آریا بانو

آخرين مطالب

غذای اصلی/ کیک گوشت و باقالی چه جوری درست میشه؟ خانه داري

غذای اصلی/ کیک گوشت و باقالی چه جوری درست میشه؟
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مجله پزشکین / کیک گوشت و باقالی یکی دیگر از غذاهایی می‌باشد که امروز قصد داریم آن را آموزش دهیم مواد اصلی این کیک گوشت و باقالی میباشد .امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید.
زمان آماده‌سازی: 20 دقیقه
زمان پخت: 150 تا 180 دقیقه
مقدار: 2-3 نفر
مواد لازم:
پیاز درشت: 2 عدد
روغن: 2 یا 3 قاشق غذاخوری
گوشت نرم مغز ران: یک کیلو
زعفران: مقدار کمی
مغز باقلاسبز: 300 گرم
رب گوجه‌فرنگی: 2 تا 3 قاشق غذاخوری
گوجه‌فرنگی خرد شده: 2 تا 3 عدد
خمیر یوفکا (فیلو): 4 تا 5 ورق
شیر و روغن مایع: یک‌چهارم پیمانه از هرکدام
تخم‌مرغ: یک عدد
طرز تهیه:
آماده‌سازی: پیازها را پوست گرفته، شسته و به صورت نگینی خرد کنید.
روی گاز:قابلمه مناسبی را روی حرارت قرار داده و به محض داغ شدن، 2 تا 3 قاشق روغن درون آن بریزید، بلافاصله پیاز نگینی شده را ریخته و یکی، دو بار زیر و رو کنید تا شفاف و کمی نرم شود.
گوشت‌های شسته را که به قطعات درشت خرد کرده‌اید دانه‌دانه اضافه کنید تا قابلمه سرد نشود. چون در غیر این صورت، آب انداخته و زمان پخت طولانی می‌شود.
گوشت‌ها را کمی تفت دهید ولی حواس‌تان باشد که زیاد برشته نشود.
روی گوشت‌ها کمی زعفران ریخته. از کنار گوشت‌ها 3 تا 4 لیوان آب جوش داخل قابلمه بریزید تا تقریبا روی گوشت‌ها را بگیرد. پس از جوشیدن حرارت را ملایم کنید تا با درب بسته و حرارت ملایم و یکنواخت یک الی دو ساعت بپزد.
در فاصله پخت گوشت، پوست سبز باقلاها را گرفته و کنار بگذارید.
بعد از پخت گوشت، مغز باقلا سبز‌های تمیز را داخل گوشت ریخته، نمک و فلفل آن را هم اندازه کرده و زمانی که مغز باقلاها هم نرم شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید (به شرط این‌که آب گوشت‌ها کاملا به خوردش رفته باشد). اگر هنوز آب داشت، درب قابلمه را بردارید و حرارت را زیاد کنید تا آب گوشت کشیده شود.
داخل قابلمه، دو سه قاشق رب گوجه‌فرنگی ریخته و بهم بزنید تا خامی رب گوجه گرفته شده و رنگ گوشت‌ها قرمز شود و گوجه‌های خرد شده را به غذا افزوده و بعد از 3 تا 4 دقیقه از روی حرارت بردارید.
ظرف پیرکس یا سرامیکی را چرب کرده، شیر و روغن مایع را با سفیده تخم‌مرغ مخلوط کرده و کمی با چنگال هم بزنید. برش‌هایی از خمیر (به اندازه کف و دیواره‌های ظرف) را گرفته، به طوری که مقداری از آن روی مواد برگردد و سپس برش بزنید. کف و دیواره‌های ظرف موردنظر را چرب کرده، ورقه‌هایی از خمیر داخل آن جا داده به شکلی که اضافی خمیر بیرون از ظرف آویزان شود. روی هر برش، کمی از محلول (شیر، روغن و سفیده تخم‌مرغ) مالیده و به همین ترتیب تا 5 یا 6 لایه را روی هم قرار دهید. مواد میانی پخته و آماده‌شده را روی خمیرها پخش کرده و اضافی خمیرها را روی مایه میانی برگردانید.
از خمیرها 5 تا 6 برش به اندازه کف ظرف بزنید و روی مواد پهن کنید و لابه‌لایش از محلول آماده بمالید.برش‌های لوزی شکل روی خمیر بزنید.با زرده تخم‌مرغ روی خمیر را زرین کنید.غذا را داخل فر گرم شده (با دمای 180 درجه سانتیگراد) در طبقه وسط (تا زمانی که طلایی شود) قرار دهید.برای سرو غذا از همین ظرف می‌توانید استفاده کنید.
فوت آشپزی: لابه‌لای خمیر می‌توانید مخلوط شیر و روغن مایع بریزید تا خمیر به هم بچسبد.
میزان کالری: 487


