آریا بانو

آخرين مطالب

غذای اصلی/ کیک گوشت و باقالی چه جوری درست میشه؟ خانه داري

غذای اصلی/ کیک گوشت و باقالی چه جوری درست میشه؟
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مجله پزشکین / کیک گوشت و باقالی یکی دیگر از غذاهایی می‌باشد که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم مواد اصلی این کیک گوشت و باقالی میباشد .امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید.
زمان آماده‌سازی: 20 دقیقه
زمان پخت: 150 تا 180 دقیقه
مقدار: 2-3 نفر
مواد لازم:
پیاز درشت: 2 عدد
روغن: 2 یا 3 قاشق غذاخوری
گوشت نرم مغز ران: یک کیلو
زعفران: مقدار کمی
مغز باقلاسبز: 300 گرم
رب گوجه‌فرنگی: 2 تا 3 قاشق غذاخوری
گوجه‌فرنگی خرد شده: 2 تا 3 عدد
خمیر یوفکا (فیلو): 4 تا 5 ورق
شیر و روغن مایع: یک‌چهارم پیمانه از هرکدام
تخم‌مرغ: یک عدد
طرز تهیه:
آماده‌سازی: پیازها را پوست گرفته، شسته و به صورت نگینی خرد کنید.
روی گاز:قابلمه مناسبی را روی حرارت قرار داده و به محض داغ شدن، 2 تا 3 قاشق روغن درون آن بریزید، بلافاصله پیاز نگینی شده را ریخته و یکی، دو بار زیر و رو کنید تا شفاف و کمی نرم شود.
گوشت‌های شسته را که به قطعات درشت خرد کرده‌اید دانه‌دانه اضافه کنید تا قابلمه سرد نشود. چون در غیر این صورت، آب انداخته و زمان پخت طولانی می‌شود.
گوشت‌ها را کمی تفت دهید ولی حواس‌تان باشد که زیاد برشته نشود.
روی گوشت‌ها کمی زعفران ریخته. از کنار گوشت‌ها 3 تا 4 لیوان آب جوش داخل قابلمه بریزید تا تقریبا روی گوشت‌ها را بگیرد. پس از جوشیدن حرارت را ملایم کنید تا با درب بسته و حرارت ملایم و یکنواخت یک الی دو ساعت بپزد.
در فاصله پخت گوشت، پوست سبز باقلاها را گرفته و کنار بگذارید.
بعد از پخت گوشت، مغز باقلا سبز‌های تمیز را داخل گوشت ریخته، نمک و فلفل آن را هم اندازه کرده و زمانی که مغز باقلاها هم نرم شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید (به شرط این‌که آب گوشت‌ها کاملا به خوردش رفته باشد). اگر هنوز آب داشت، درب قابلمه را بردارید و حرارت را زیاد کنید تا آب گوشت کشیده شود.
داخل قابلمه، دو سه قاشق رب گوجه‌فرنگی ریخته و بهم بزنید تا خامی رب گوجه گرفته شده و رنگ گوشت‌ها قرمز شود و گوجه‌های خرد شده را به غذا افزوده و بعد از 3 تا 4 دقیقه از روی حرارت بردارید.
ظرف پیرکس یا سرامیکی را چرب کرده، شیر و روغن مایع را با سفیده تخم‌مرغ مخلوط کرده و کمی با چنگال هم بزنید. برش‌هایی از خمیر (به اندازه کف و دیواره‌های ظرف) را گرفته، به طوری که مقداری از آن روی مواد برگردد و سپس برش بزنید. کف و دیواره‌های ظرف موردنظر را چرب کرده، ورقه‌هایی از خمیر داخل آن جا داده به شکلی که اضافی خمیر بیرون از ظرف آویزان شود. روی هر برش، کمی از محلول (شیر، روغن و سفیده تخم‌مرغ) مالیده و به همین ترتیب تا 5 یا 6 لایه را روی هم قرار دهید. مواد میانی پخته و آماده‌شده را روی خمیرها پخش کرده و اضافی خمیرها را روی مایه میانی برگردانید.
از خمیرها 5 تا 6 برش به اندازه کف ظرف بزنید و روی مواد پهن کنید و لابه‌لایش از محلول آماده بمالید.برش‌های لوزی شکل روی خمیر بزنید.با زرده تخم‌مرغ روی خمیر را زرین کنید.غذا را داخل فر گرم شده (با دمای 180 درجه سانتیگراد) در طبقه وسط (تا زمانی که طلایی شود) قرار دهید.برای سرو غذا از همین ظرف می‌توانید استفاده کنید.
فوت آشپزی: لابه‌لای خمیر می‌توانید مخلوط شیر و روغن مایع بریزید تا خمیر به هم بچسبد.
میزان کالری: 487


