آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ تا حالا با پوست پرتقال ژله درست کرده‌اید؟ خانه داري

میز اردور/ تا حالا با پوست پرتقال ژله درست کرده‌اید؟
  بزرگنمايي:

آریا بانو - مجله پزشکین / ژله با پوست پرتقال یکی دیگر از ژله هایی است که امروز آن را آموزش میدهیم.این ژله بسیار راحت و خوش طعم میباشد امیدوارم که از خوردن آن لذت ببرید.معمولا این نوع ژله را در تولد سرو میکنند
یکی از راه های خلاقانه برای سرو کردن ژله در مهمانی، درست کردن ژله داخل پوست میوه هاست. درست کردن ژله در برش های پرتقال یک دسر جالب و منحصر به فرد برایتان فراهم خواهد کرد. فقط مطمئن شوید که پالپ های پرتقال را به خوبی از پوست آن جدا کرده اید تا داخل ژله معلوم نباشد. این چگونه درست کردن ژله داخل پوست پرتقال را آموزش خواهد داد.
1- پرتقال ها را از وسط نصف کنید.
2-با استفاده از قاشق، پالپ های آن را بیرون بیاورید؛ طوری که فقط پوست پرتقال باقی بماند.
3-پوست ها را با ژله ای که از قبل آماده کرده اید پر کنید.
4-بگذارید پوست پرتقال های پر شده از ژله در طول شب داخل یخچال بماند. حتی اگر ژله ظرف چند ساعت درست شود، این زمان اضافی کمک می کند که سفت تر شود و حتی وقتی آنها را برش می زنید، ژله از پوست جدا نشود.
5-هر کدام از نصف پرتقال ها را به سه قسمت تقسیم کنید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

بهترین سیب زمینی سرخ شده به روش رستورانی

مواد غذایی حاوی پتاسیم

طرز تهیه آنتی بیوتیکی طبیعی با انار

بیسکوئیت شکلاتی برای زنگ تفریح مدرسه ای ها

نمونه هایی از تزیین سبزی پلو با ماهی

جلوگیری از کپک زدن نان و میوه در یخچال

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی و برنج

با چند صبحانه نابغه پرور آشنا شوید

سوپ و آش/ آش انار پاییزی با خواص بی نظیر

سفره آرایی/ نمونه هایی از تزیین سبزی پلو با ماهی

فوت آشپزی/ بهترین سیب زمینی سرخ شده به روش رستورانی

صبحانه/ با چند صبحانه نابغه پرور آشنا شوید

ریسمانی که پاییز را به خانه می‌آورد!

غذای اصلی/ به سرعت برق و باد کوکو درست کن

میز اردور/ دسر سوپانگل برای عاشقان کاکائو

فوت آشپزی/ نکاتی برای حرفه ای شدن در پختن یک لازانیا خوب

سوپ جعفری برای شب های سرد پاییز

خوشمزه ترین مسقطی خانگی بدون نشاسته گندم

کیک شکلاتی با گاناش دسری فوق العاده

شام/ استانبولی پلو با طعمی و رنگ واقعی

خورش کدو مسما برای تشکر از زحمات مادر

غذای اصلی/ دستور تهیه دلمه کلم

میز اردور/ بورانی لبو، پیش غذایی عالی برای شام

شیرینی ها/ 4 مدل پخت کیک زنجبیلی برای دورهمی ها

غذای اصلی/ اشکنه، غذای کهن خراسانی

عصرانه/ تی تاپ، پیشنهاد نوستالژیک برای دهه شصتی ها

میز اردور/ ترشی پاییزی بسیار خوشمزه با کیوی

غذای اصلی/ پخت اسپاگتی در فر به شیوه ای آسان

عصرانه/ تی تاپ، پیشنهاد نوستالژیبک برای دهه شصتی ها

طبع من/ نیمرو با فلفل سیاه معجزه می کند

غذای ملل/ اسپاگتی با خوراک گوشت؛ غذای معروف ایتالیایی

بهترین مدل‌های نیم‌بوت زنانه برای پاییز و زمستان

پخت اسپاگتی در فر به شیوه‌ای آسان

آموزش تزئین میوه ها با ایده های ساده و خلاقانه

روش های خانگی برای وز نشدن موها

میز اردور/ چگونه در خانه خمیر تارت درست کنیم؟

ناهار/ آموزش پخت خورشت فسنجان با گوشت مرغ

غذای اصلی/ ریحان پلو با کوفته ریزه

فوت آشپزی/ کیک اسفنجی را مانند قنادی ها بپزید

غذای اصلی/ با خیار هم می توان دلمه درست کرد

کدام شال گردن را با کدام لباس هماهنگ کنیم؟

بهترین صبحانه در فصل پاییز چیست؟

نکاتی درباره خرید نیم‌بوت و بوت‌های مردانه

شیرینی ها/ نوستالژی ترین شیرینی ایرانی

عصرانه/ کاپ کیک پرتقالی عصرتان را دلچسب می کند

غذای اصلی/ میگو کبابی را با طعمی جدید بپزید

غذای اصلی/ کوفته کاسه ای، ایده ای عالی برای مهمانی

میز اردور/ مربای نارنگی کاراملی

شام/ کشک کدو، غذای محبوب کرمانی

نوشیدنی ها/ معجون نارگیل و آناناس سرحالتان می آورد