آریا بانو

آخرين مطالب

ناهار/ بادمجان شکم پر را با دستور ترکیه ای بپزید خانه داري

ناهار/ بادمجان شکم پر را با دستور ترکیه ای بپزید
  بزرگنمايي:

آریا بانو - شور و شیرین / چی لازم دارم:
بادمجان 3 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مخصوص سرخکردنی به میزان لازم
گوشت قیمه‌ای خرد کرده 300 گرم
پیاز رنده کرده 1 عدد
زردچوبه یک‌چهارم قاشق چایخوری
رب گوجه‌فرنگی یک و نیم قاشق سوپخوری
فلفل سبز خرد کرده یک‌چهارم پیمانه
فیله گوجه‌فرنگی ریز خرد کرده1 پیمانه
جعفری ریز خرد کرده 2 قاشق سوپخوری
فلفل قرمز یک‌هشتم قاشق چایخوری
آویشن یک‌چهارم قاشق چایخوری
سیر له کرده 1 حبه
پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری
پنیر موزارلا در صورت تمایل 100 گرم
چطور بپزم:
اینک بادمجان‌ها را کنار بگذارید و مواد میانی آن را فراهم سازید.
ابتدا گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت تفت دهید.
سپس رب گوجه‌فرنگی را بیفزائید و آن را با یک پیمانه آب بپزید تا آبش تبخیر شود.
حالا فلفل سبز، فیله گوجه‌فرنگی، جعفری، فلفل قرمز، آویشن، سیر و پیاز داغ را بیفزائید و مخلوط کنید.
اینک مغز بادمجان خالی کرده را ریز خرد کنید و قدری تفت دهید و به مواد گوشتی اضافه کرده و درون بادمجان‌ها را با این مواد پر کنید.
سپس آنها را در ظرف نسوز مناسبی قرار دهید و یک پیمانه آب گوجه‌فرنگی از کنار ظرف به آن اضافه کنید و بادمجان شکم‌پر را 20 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
در صورت دلخواه روی بادمجان‌ها قدری پنیر بریزید و آنها را چند دقیقه با گریل حرارت دهید تا پنیر برشته شود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

از شما/ لطفا بخش اشپزی

کیک انجیر؛ دسری لاکچری را تجربه کنید!

غذای ملل/ کباب برزیلی به روش رول کردن گوشت

رشته پلو، یادآور ناهار مادربزرگ ها

طرز تهیه شیرینی بهشتی به 2 روش

با این سوپ به جنگ سرماخوردگی بروید

ازشما/ بفرماید دوستان

از شما/ سالاد ماکارونی

میز اردور/ سالاد انار و مرغ، هم شام و هم پیش غذا

سوپ ورمیشل بخورید تا سرما نخورید

دسر شکلاتی با شیر کاکائو

شیرینی ها/ کوکی پاییزی با دانه های خوش رنگ انار

شیرینی ها/ کیک گل سرخ؛ کیک مناسب فصول سرد

حلوای رنگینک، بمب انرژی برای عصرهای پاییز

طبع من/ غذاهایی که نباید با هم خورده شوند

میز اردور/ دستور تهیه سیب زمینی های مارپیچی

طع من/ غذاهایی که نباید با هم خورده شوند

غذای اصلی/ طرز تهیه پیتزای توپی

سوپ و آش/ آش جو بخورید تا سرما نخورید

ناهار/ کباب لندنی، پیشنهاد لاکچری امروز

طرز تهیه دونات نارگیلی در فر

میز اردور/ ترشی بندری چاشنی لذیذ غذاها

طرز تهیه لذیذترین خورش قیمه

طرز تهیه سالاد انار و مرغ

فرنچ تست، صبحانه ساده و مفید برای همه

غذای اصلی/ ورژن جدید کوکو سیب زمینی

میز اردور/ مربای مجلسی هویج و پوست پرتقال

غذای اصلی/ کلوچه بادمجان، ایده ای عالی برای مهمانی ها

از شما/ خوشمزه ها

نوشیدنی ها/ آب سیب داغ و ادویه دار شده

شام/ سالاد مرغ یونانی، رژیمی و مغذی

میز اردور/ مربای گل محمدی، عطرش خانه را پر می کند

سوپ و آش/ آش اسفناج برای مبارزه با کم خونی

غذای اصلی/ خورش سیر انار، پیشنهاد پاییزی خوشمزه

ماگ کیکی خوشمزه برای عصرانه

شیرینی ها/ کیک شکلاتی کافی شاپی را در خانه بپزید

غذای اصلی/ ساندویچ مرغ و قارچ برای پیک نیک آخر هفته

سوپ و آش/ لعاب دار کردن سوپ کدو حلوایی با برنج

غذای ملل/ کبه لبو، خوش رنگ و معطر

گیره موی پاپیونی همرنگ لباس

میز اردور/ حلوای نشاسته، خوش رنگ و خوش طعم

میز اردور/ محلبی معروف ترین دسر ترکی و عربی

راز خوشمزه شدن آش رشته مادربزرگ ها چیست؟

ناهار/ جوجه چینی را با دلستر مزه دار کنید

فوت آشپزی/ روش های نگهداری سیب برای مدت طولانی در خانه

مدل های سرویس آرکوپال برای جهیزیه عروس

بهترین سیب زمینی سرخ شده به روش رستورانی

مواد غذایی حاوی پتاسیم

طرز تهیه آنتی بیوتیکی طبیعی با انار

بیسکوئیت شکلاتی برای زنگ تفریح مدرسه ای ها