آریا بانو

آخرين مطالب

غذای اصلی/ «هزاری»، غذای محبوب بندرعباس خانه داري

غذای اصلی/ «هزاری»، غذای محبوب بندرعباس
  بزرگنمايي:

آریا بانو - نمناک / هزاری یکی از لذیذ ترین غذا های محلی بندرعباس است که با ماهی و برنج تهیه می شود.
چی لازم دارم:
ماهی : 700 گرم
برنج : 350 گرم
گرد لیمو : 1 قاشق مرباخوری
فلفل دلمه ای قرمز : 1 قاشق مرباخوری
پیاز : 2 عدد
چطور بپزم:
ابتدا برنج را بشویید و چند ساعت در آب و نمک خیس دهید سپس ماهی را هم پاک کنید و قبل از شستن در نمک و زرد چوبه بخوابانید و بعد از نیم ساعت آن را خوب بشویید.سپس آنها را به صورت فیله ای و ریز خرد کنید.
تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود.
بعد پیاز ها را داخل روغن تفت دهید. بعد از سرخ شدن پیاز ها ، فلفل دلمه ای خرد شده را هم به آن اضافه کنید و کمی آن را تفت دهید سپس ماهی ها را داخل آن بریزید و تفت دهید
بعد از کمی سرخ شدن ماهی ، گرد لیمو ، نمک ، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و تفت دهید. در حین تفت مراقب باشید که گوشت ماهی ها باز نشود.
آب برنج خیس خورده را بیرون بریزید و برنج را در آب در حال جوش بریزید تا نیمه پخت شود. سپس آن را آبکش کنید.
مقداری روغن ته قابلمه ای مناسب بریزید و با هر ته دیگی که دوست دارید کف قابلمه را بپوشانید.بعد چند کف گیر برنج را داخل قابلمه بریزید و روی برنج مواد ماهی سرخ شده را و به همین ترتیب این لایه ها را ادامه دهید تا مواد تمام شوند.قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و بعد از بالا آمدن بخار برنج ، حرارت را کم کنید تا برنج کاملا دم بکشد.بعد داخل ظرف مورد نظرتان سرو کنید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

آموزش طرز تهیه کباب ترخون سنتی

چگونه با فر یک رولت ناگیلی خوشمزه درست کنیم؟

طرز تهیه خورشت به خوشمزه

آموزش تهیه خورشت مسما انار برای مبتدی ها

فوت و فن تهیه کوفته مرغ و برنج

کوفته دال عدس و بلغور غذای محبوب ترکیه

آشنایی با روش تهیه خورش فسنجان با مرغ

از چغندرهای زمستان غافل نشوید؛ طرز تهیه ترشی لبو

بهترین صبحانه برای فصل پاییز چیست؟

دکوراسیون خانه‌ی رنگی‌رنگی مهکامه را ببینید

آموزش تهیه مسقطی انار برای شب یلدا

آموزش شنیون موی عروس برای مجلس نامزدی

دسر سیب سرخ کرده با طعم دارچین

طرز تهیه اسنک مرغ ناهار کارمندی

آموزش تهیه عصاره سبزیجات برای پخت خوشمزه‌ترین سوپ‌ها

طرز تهیه کیک شکلاتی

طرز تهیه بورک اسفناج

اصول نگهداری از گل ها در فصل پاییز و زمستان

با جوراب، عروسکی فانتزی بسازید!

از شما/آشپزی

دسر کیکی کدو حلوایی

تزئین سبزیجات با ایده های خلاقانه

پاستیل انار، خوراکی سالم با تم یلدایی

از چغندرهای زمستان غافل نشوید

قورمه گوشت با سبزیجات یک غذای زمستانی

انواع غذاهایی که در شهرهای مختلف برای شب یلدا درست می‌شود

فوت و فن تهیه سوپ شیر رستورانی

آموزش تهیه لوکوم انار، دسر شب یلدایی

آموزش تهیه کوفته برای مبتدی ها

نمونه برنامه غذایی برای کودکان یک ساله

از شما/دونات های من

از شما/ ناهار

شیرینی ها/ کیک خانگی ساده و خوش عطر بدون فر

طرز تهیه شوید پلو با تن ماهی

غذای اصلی/ خوشمزه ترین عدس پلو را برای دورهمی ها بپزید

کتلت گوشت با دستپخت صبا راد

پیتزای فوری و یک نفره در ماگ!

مرغ شکم پر با عطر پرتقال پیشنهاد شام یلدا

باسلوق مغزدار برای شب یلدا

تزئین لیمو و خربزه برای شب یلدا

خوراک گوشت و سبزیجات؛ به استقبال زمستان بروید!

طرز تهیه اسنک به روش های مختلف

طرز تهیه چیز کیک یلدایی

3 صبحانه گرم و خوشمزه که انرژی می بخشد

از شما/ کیک وانیلی خودم پز

کیک چای را بدون فر بپزید

سفر جهانگرد شکمو به ایران

از شما/ یخ در بهشت

از شما/ کیک من طرح پیچک

از شما/ ژله آکواریومی