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

غذای اصلی/ ورژن جدید کوکو سیب زمینی

میز اردور/ مربای مجلسی هویج و پوست پرتقال

غذای اصلی/ کلوچه بادمجان، ایده ای عالی برای مهمانی ها

از شما/ خوشمزه ها

نوشیدنی ها/ آب سیب داغ و ادویه دار شده

شام/ سالاد مرغ یونانی، رژیمی و مغذی

میز اردور/ مربای گل محمدی، عطرش خانه را پر می کند

سوپ و آش/ آش اسفناج برای مبارزه با کم خونی

غذای اصلی/ خورش سیر انار، پیشنهاد پاییزی خوشمزه

ماگ کیکی خوشمزه برای عصرانه

شیرینی ها/ کیک شکلاتی کافی شاپی را در خانه بپزید

غذای اصلی/ ساندویچ مرغ و قارچ برای پیک نیک آخر هفته

سوپ و آش/ لعاب دار کردن سوپ کدو حلوایی با برنج

غذای ملل/ کبه لبو، خوش رنگ و معطر

گیره موی پاپیونی همرنگ لباس

میز اردور/ حلوای نشاسته، خوش رنگ و خوش طعم

میز اردور/ محلبی معروف ترین دسر ترکی و عربی

راز خوشمزه شدن آش رشته مادربزرگ ها چیست؟

ناهار/ جوجه چینی را با دلستر مزه دار کنید

فوت آشپزی/ روش های نگهداری سیب برای مدت طولانی در خانه

مدل های سرویس آرکوپال برای جهیزیه عروس

بهترین سیب زمینی سرخ شده به روش رستورانی

مواد غذایی حاوی پتاسیم

طرز تهیه آنتی بیوتیکی طبیعی با انار

بیسکوئیت شکلاتی برای زنگ تفریح مدرسه ای ها

نمونه هایی از تزیین سبزی پلو با ماهی

جلوگیری از کپک زدن نان و میوه در یخچال

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی و برنج

با چند صبحانه نابغه پرور آشنا شوید

سوپ و آش/ آش انار پاییزی با خواص بی نظیر

سفره آرایی/ نمونه هایی از تزیین سبزی پلو با ماهی

فوت آشپزی/ بهترین سیب زمینی سرخ شده به روش رستورانی

صبحانه/ با چند صبحانه نابغه پرور آشنا شوید

ریسمانی که پاییز را به خانه می‌آورد!

غذای اصلی/ به سرعت برق و باد کوکو درست کن

میز اردور/ دسر سوپانگل برای عاشقان کاکائو

فوت آشپزی/ نکاتی برای حرفه ای شدن در پختن یک لازانیا خوب

سوپ جعفری برای شب های سرد پاییز

خوشمزه ترین مسقطی خانگی بدون نشاسته گندم

کیک شکلاتی با گاناش دسری فوق العاده

شام/ استانبولی پلو با طعمی و رنگ واقعی

خورش کدو مسما برای تشکر از زحمات مادر

غذای اصلی/ دستور تهیه دلمه کلم

میز اردور/ بورانی لبو، پیش غذایی عالی برای شام

شیرینی ها/ 4 مدل پخت کیک زنجبیلی برای دورهمی ها

غذای اصلی/ اشکنه، غذای کهن خراسانی

عصرانه/ تی تاپ، پیشنهاد نوستالژیک برای دهه شصتی ها

میز اردور/ ترشی پاییزی بسیار خوشمزه با کیوی

غذای اصلی/ پخت اسپاگتی در فر به شیوه ای آسان

عصرانه/ تی تاپ، پیشنهاد نوستالژیبک برای دهه شصتی ها