آریا بانو

آخرين مطالب

ناهار/ طرز تهیه بورک مهاجر خانه داري

ناهار/ طرز تهیه بورک مهاجر
  بزرگنمايي:

آریا بانو - آخرین خبر / چی لازم دارم:
مواد لازم خمیر بورک مهاجر :
آرد ........................ 5 لیوان
خمیرمایه ............... 1 قاشق غذاخوری
آب ولرم ................. 2 لیوان
نمک ...................... 1 قاشق مرباخوری
روغن مایع .............. به مقدار لازم(برای لابه‌لای لایه‌های خمیر)
مواد لازم داخل بورک سبزیجات :
پیاز ....................... 3 عدد
گوجه‌فرنگی ............ 4 یا 5 عدد
فلفل سیاه ............... 1 قاشق چای‌خوری
پودر زیره .............‌‌‌‌... به مقدار دلخواه
نعناع خشک ............. به مقدار دلخواه
نمک .................‌‌‌‌‌...... به مقدار لازم
روغن مایع ............... به مقدار لازم
چطوری درست کنم:
پیاز را ریز خرد کرده و در روغن مایع تفت می‌دهیم. گوجه_فرنگی ها را شسته و پوست می‌کنیم و ریز خرد می‌کنیم و با پیاز تفت می‌دهیم سپس از روی شعله اجاق برمی‌داریم و فلفل_سیاه ، پودر زیره ، نمک و نعناع خشک را اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم و اجازه می‌دهیم خنک شود. برای تهیه‌ی خمیر بورک، مخلوط آرد و نمک را در ظرف گود مناسبی ریخته و وسط آرد را گود می‌کنیم و خمیرمایه و آب ولرم را در گودی آرد می‌ریزیم و کمی مخلوط می‌کنیم و بعد از چند دقیقه، آرد را از اطراف به مخلوط خمیرمایه اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم و ورز می‌دهیم تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود که به دست نمی‌چسبد. خمیر را به 20 قسمت مساوی تقسیم کرده و چونه می‌زنیم. 10 تا از چونه‌ها برای لایه‌ی زیری بورک و 10 تا از آن‌ها برای لایه‌ی رویی بورک است. چونه‌های خمیر را روی سطح آردپاشی شده به وسیله‌ی وردنه به بزرگی یک بشقاب غذاخوری باز کرده و سطح آن را با روغن‌مایع چرب می‌کنیم و لایه‌ی بعدی خمیر را آمده کرده و روی لایه‌ی قبلی قرار می‌دهیم و روی آن را چرب می‌کنیم و این کار را تا لایه‌ی دهم تکرار می‌کنیم. دقت می‌کنیم که روی لایه‌ی دهم را چرب نمی‌کنیم سپس به وسیله‌ی وردنه یا با دست این خمیر ده‌لایه را به اندازه‌ی سینی یا قالب مورد نظرمان باز می‌کنیم و خمیر را داخل سینی فر یا قالبی که داخل آن را کاملا چرب کرده‌ایم قرار داده‌ و فیکس می‌کنیم. به همان ترتیبی که ده‌لایه‌ی زیری بورک را آماده کردیم، ده‌لایه‌ی روی بورک را هم آماده می‌کنیم و با وردنه به اندازه‌ی سینی یا قالب باز می‌کنیم. مخلوط سبزیجات را روی سطح خمیر داخل سینی فر کاملا پخش کرده و خمیر ده‌لایه‌ی روی بورک را نیز روی لایه‌ی سبزیجات قرار می‌دهیم. تمام سطح خمیر را با روغن‌مایع چرب کرده و سینی فر را درون فری که از قبل با دمای 180 درجه‌ی سانتی‌گراد روشن کرده‌ایم، قرار می‌دهیم تا بورک بپزد و روی آن طلایی و برشته شود.
1: می‌توانیم از گوشت ، سیب_زمینی ، پنیر و یا هر مخلوط دلخواهی برای داخل این بورک استفاده کنیم.
2: با توجه به متفاوت بودن جنس آرد، میزان آب برای درست کردن این خمیر قابل تغییر است فقط باید دقت کنیم که این کار را کنترل شده انجام دهیم تا خمیر نرمی حاصل شود که به دست نمی‌چسبد.
3: خمیر این بورک نیازی به استراحت برای عمل آمدن ندارد.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

آموزش طرز تهیه کباب ترخون سنتی

چگونه با فر یک رولت ناگیلی خوشمزه درست کنیم؟

طرز تهیه خورشت به خوشمزه

آموزش تهیه خورشت مسما انار برای مبتدی ها

فوت و فن تهیه کوفته مرغ و برنج

کوفته دال عدس و بلغور غذای محبوب ترکیه

آشنایی با روش تهیه خورش فسنجان با مرغ

از چغندرهای زمستان غافل نشوید؛ طرز تهیه ترشی لبو

بهترین صبحانه برای فصل پاییز چیست؟

دکوراسیون خانه‌ی رنگی‌رنگی مهکامه را ببینید

آموزش تهیه مسقطی انار برای شب یلدا

آموزش شنیون موی عروس برای مجلس نامزدی

دسر سیب سرخ کرده با طعم دارچین

طرز تهیه اسنک مرغ ناهار کارمندی

آموزش تهیه عصاره سبزیجات برای پخت خوشمزه‌ترین سوپ‌ها

طرز تهیه کیک شکلاتی

طرز تهیه بورک اسفناج

اصول نگهداری از گل ها در فصل پاییز و زمستان

با جوراب، عروسکی فانتزی بسازید!

از شما/آشپزی

دسر کیکی کدو حلوایی

تزئین سبزیجات با ایده های خلاقانه

پاستیل انار، خوراکی سالم با تم یلدایی

از چغندرهای زمستان غافل نشوید

قورمه گوشت با سبزیجات یک غذای زمستانی

انواع غذاهایی که در شهرهای مختلف برای شب یلدا درست می‌شود

فوت و فن تهیه سوپ شیر رستورانی

آموزش تهیه لوکوم انار، دسر شب یلدایی

آموزش تهیه کوفته برای مبتدی ها

نمونه برنامه غذایی برای کودکان یک ساله

از شما/دونات های من

از شما/ ناهار

شیرینی ها/ کیک خانگی ساده و خوش عطر بدون فر

طرز تهیه شوید پلو با تن ماهی

غذای اصلی/ خوشمزه ترین عدس پلو را برای دورهمی ها بپزید

کتلت گوشت با دستپخت صبا راد

پیتزای فوری و یک نفره در ماگ!

مرغ شکم پر با عطر پرتقال پیشنهاد شام یلدا

باسلوق مغزدار برای شب یلدا

تزئین لیمو و خربزه برای شب یلدا

خوراک گوشت و سبزیجات؛ به استقبال زمستان بروید!

طرز تهیه اسنک به روش های مختلف

طرز تهیه چیز کیک یلدایی

3 صبحانه گرم و خوشمزه که انرژی می بخشد

از شما/ کیک وانیلی خودم پز

کیک چای را بدون فر بپزید

سفر جهانگرد شکمو به ایران

از شما/ یخ در بهشت

از شما/ کیک من طرح پیچک

از شما/ ژله آکواریومی