آریا بانو

آخرين مطالب

آموزش مرحله به مرحله تهیه بادمجان شکم پر خانه داري

آموزش مرحله به مرحله تهیه بادمجان شکم پر
  بزرگنمايي:

آریا بانو - کوکپد / مواد لازم برای 2نفر
بادمجون دلمه ای تپلی به تعداد دلخواه
گوشت چرخ کرده
قارچ خرد شده
فلفل دلمه ای
گوجه خرد شده
پیاز
مراحل
ابتدا بادمجونارو بصورت راه راه پوست بکنید یه چاک روش بزنید بعد روش نمک بریزید و بزارید یکم بمونه.تو این فاصله شما برید مواد داخل شکمشو درست کنید
پیاز رو داخل روغن تفت بدید زردچوبه بزنید،بعد گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و باهم تفت بدید.خیلی خشکش نکنید یه تفت که خورد و و گوشت رنگش عوض شد و هنوز آ ب داره فلفل دلمه ای رو بهش اضافه کنید.در تابه رو بزارید تا عطر فلفل دلمه ای به خوردِ گوشت بره.بعد از حدود 15دقیقه یه هم بزنید و قارچ و گوجه رو اضافه کنیدبزارید خوب باهم بپزن..
قارچ و گوجه آب میندازن.بزارید آبش کشیده بشه اما نه خیلی.یه کوچولو که آبش موند کافیه.اونموقع نمک،فلفل،ادویه های مخلوطتون که از عطاریا میخریدو حسابی به غذا عطر و طعم خوب میده رو بهش اضافه کنید.یه هم بزنید و خاموشش کنید
حالا میریم سراغ بادجونا.میشوریمشون و داخل تابه با یه کوچولو روغن همه طرفشو تفت میدیم تا نرم بشه.عکس همه مراحلو گذاشتم.☺️
بعد از سرخ شدن بادمجونا اونارو داخل ظرف پیرکستون که کفشم یکم چرب شده بزارید.از قسمت چاکی که رو بادجونا زده بودیدبادمجونارو باز کنید و با قاشق داخلشو یکم له کنید تا برای مواد جا باز بشه.به عکسش دقت کنید متوجه میشید🌼
یه کم هم رب رو به اندازه یه قاشق غذاخوری سر خالی داخل آب جوش حل کنید یه مقدار کم اگه دوست داشتید آبلیمو بهش اضافه کنید تا یه طعم ته مایه ترش بگیره.خوش مزه میشه.این سسشه
خوب حالا مواد رو با قاشق داخل شکم بادمجونایی که باز کردید بریزیدقشنگ پرش کنید تا پر ملات بشه.آخرسر هم یکم پنیر پیتزا(اختیاریه)بریزید روش.
حال اگه دوست دارید همینجوری باشه میتونید به همین صورت بزارید داخل مایکروفر تو قسمت گریل.10دقیقه حدودا.اگرم نه سسشو اضافه کنید و دورش بریزید و بزارید داخل فر دمای 180درجه حدود نیم ساعت بمونه تا هم بادمجونا خوب بپزه و نرم شه هم آب سسش کشیده شه.البته هی بهش سر بزنید که ته نگیره ها.من آبشو تقریبا زیاد ریخته بودم نیم ساعت گذاشتم.بستگی به میزان سستون داره که چقد آبکی باشه.چشمی متوجه میشید کی بسشه😘😘😘😘خوتون کدبانویید ماشالله


نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

غذای اصلی/ به سرعت برق و باد کوکو درست کن

میز اردور/ دسر سوپانگل برای عاشقان کاکائو

فوت آشپزی/ نکاتی برای حرفه ای شدن در پختن یک لازانیا خوب

سوپ جعفری برای شب های سرد پاییز

خوشمزه ترین مسقطی خانگی بدون نشاسته گندم

کیک شکلاتی با گاناش دسری فوق العاده

شام/ استانبولی پلو با طعمی و رنگ واقعی

خورش کدو مسما برای تشکر از زحمات مادر

غذای اصلی/ دستور تهیه دلمه کلم

میز اردور/ بورانی لبو، پیش غذایی عالی برای شام

شیرینی ها/ 4 مدل پخت کیک زنجبیلی برای دورهمی ها

غذای اصلی/ اشکنه، غذای کهن خراسانی

عصرانه/ تی تاپ، پیشنهاد نوستالژیک برای دهه شصتی ها

میز اردور/ ترشی پاییزی بسیار خوشمزه با کیوی

غذای اصلی/ پخت اسپاگتی در فر به شیوه ای آسان

عصرانه/ تی تاپ، پیشنهاد نوستالژیبک برای دهه شصتی ها

طبع من/ نیمرو با فلفل سیاه معجزه می کند

غذای ملل/ اسپاگتی با خوراک گوشت؛ غذای معروف ایتالیایی

بهترین مدل‌های نیم‌بوت زنانه برای پاییز و زمستان

پخت اسپاگتی در فر به شیوه‌ای آسان

آموزش تزئین میوه ها با ایده های ساده و خلاقانه

روش های خانگی برای وز نشدن موها

میز اردور/ چگونه در خانه خمیر تارت درست کنیم؟

ناهار/ آموزش پخت خورشت فسنجان با گوشت مرغ

غذای اصلی/ ریحان پلو با کوفته ریزه

فوت آشپزی/ کیک اسفنجی را مانند قنادی ها بپزید

غذای اصلی/ با خیار هم می توان دلمه درست کرد

کدام شال گردن را با کدام لباس هماهنگ کنیم؟

بهترین صبحانه در فصل پاییز چیست؟

نکاتی درباره خرید نیم‌بوت و بوت‌های مردانه

شیرینی ها/ نوستالژی ترین شیرینی ایرانی

عصرانه/ کاپ کیک پرتقالی عصرتان را دلچسب می کند

غذای اصلی/ میگو کبابی را با طعمی جدید بپزید

غذای اصلی/ کوفته کاسه ای، ایده ای عالی برای مهمانی

میز اردور/ مربای نارنگی کاراملی

شام/ کشک کدو، غذای محبوب کرمانی

نوشیدنی ها/ معجون نارگیل و آناناس سرحالتان می آورد

میز اردور/ سالاد پرتقال و پیاز، پاییزی ترین دستور امشب

شیرینی ها/ با باسلوق و چای شب هایتان را شیرین کنید

مدل نمای رومی برای سنتی پسندان

شیرینی ها/ تارت ایتالیایی، با عطر و طعم پنیر

غذای ملل/ مرغ خامه ای، طعمی لطیف و عالی

میز اردور/ ژله طبیعی انار برای دسر غذا

مارشمالوهای رنگی؛ دسر مورد علاقه‌ بچه ها

لیموناد پیازی

میز اردور/ نان کامل خانگی بدون آرد و کربوهیدرات

مدل های پرده منزل چند رنگ برای جهیزیه

لب هایتان را بدون رژلب بطور طبیعی قرمز کنید

ناهار/ آبگوشت اصیل ایرانی با نکات ریز آن

کیک هویج را در ماهیتابه بپزید