آریا بانو

آخرين مطالب

شیرینی ها/ تارت زردآلو با برگه خشک خانه داري

شیرینی ها/ تارت زردآلو با برگه خشک
  بزرگنمايي:

آریا بانو - زندگی آنلاین / چی لازم دارم:
آرد 190 گرم
شکر 20 گرم
کره سرد (خرد کرده) 115 گرم
آب سرد 1-2 قاشق سوپخوری
تخم مرغ 1 عدد
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
مواد لازم میانی:
زردآلو هسته گرفته و خرد کرده 450 گرم
شکر 100 گرم
کره 30 گرم
نشاسته ذرت 30 گرم
چطور بپزم:
آرد، شکر و کره را در کاسه دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط کنید تا به شکل خرده‌نان در آید.
آن‌گاه تخم مرغ و وانیل را بیفزائید و مخلوط کنید تا مواد خمیر شود.
سپس خمیر را روی سطح آرد‌پاشیده باز کنید و در قالب تارت (دیواره از کف جدا) به قطر 25 سانتیمتر قرار دهید.
روی خمیر چنگال بزنید تا تارت هنگام پختن پف نکند! حالا قالب را 15-20 دقیقه در یخچال نگه دارید تا خمیر کاملا سرد شود.
اکنون خمیر تارت را در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و تارت را به مدت تقریبی 10-12 دقیقه بپزید.
سپس مواد میانی را فراهم کنید و درون تارت پخته بریزید و دوباره قالب را در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
حالا تارت زردآلو را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه بپزید.
روش تهیه مواد میانی
زردآلوها را همراه با شکر و کره در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بپزد و آبش کشیده شود.
آن‌گاه نشاسته ذرت را بیفزائید و از روی حرارت بردارید.
یادآوری
درصورت دلخواه می‌توانید زردآلو‌ها را به جای خرد کردن، از وسط دو نیم کنید، بپزید و مانند تصویر درون تارت بچینید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

آموزش طرز تهیه کباب ترخون سنتی

چگونه با فر یک رولت ناگیلی خوشمزه درست کنیم؟

طرز تهیه خورشت به خوشمزه

آموزش تهیه خورشت مسما انار برای مبتدی ها

فوت و فن تهیه کوفته مرغ و برنج

کوفته دال عدس و بلغور غذای محبوب ترکیه

آشنایی با روش تهیه خورش فسنجان با مرغ

از چغندرهای زمستان غافل نشوید؛ طرز تهیه ترشی لبو

بهترین صبحانه برای فصل پاییز چیست؟

دکوراسیون خانه‌ی رنگی‌رنگی مهکامه را ببینید

آموزش تهیه مسقطی انار برای شب یلدا

آموزش شنیون موی عروس برای مجلس نامزدی

دسر سیب سرخ کرده با طعم دارچین

طرز تهیه اسنک مرغ ناهار کارمندی

آموزش تهیه عصاره سبزیجات برای پخت خوشمزه‌ترین سوپ‌ها

طرز تهیه کیک شکلاتی

طرز تهیه بورک اسفناج

اصول نگهداری از گل ها در فصل پاییز و زمستان

با جوراب، عروسکی فانتزی بسازید!

از شما/آشپزی

دسر کیکی کدو حلوایی

تزئین سبزیجات با ایده های خلاقانه

پاستیل انار، خوراکی سالم با تم یلدایی

از چغندرهای زمستان غافل نشوید

قورمه گوشت با سبزیجات یک غذای زمستانی

انواع غذاهایی که در شهرهای مختلف برای شب یلدا درست می‌شود

فوت و فن تهیه سوپ شیر رستورانی

آموزش تهیه لوکوم انار، دسر شب یلدایی

آموزش تهیه کوفته برای مبتدی ها

نمونه برنامه غذایی برای کودکان یک ساله

از شما/دونات های من

از شما/ ناهار

شیرینی ها/ کیک خانگی ساده و خوش عطر بدون فر

طرز تهیه شوید پلو با تن ماهی

غذای اصلی/ خوشمزه ترین عدس پلو را برای دورهمی ها بپزید

کتلت گوشت با دستپخت صبا راد

پیتزای فوری و یک نفره در ماگ!

مرغ شکم پر با عطر پرتقال پیشنهاد شام یلدا

باسلوق مغزدار برای شب یلدا

تزئین لیمو و خربزه برای شب یلدا

خوراک گوشت و سبزیجات؛ به استقبال زمستان بروید!

طرز تهیه اسنک به روش های مختلف

طرز تهیه چیز کیک یلدایی

3 صبحانه گرم و خوشمزه که انرژی می بخشد

از شما/ کیک وانیلی خودم پز

کیک چای را بدون فر بپزید

سفر جهانگرد شکمو به ایران

از شما/ یخ در بهشت

از شما/ کیک من طرح پیچک

از شما/ ژله آکواریومی