آریا بانو

آخرين مطالب

میز اردور/ طرز تهیه ترشی هفت بیجار خانه داري

میز اردور/ طرز تهیه ترشی هفت بیجار
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر / چی لازم دارم:
گل گلم : 2 عدد بزرگ
هویچ : 1 کیلو
خیار : 1 کیلو
گوچه فرنگی گلابی : به میزان لازم
فلفل قرمز و سبز : نیم کیلو
سرکه سفید : به میزان لازم
نمک : 2 قاشق غذاخوری
چطوری درست کنم:
من همیشه از سرکه سفید استفاده میکنم چون رنگ ترشی ام عوض نمیشه و همین جوری خوشگل موشگل میمونه و برای تهیه این ترشی خوشگل موشگل گل کلم ها رو از همدیگه جدا کرده و خرد میکنیم و سپس شسته و بزارید کاملا آبکش بشه و حالا هویچ و خیارها رو برش زده و قالب میزنم و بعد 1 عدد هویچ رو با چاقو از بالا به پایین برش میزنیم و سپس از چاقوی حکاکی برای تزیین
هویچ و خیارها استفاده کردم و فلفل های قرمز و سبز رو که از قبل شسته و حتما اجازه بدید کاملا آبکش بشه و بعد به ترشی تون اضافه کنید و در ظرف مورد نظر 2 قاشق غذاخوری نمک رو در سرکه سفید حل کرده و مواد ترشی مون رو به سرکه اضافه میکنیم بعضی از دستورها سبزی و یا ادویه ترشی میزنن و شما به دلخواه میتونید از کرفس و بادمجان استفاده کنید


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

بهترین سیب زمینی سرخ شده به روش رستورانی

مواد غذایی حاوی پتاسیم

طرز تهیه آنتی بیوتیکی طبیعی با انار

بیسکوئیت شکلاتی برای زنگ تفریح مدرسه ای ها

نمونه هایی از تزیین سبزی پلو با ماهی

جلوگیری از کپک زدن نان و میوه در یخچال

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی و برنج

با چند صبحانه نابغه پرور آشنا شوید

سوپ و آش/ آش انار پاییزی با خواص بی نظیر

سفره آرایی/ نمونه هایی از تزیین سبزی پلو با ماهی

فوت آشپزی/ بهترین سیب زمینی سرخ شده به روش رستورانی

صبحانه/ با چند صبحانه نابغه پرور آشنا شوید

ریسمانی که پاییز را به خانه می‌آورد!

غذای اصلی/ به سرعت برق و باد کوکو درست کن

میز اردور/ دسر سوپانگل برای عاشقان کاکائو

فوت آشپزی/ نکاتی برای حرفه ای شدن در پختن یک لازانیا خوب

سوپ جعفری برای شب های سرد پاییز

خوشمزه ترین مسقطی خانگی بدون نشاسته گندم

کیک شکلاتی با گاناش دسری فوق العاده

شام/ استانبولی پلو با طعمی و رنگ واقعی

خورش کدو مسما برای تشکر از زحمات مادر

غذای اصلی/ دستور تهیه دلمه کلم

میز اردور/ بورانی لبو، پیش غذایی عالی برای شام

شیرینی ها/ 4 مدل پخت کیک زنجبیلی برای دورهمی ها

غذای اصلی/ اشکنه، غذای کهن خراسانی

عصرانه/ تی تاپ، پیشنهاد نوستالژیک برای دهه شصتی ها

میز اردور/ ترشی پاییزی بسیار خوشمزه با کیوی

غذای اصلی/ پخت اسپاگتی در فر به شیوه ای آسان

عصرانه/ تی تاپ، پیشنهاد نوستالژیبک برای دهه شصتی ها

طبع من/ نیمرو با فلفل سیاه معجزه می کند

غذای ملل/ اسپاگتی با خوراک گوشت؛ غذای معروف ایتالیایی

بهترین مدل‌های نیم‌بوت زنانه برای پاییز و زمستان

پخت اسپاگتی در فر به شیوه‌ای آسان

آموزش تزئین میوه ها با ایده های ساده و خلاقانه

روش های خانگی برای وز نشدن موها

میز اردور/ چگونه در خانه خمیر تارت درست کنیم؟

ناهار/ آموزش پخت خورشت فسنجان با گوشت مرغ

غذای اصلی/ ریحان پلو با کوفته ریزه

فوت آشپزی/ کیک اسفنجی را مانند قنادی ها بپزید

غذای اصلی/ با خیار هم می توان دلمه درست کرد

کدام شال گردن را با کدام لباس هماهنگ کنیم؟

بهترین صبحانه در فصل پاییز چیست؟

نکاتی درباره خرید نیم‌بوت و بوت‌های مردانه

شیرینی ها/ نوستالژی ترین شیرینی ایرانی

عصرانه/ کاپ کیک پرتقالی عصرتان را دلچسب می کند

غذای اصلی/ میگو کبابی را با طعمی جدید بپزید

غذای اصلی/ کوفته کاسه ای، ایده ای عالی برای مهمانی

میز اردور/ مربای نارنگی کاراملی

شام/ کشک کدو، غذای محبوب کرمانی

نوشیدنی ها/ معجون نارگیل و آناناس سرحالتان می آورد