میز اردور/ سالاد کدو حلوایى، پیش غذای ناهار امروز
خانه داري
بزرگنمايي:
آریا بانو - خراسان / چی لازم دارم:
کدو حلوایی پخته و تکه شده - 300 گرم
پنیر پارمزان - 3 قاشق سوپخوری
پیاز قرمز - یک عدد متوسط
پنیر فتا - 100 گرم
تخم کدو - 2 قاشق سوپخوری
کاهو یا اسفناج-200 گرم
روغن زیتون - به میزان لازم
نان تست ریز شده - 50 گرم
آب لیمو - 5 قاشق سوپخوری
ادویه سالاد - یک قاشق چایخوری
چه جوری درست میشه:
کاهو یا اسفناج را خرد کنید و در لایه اول بریزید. روی آن را پنیر فتای مربعی برش دهید و بریزید. پیاز را بهصورت هلالی نازک برش و در یک تابه بدون روغن کمی تفت دهید تا پیازها نرم شود و سپس پیازها را روی سالاد بریزید. بخشی از کدو حلوایی پخته و نگینی شده و سپس کمی دیگر کاهو اضافه کنید، در نهایت روی کار را با تکههای کدو و تخم کدو و پنیر پارمزان و نان تست تزیین کنید.
آب لیمو و ادویه سالادی را با هم مخلوط کنید و 15 دقیقه استراحت دهید و سپس روی سالاد بریزید. در نهایت روغن زیتون را اضافه کنید.
-
شنبه ۱۸ آبان ۱۳۹۸ - ۱۰:۲۶:۵۵
-
۳۶ بازديد
-
-
آریا بانو
لینک کوتاه:
https://www.aryabanoo.ir/Fa/News/224670/