلی نازک پوست گرفته و با رنده درشت به صورت خلال در بیاورید.
سپس سیب‌ها را به خوبی شسته و خشک کنید و بر حسب سلیقه خود درشت یا ریز رنده کنید.
هویج‌های رنده شده و سیب‌های رنده شده را درون یک ظرف ریخته و کنار بگذارید.
درون یک ظرف دیگر، به صورت جداگانه آب و شکر را به میزان گفته شده با یکدیگر مخلوط کنید، روی حرارت بگذارید تا شهد مربای شما آماده شود.
در مرحله بعد، ظرف سیب و هویج رنده شده را در روی شعله قرار داده تا مخلوط هویج و سیب کمی له شوند .
سپس شهد مربا را که از قبل آماده کرده بودید، به مخلوط سیب و هویج اضافه کنید.
در این مرحله، برای معطر شدن مربا بهتر است مقداری هل به آن اضافه کنید و اجازه دهید مربای شما به قوام برسد.
در مرحله آخر، مقداری گلاب، پوست پرتقال رنده شده و خلال پسته را به مربای خود اضافه کنید.
زیر حرارت را خاموش کرده و اجازه دهید، مربا در هوای محیط خنک شود، سپس آن را در یک ظرف شیشه‌ای مناسب ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
نوش جان...
نکات مهم
برخی از افراد، میوه به را به دلیل خواص بی‌نظیر آن، به صورت خرد شده یا رنده شده به این مربا اضافه می‌کنند تا یک مربای خوش طعم و لذیذ با خاصیت فراوان تهیه کنند.
در صورت تمایل، می‌توانید به جای رنده کردن سیب، بدون اینکه پوست آن را بگیرید، آن را چهار قاچ کرده و به مربا اضافه کنید.
برای هم‌زدن مربا بهتر است از قاشق چوبی و یا استیل استفاده کنید. دقت کنید قاشق شما کاملا تمیز باشد؛ چون در غیر این صورت ممکن است باعث کپک زدن مربا شود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

مهدی طارمی چشم هواداران پورتو را گرفت!

سردار وقتی کوچک بود!

خلاصه‌بازی آرسنال 2 - وستهام 1

واکنش قاطع AFC به درخواست الهلال برای لغو بازی با شهرخودرو

مرسی که تراکتور را به بارسلونا ترجیح دادی!

دار مکافات برای پرسپولیس!

اخراج بدون هشتگ!

تماس بی‌فایده مهدی ترابی با پرسپولیسی‌ها

فرار از سرنوشت یحیی!

شلیک به اعتماد برانکو

دنیای سوفیِ کاپیتان وریا

نگران شیخ نباشید، این هم مثل استراماچونی!

یافتن خواهر بعد از 23سال دوری

بزرگ‌ترین قاچاقچی دنیا می‌خواست مربی بارسلونا را برباید!

نگران استقلالم!

چه برایمان آورده‌ای؟ جام!

واکنش گرت بیل به حضور دوباره در تاتنهام

به سخت‌ترین لیگ جهان آمده‌ام

14 مهر تکلیف رقابت‌های جهانی مشخص می‌شود

واکنش میکل آرتتا به دو پیروزی متوالی آرسنال

جام خوان‌گمپر در دست لیونل مسی

او یک الماس آمریکایی است

جزئیات قرارداد گودین مشخص شد

مدل موی خاص اوبامیانگ!

اشکان دژاگه در تیم‌ ملی آلمان

زبان «چینی» و زبانهای های خارجی جدید وارد مدارس می شوند؟

واکنش نامزد آسنسیو به تغییر شماره پیراهن مارکو

تحلیل محمد نصرتی از برد پرسپولیس در آسیا

آنالیز فنی عملکرد پرسپولیس مقابل التعاون

لوشامپیونه/ ثبت نخستین شکست موناکو

نامجومطلق در آرامش استقلال را هدایت کند

پنالتی گرفتن مهدی طارمی در اولین بازی برای پورتو

عجیب اما واقعی؛ استفاده از مرگ موش توسط فدراسیون کوهنوردی!

شروع عالی لژیونرها/ توپخانه تیم ملی تا دندان مسلح است

غول‌پیکرترین تیم آسیا

این خاطره را برایمان زنده کن استقلال!

قراردادی عجیب در پرسپولیس!

لیگ پرتغال/ شروع فوق‌العاده ستاره ایرانی پورتو

لالیگا/ خفاش‌ها در اولین بازی مغلوب شدند

سری آ ایتالیا/ رم به تساوی رضایت داد

جدال حیثیتی قعر جدولی‌ها

بی‌صبرانه منتظر گلزنی با پیراهن پرسپولیس هستم

فرستاده پرسپولیس به جای مذاکره عکس یادگاری گرفت!

جایگزین کریمی در استقلال؟

رقیبان به هوش، استقلال در خواب!

شرایط استقلال بدتر از آن‌هاست!

پس از 7 سال برگشتم

رحمتی باید از یک جا شروع می‌کرد

معایب و مزایای مهدکودک رفتن کودکان

تصاویری از عبور ایستگاه فضایی بین‌المللی از آسمان ایران