آریا بانو

آخرين مطالب

ناهار/ لقمه های ماهی تن را با برنج سرو کنید خانه داري

ناهار/ لقمه های ماهی تن را با برنج سرو کنید
  بزرگنمايي:

آریا بانو - زندگی آنلاین / چی لازم دارم:
سیب‌زمینی شسته و پوست گرفته 400 گرم
شیر 2 قاشق چایخوری
کره 1 قاشق چایخوری
کنسرو ماهی تن 200 گرم
جعفری خرد کرده 1 قاشق سوپخوری
پیازچه خرد کرده 1 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه کمی
آرد ساده به میزان لازم
تخم‌مرغ همزده 1 عدد
آرد سوخاری 100 – 150 گرم
چطور بپزم:
سیب‌زمینی پوست گرفته را در آب جوش بپزید تا نرم شود.
آن‌گاه در کاسه‌ای سیب‌زمینی را پوره کنید، قدری شیر و کمی کره به آن بیفزایید.
حالا کنسرو ماهی تن، جعفری، پیازچه و کمی فلفل سیاه را به پوره سیب‌زمینی بیفزایید، آنها را به صورت لقمه‌های یک اندازه شکل بدهید.
شما می‌توانید برای این کار از قاشق استفاده کنید.
لقمه‌ها را به ترتیب در آرد،‌ تخم‌مرغ و آرد سوخاری بغلتانید.
سپس آنها را 30 دقیقه یا بیشتر در یخچال بگذارید تا خودشان را بگیرند.
سپس آنها را در فر گرم کرده بپزید تا طلایی شوند.
یادآوری: قبل از مصرف کنسرو ماهی تن، آن را به مدت 30 دقیقه در قابلمه حاوی آب بجوشانید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

غذای اصلی/ ورژن جدید کوکو سیب زمینی

میز اردور/ مربای مجلسی هویج و پوست پرتقال

غذای اصلی/ کلوچه بادمجان، ایده ای عالی برای مهمانی ها

از شما/ خوشمزه ها

نوشیدنی ها/ آب سیب داغ و ادویه دار شده

شام/ سالاد مرغ یونانی، رژیمی و مغذی

میز اردور/ مربای گل محمدی، عطرش خانه را پر می کند

سوپ و آش/ آش اسفناج برای مبارزه با کم خونی

غذای اصلی/ خورش سیر انار، پیشنهاد پاییزی خوشمزه

ماگ کیکی خوشمزه برای عصرانه

شیرینی ها/ کیک شکلاتی کافی شاپی را در خانه بپزید

غذای اصلی/ ساندویچ مرغ و قارچ برای پیک نیک آخر هفته

سوپ و آش/ لعاب دار کردن سوپ کدو حلوایی با برنج

غذای ملل/ کبه لبو، خوش رنگ و معطر

گیره موی پاپیونی همرنگ لباس

میز اردور/ حلوای نشاسته، خوش رنگ و خوش طعم

میز اردور/ محلبی معروف ترین دسر ترکی و عربی

راز خوشمزه شدن آش رشته مادربزرگ ها چیست؟

ناهار/ جوجه چینی را با دلستر مزه دار کنید

فوت آشپزی/ روش های نگهداری سیب برای مدت طولانی در خانه

مدل های سرویس آرکوپال برای جهیزیه عروس

بهترین سیب زمینی سرخ شده به روش رستورانی

مواد غذایی حاوی پتاسیم

طرز تهیه آنتی بیوتیکی طبیعی با انار

بیسکوئیت شکلاتی برای زنگ تفریح مدرسه ای ها

نمونه هایی از تزیین سبزی پلو با ماهی

جلوگیری از کپک زدن نان و میوه در یخچال

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی و برنج

با چند صبحانه نابغه پرور آشنا شوید

سوپ و آش/ آش انار پاییزی با خواص بی نظیر

سفره آرایی/ نمونه هایی از تزیین سبزی پلو با ماهی

فوت آشپزی/ بهترین سیب زمینی سرخ شده به روش رستورانی

صبحانه/ با چند صبحانه نابغه پرور آشنا شوید

ریسمانی که پاییز را به خانه می‌آورد!

غذای اصلی/ به سرعت برق و باد کوکو درست کن

میز اردور/ دسر سوپانگل برای عاشقان کاکائو

فوت آشپزی/ نکاتی برای حرفه ای شدن در پختن یک لازانیا خوب

سوپ جعفری برای شب های سرد پاییز

خوشمزه ترین مسقطی خانگی بدون نشاسته گندم

کیک شکلاتی با گاناش دسری فوق العاده

شام/ استانبولی پلو با طعمی و رنگ واقعی

خورش کدو مسما برای تشکر از زحمات مادر

غذای اصلی/ دستور تهیه دلمه کلم

میز اردور/ بورانی لبو، پیش غذایی عالی برای شام

شیرینی ها/ 4 مدل پخت کیک زنجبیلی برای دورهمی ها

غذای اصلی/ اشکنه، غذای کهن خراسانی

عصرانه/ تی تاپ، پیشنهاد نوستالژیک برای دهه شصتی ها

میز اردور/ ترشی پاییزی بسیار خوشمزه با کیوی

غذای اصلی/ پخت اسپاگتی در فر به شیوه ای آسان

عصرانه/ تی تاپ، پیشنهاد نوستالژیبک برای دهه شصتی ها