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

کیک سیب بدون فر در ماهیتابه

چندش‌آورترین منوی دنیا در کامبوج

باورهای نادرست در مورد روغن‌های نباتی را بشناسید

غذای ملل/ مصری ها متفاوت ترین پلو را می پزند

آشپزی نمایشی به سبک سرآشپز معروف ترکیه

از شما/شام خوشمزه دیشب من شنیسل مرغ

از شما/معجون شیر و موز با اجیل

نان برشته خانگی با طعم کنجد

مارشمالوی هندوانه برای مهمان های کوچک یلدا

آبگوشت بزباش را خوشمزه تر از دیزی بپزید

آموزش ساده ژله یلدایی سه رنگ

نوشیدنی ها/ شیرکاکائوی مکزیکی را داغ سرو کنید

تزیینات لواشک برای شب یلدا

با یک عدد تخم مرغ کیک زبرا بپزید!

ژله ای سه بعدی و زیبا که دلتان می آید بخورید!

فرنی بستنی هندوانه دسر ارزان شب یلدا

ساخت تخم مرغ شانسی غول پیکر توسط بوراک سرآشپز

از آش انار غافل نشوید

پاپ کورن و سس کارامل نمکی

عصرانه/ با یک عدد تخم مرغ کیک زبرا بپزید!

شب نشینی در شب چله با خوراکی‌های مخصوص شب یلدا

انار پلو با برنج وحشی، یلدا با غذای آمریکایی

10 پیشنهاد و ایده برای شام شب یلدا

مانتو آستین پفی برای استایل مجلسی و کژوال

دکوراسیون خانه‌ی ملیسا و فریبرز؛ هم مدرن هم سنتی!

با لقمه پنیر و هندوانه یلدا را برای کودکان خاطره انگیز کنید

آموزش استفاده از چاقوی آشپزخانه

چیپس کدو حلوایی

حمص پیش غذای لذیذ و گیاهی

کیک انار چند لایه مخصوص شب نشینی در شب چله

از شما/ مهمانی عصرونه

فسنجان مجلسی برای یلدای خاطره انگیز

خوراکی‌های شب یلدا؛ از حالا به فکر باشید!

ترفندهای مهم برای پخت خوشمزه تر «پاستا»

از شما/خودم پز

از شما/دسرشکلاتی

از شما/شام ما

آموزش تهیه یک فست فود خوشمزه

ترفندهای پخت « پاستا»

روش های ساده برای سفیدی ناخن

فوت تهیه رشته پلو مجلسی

آموزش تهیه کاپ کیک بدون فر و روغن

خلق اثر هنری با پاکت صابون

آموزش تکه دوزی سیب برای لباس شب یلدا

طرز تهیه کیک مرغ به دو روش مختلف

آموزش تهیه کیک صبحانه ساده بدون فر

کاپ کیک هندوانه پیشنهاد پذیرایی یلدا

آش گندم شیر کرمانی ها را از دست ندهید

فوت و فن تهیه یک کاپ کیک لاکچری

کباب برگ تابه‌ ای خانگی