آریا بانو

آخرين مطالب

شیرینی ها/ عطر کلوچه خرمایی خانه را پر می کند خانه داري

شیرینی ها/ عطر کلوچه خرمایی خانه را پر می کند
  بزرگنمايي:

آریا بانو - شور و شیرین / چی لازم دارم:
پودر مایه خمیر 2 قاشق چایخوری
شکر 2 قاشق چایخوری
شیر ولرم 120 میلی‌لیتر (حدد یک دوم پیمانه)
ماست 100 میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه سرخالی)
روغن مایع 50 میلی‌لیتر (حدود یک چهارم پیمانه)
آرد حدود 350-400 گرم
نمک یک‌چهارم قاشق چایخوری
بیکینگ‌پودر یک‌دوم قاشق چایخوری
مواد لازم میانی
خرمای هسته و پوست گرفته 300 گرم
کره (در دمای محیط) 25 گرم
پودر زیره 1 قاشق چایخوری
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
پودر هل یک‌دوم قاشق چایخوری
جوز هندی رنده کرده یک‌دوم قاشق چایخوری
مواد لازم رویه
زرده تخم‌مرغ 2 عدد
زعفران آبکرده 2 قاشق سوپخوری
کنجد به میزان لازم
چطور بپزم:
پودر مایه خمیر، شکر و شیر ولرم را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید.
رویش را بپوشانید و در جای گرمی قرار دهید تا مایه خمیر فعال شود.
آن‌گاه ماست و روغن را با همزن دستی بزنید تا مخلوط شود و بعد مایه خمیر عمل آمده را افزوده و مخلوط نمایید.
سپس مخلوط الک‌کرده آرد، نمک و بیکینگ‌پودر را به مایه فراهم کرده بیفزائید و خوب ورز دهید تا خمیر صاف و یکدست شود.
حالا خمیر را در کاسه چربکرده قرار دهید، رویش را بپوشانید و در حدود 1 ساعت در جای گرم نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شد.
اکنون هوای داخل خمیر را با فشار دست بگیرید و به 30 قسمت مساوی تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل توپ درآورید.
اینک هر یک از توپ‌های خمیر را روی سطح آرد پاشیده، با وردنه باز کنید و یک قاشق چایخوری از مواد میانی وسط خمیر بگذارید و خمیر را دوباره به شکل توپ جمع کنید.
سپس خمیرهای پر کرده را با فاصله از یکدیگر در سینی چربکرده شیرینی‌پزی قرار دهید و رویشان را قدری تخت نمایید و با قیچی برش بزنید حالا رویشان مخلوط زرده تخم‌مرغ و زعفران بمالید و کنجد بپاشید.
آن‌گاه کلوچه‌ها را به مدت تقریبی 30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه کلوچه‌ها پخت و خنک شد، آنها را در ظرف دردار مناسبی بگذارید و در جای خنک نگه دارید.
روش تهیه مواد میانی
همه مواد را با هم مخلوط کنید.
یادآوری
مقدار و نوع ادویه‌ها متناسب با ذائقه قابل تغییر می‌باشد.
مقدار آرد تقریبی می‌باشد و این امکان وجود دارد که مقدار کمتر یا بیشتر آرد استفاده شود.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

آموزش طرز تهیه کباب ترخون سنتی

چگونه با فر یک رولت ناگیلی خوشمزه درست کنیم؟

طرز تهیه خورشت به خوشمزه

آموزش تهیه خورشت مسما انار برای مبتدی ها

فوت و فن تهیه کوفته مرغ و برنج

کوفته دال عدس و بلغور غذای محبوب ترکیه

آشنایی با روش تهیه خورش فسنجان با مرغ

از چغندرهای زمستان غافل نشوید؛ طرز تهیه ترشی لبو

بهترین صبحانه برای فصل پاییز چیست؟

دکوراسیون خانه‌ی رنگی‌رنگی مهکامه را ببینید

آموزش تهیه مسقطی انار برای شب یلدا

آموزش شنیون موی عروس برای مجلس نامزدی

دسر سیب سرخ کرده با طعم دارچین

طرز تهیه اسنک مرغ ناهار کارمندی

آموزش تهیه عصاره سبزیجات برای پخت خوشمزه‌ترین سوپ‌ها

طرز تهیه کیک شکلاتی

طرز تهیه بورک اسفناج

اصول نگهداری از گل ها در فصل پاییز و زمستان

با جوراب، عروسکی فانتزی بسازید!

از شما/آشپزی

دسر کیکی کدو حلوایی

تزئین سبزیجات با ایده های خلاقانه

پاستیل انار، خوراکی سالم با تم یلدایی

از چغندرهای زمستان غافل نشوید

قورمه گوشت با سبزیجات یک غذای زمستانی

انواع غذاهایی که در شهرهای مختلف برای شب یلدا درست می‌شود

فوت و فن تهیه سوپ شیر رستورانی

آموزش تهیه لوکوم انار، دسر شب یلدایی

آموزش تهیه کوفته برای مبتدی ها

نمونه برنامه غذایی برای کودکان یک ساله

از شما/دونات های من

از شما/ ناهار

شیرینی ها/ کیک خانگی ساده و خوش عطر بدون فر

طرز تهیه شوید پلو با تن ماهی

غذای اصلی/ خوشمزه ترین عدس پلو را برای دورهمی ها بپزید

کتلت گوشت با دستپخت صبا راد

پیتزای فوری و یک نفره در ماگ!

مرغ شکم پر با عطر پرتقال پیشنهاد شام یلدا

باسلوق مغزدار برای شب یلدا

تزئین لیمو و خربزه برای شب یلدا

خوراک گوشت و سبزیجات؛ به استقبال زمستان بروید!

طرز تهیه اسنک به روش های مختلف

طرز تهیه چیز کیک یلدایی

3 صبحانه گرم و خوشمزه که انرژی می بخشد

از شما/ کیک وانیلی خودم پز

کیک چای را بدون فر بپزید

سفر جهانگرد شکمو به ایران

از شما/ یخ در بهشت

از شما/ کیک من طرح پیچک

از شما/ ژله آکواریومی