آریا بانو

آخرين مطالب

ته چین بوقلمون پذیرایی خاص پسندان خانه داري

ته چین بوقلمون پذیرایی خاص پسندان
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مجله دلتا/ ته چین بوقلمون یکی از انواع ته چین است که از نظر ظاهری شبیه دیگر ته چین ها است، ولی طعم و مزه خاص و منحصر بفردی دارد. در ته چین بوقلمون، همانطور که از نامش پیدا است، از گوشت بوقلمون استفاده شده که پر خاصیت است و چربی و کلسترول ندارد.
مواد لازم :
زرده تخم مرغ: 2 عدد
برنج: 4 پیمانه
گوشت بوقلمون: 500 گرم
ماست چکیده: 100 گرم
ماست معمولی: یک پیمانه
دارچین: یک قاشق مرباخوری
روغن یا کره به میزان لازم
زعفران دم کرده به میزان لازم
پیاز: 2 عدد
زرشک: یک پیمانه
نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم
کره به میزان لازم
طرز تهیه ته چین بوقلمون
بوقلمون را با یک پیاز، نمک و ادویه می‌پزیم. پس از پخت آن را ریش ریش می‌کنیم.
برنج را از چند ساعت قبل در آب و نمک خیس می‌کنیم.
یک عدد پیاز را خرد کرده و با مقداری روغن تفت می‌دهیم تا سرخ شود. وقتی پیاز طلایی شد، مقداری کره و زرشک به آن افزوده و از روی حرارت بر می‌داریم.
زرده های تخم مرغ را در ظرف گودى ریخته و با چنگال مخلوط می‌کنیم. ماست چکیده و مقداری زعفران دم کرده به آن می‌افزاییم.
برنج را در آب در حال جوش می‌ریزیم. وقتی برنج حالت سفتی اولیه خودش را از دست داد، آن را آبکش می‌کنیم.
حدود دو کفگیر از برنج را روی موادی که آماده شده، ریخته و مخلوط می‌کنیم.
قابلمه یا تابه مناسب پخت ته چین را چرب کرده و برنج را در آن می‌ریزیم. بوقلمون، دارچین و مخلوط پیاز و زرشک را روى برنج می‌ریزیم. ماست معمولی را با بقیه زعفران دم کرده و بقیه برنج مخلوط کرده، در تابه ریخته و با پشت قاشق فشار می‌دهیم.
در قابلمه را با دمکنی پوشانده و آن را روی حرارت متوسط می‌گذاریم تا بخار کند. وقتی برنج بخار کرد، حرارت را کم می‌کنیم تا ته چین دم بکشد. حدود یک ساعت برای دم کشیدن کافی است.
ته چین بوقلمون را با زرشک و خلال بادام یا خلال پسته تزیین و سرو می‌کنیم.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

غذای فردا را با دستور مجری صداوسیما بپزید

از شما/ شام لاکچری

از شما/ شام جالب

از شما/ کیک سفارشی

برای کودکان میان وعده ای مقوی درست کنید

از شما/ پیتزا شام شب

از شما/ رنکینگ

از شما/ شام مختصر ما

از شما/ بستنی زعفرانی

جدیدترین نسخه نان سیر خانگی

ازشما/ بفرمایید دوستان

از شما/ شقایق پز

از شما/ کوکو مرغ

از شما/بفرمایید دوستان

از شما/ پلو هویج

از شما/ کوکوی من

ازشما/ کتلت دورهمی

از شما/ لبوی جنوب هست

پخت «نان یوخا» در خراسان شمالی؛ مهارتی که میراث ملی شد

از شما/ پنکیک

از شما/ بفرمایید برنج و بوقلمون

ازشما/ ناهار ما

از شما/ کیک ساده من

از شما/ ناهار ساده ما

از شما/ رولت تن ماهی

از شما/ پنکیک من

از شما/ ژله عروسکی

از شما/ کوکو کدو سبز

از شما/ ژله ساده

از شما/ اکبر جوجه

از شما/ کوکی کشمش و گردو

از شما/ ناهار ما

3 روش ساده برای دانه کردن ذرت

استانبولی مرغ و پلوی زعفرانی برای شام

چگونه با فر رولت نارگیلی خوشمزه درست کنیم؟

طرز تهیه ساندویچ قارچ و سیر برای عصرانه

عصرانه/ ترکیب هیجان انگیز کیک و موس انار

آموزش طرز تهیه کباب ترخون سنتی

چگونه با فر یک رولت ناگیلی خوشمزه درست کنیم؟

طرز تهیه خورشت به خوشمزه

آموزش تهیه خورشت مسما انار برای مبتدی ها

فوت و فن تهیه کوفته مرغ و برنج

کوفته دال عدس و بلغور غذای محبوب ترکیه

آشنایی با روش تهیه خورش فسنجان با مرغ

از چغندرهای زمستان غافل نشوید؛ طرز تهیه ترشی لبو

بهترین صبحانه برای فصل پاییز چیست؟

دکوراسیون خانه‌ی رنگی‌رنگی مهکامه را ببینید

آموزش تهیه مسقطی انار برای شب یلدا

آموزش شنیون موی عروس برای مجلس نامزدی

دسر سیب سرخ کرده با طعم دارچین