آریا بانو

آخرين مطالب

شامی لپه اردوری متفاوت خانه داري

شامی لپه اردوری متفاوت
  بزرگنمايي:

آریا بانو - ساناز ساینا / شامی در واقع یک نوع اردور می باشد. اما در ایران، مردم آن را به عنوان یک غذای اصلی سرو می کنند. شامی انواع مختلفی دارد که بسته به مواد آن، با هم متفاوت می باشند، شامی لپه نیز یکی از انواع شامی ها می باشد که طرز تهیه آن را در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم.
مواد لازم
لپه 1 پیمانه (150گرم)
نمکبه مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده)به مقدار لازم
گوشت چرخ‌کرده (مخلوط گوسفند و گوساله)300 گرم
پیاز (رنده شده)1 عدد (140گرم)
سیب زمینی (آب پز و رنده شده)1 عدد (170گرم)
جعفری و تره (پاک و خرد شده)150 گرم
تخم مرغ2 عدد متوسط (110الی120گرم)
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن)به مقدار لازم
طرز تهیه
1.لپه را از 24 ساعت قبل در ظرفی حاوی مقداری آب خیس کنید (در مدت زمان خیساندن، دو تا سه بار آب آن را عوض کنید). سپس در هنگام مصرف، در آبکش بریزید.
2.لپه را با مقداری آب و نمک بر روی حرارت زیاد قرار دهید. زمانی که به جوش آمد حرارت را ملایم کرده، در ظرف را بگذارید تا به مدت 3 ساعت پخته شود. سپس در آبکش بریزید و آسیاب کنید تا له شود.
3.در ظرفی لپه، گوشت، پیاز، سیب زمینی، تره و تخم‌مرغ را مخلوط کرده، نمک و فلفل بیفزایید و ورز دهید تا کاملاً حالت چسبندگی پیدا کند.
4. در تابه ای مناسب مقداری روغن ریخته و بگذارید تا داغ شود. سپس کف دست را با مقداری روغن مایع چرب کرده از مایه شامی به اندازه دلخواه (یا به اندازه نارنگی) بردارید و فرم دهید و از هر دو طرف در روغن داغ سرخ کنید. در ظرف مورد نظر چیده و با ترشی لیته و سس قرمز سرو کنید.
فکر بکر
در مرحله 3،به جای ورز دادن می توانید مواد را دو بار چرخ کنید. فقط تخم مرغ و نمک و فلفل را بعد از چرخ کردن اضافه کنید و کاملاً ورز دهید.


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

دمی بلغور جو غذای لذیذ و محلی استان تهران

یتیمک محلی بوشهری ها را امتحان کنید

از شما/ دسر من

از شما/شام ما

ساندویچ لبو مخصوص علاقه مندان به کاهش وزن

از شما/ شام ما

آموزش تهیه راویولى پنیر و اسفناج

آموزش تهیه بیسکو کیک

ایده‌های خلاقانه برای تزیین لبو شب یلدا

آموزش تهیه خوراک مرغ با سیب زمینی شیرین

آموزش تهیه ترشی بادمجان برای تازه کارها

با یک لازانیای ساده و لذیذ شب خاطره انگیز بسازید

جوجه کباب با سس ماست

از شما/کیک تولد

4 مدل سالاد لبو برای پذیرایی شب یلدا

غذای اصلی/ کتلت سیب زمینی شیرازی، ترد و خوشمزه

2 روش درست کردن کمپوت موز برای شب یلدا

میز اردور/ 2 روش درست کردن کمپوت موز

ناهار/ فسنجان را به سبک شمالی با سبزی معطر بپزید

فرنی پسته انتخاب عالی برای کودکان در حال رشد

غذای اصلی/ اشکنه سیب زمینی تهرانی ها با کلی خواص

نقش پارچه‌ها در دکوراسیون منزل چیست؟

خوراکی‌های رشت؛ خوشمزه‌ترین شهر ایران!

طرز تهیه جوجه کباب

2 روش درست کردن کمپوت موز

میز اردور/ حلوای نشاسته به خوشمزگی راحت الحلقوم

با ربان برای تزئینات سفره یلدا گل درست کنید

صبحانه/ رول تست فرانسوی با پنیر خامه ای و لطیف

از شما/ شام ما برای مادر شوهر

از شما/ باقلوا شربتی

ازشما/ کیک میکری

صفر تا صد پیتزای خانگی بدون فر

شیرینی ها/ کاپ کیک هندوانه ای برای شب یلدا

حلوای سویق مقوی ترین میان وعده برای بچه های لاغر

سس کاری طعم غذاهای گوشتی را معرکه می کند!

میز اردور/ حلوای سویق مقوی ترین میان وعده برای بچه های لاغر

کالباس سبزیجات برای کسانی که گوشت نمی خورند

کیک بستنی ایده ای عالی برای پذیرایی شب یلدا

اسموتی آووکادو با میوه های سبز

نوشیدنی ها/ اسموتی آووکادو با میوه های سبز

محبوب ترین غذای مجلسی را اصولی بپزید

خورشت مرغ را به سبک رستوران ها بپزید

دستور تهیه دسری بی نظیر برای آخر هفته

میز اردور/ دسر شیر عسلی خوشمزه و آسان

ناهار/ آبگوشت ترش فقط در کنار خانواده و روز تعطیل می چسبه!

غذای اصلی/ کباب فلفلی پیشنهاد جذاب جمعه

از شما/ پنکیک

پنکیک صبحانه برای همه خانواده

غذای اصلی/ خوشمزه ترین ماکارونی با گوشت چرخ کرده

غذای ملل/ کروکت فرانسوى را برای پیش غذای یلدا بپزید