غذای ملل/ پیتزای سبزیجات، نسخه مکزیکی ها برای گیاه خواران
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - بیتوته / چی لازم دارم:
خمیر پیتزا 225 گرم
پنیر خامه ای 225 گرم
ادویه تاکو 1 بسته
کنسرو لوبیا 1 قوطی
ذرت 1/3 فنجان
زیتون 1/4 فنجان
گوجه فرنگی خرد شده 2 عدد
آووکادو رنده شده 1 عدد
پنیر رنده شده 2 فنجان
گشنیز خرد شده 2 قاشق غذاخوری
چطور بپزم:
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) گرم کنید.
خمیر را ورز دهید و به شکل یک مستطیل بزرگ دربیاورید و روی سینی مخصوص فر چرب شده قرار دهید و آن را داخل سینی فشار دهید و به مدت 12-13 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کمی طلایی و برشته شود.
در این زمان، پنیر خامه ای و ادویه تاکو را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
وقتی که نان پیتزا پخته شد اجازه دهید به مدت 30 دقیقه خنک شود سپس با دقت مخلوط پنیر خامه ای را روی نان بریزید و پخش کنید.
سپس روی آن لوبیا، ذرت، زیتون و گوجه را قرار دهید و آن ها را داخل پنیر فرو کنید و بعد روی آن ها آووکادو ها را قرار دهید و در آخر روی آن پنیر و گشنیز را پراکنده کنید و پیتزا را کات کنید و سرو نمایید.
-
شنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۹:۵۰
-
۳۴ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/224751/